Cei din zodia Gemenii, uniti-va! (03)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Sa dam si un mesagiu normal

Deci ramasesm cu o chestie in urma care m-a socat - sofatul.. Mey eu sunt innebunita dupa sofat! Daca nu am o zi buna, e deajuns sa ma urc in masina (cu bebe in dreapta, evident) si sa pun neshte muzici si gata! O zi super! Cel mai fericita sunt cand ma grabesc si tai sinele de tramvai,trec pe contrasens si alte magarii de gen care sper sa nu fie incondeiate niciodat ... Nu stiu ce sa zic.. Doar avem semn de aer, calatorii, nebunii... ma rog, sa nu intru in prea multe intrebari.. Vremea? Ce sa mai zicem, azi costumu de baie, maine shuba..
Bebe? Haoleooo si eu ma gandesc cu spaima la nazdravaniile pe care le va face.. cap spart&co - al meu deja e fan de dat cu capu de masa ..Imi pare rau c-am venit prea tarziu pentru voturi dar e totusi locul 2 !
Mda.. ce sa va mai zic? Aaaa, kilogramele in plus? Nu mai am nica.. Am trecut la model scheleton ca inainte si tare mi-e dor de fundu meu cel bombat si de sanii cei umflati (caci a mai scazut si productia de lapte, bebe nemaidorind asa de mult san)... Data viitoare, abia astept!

Va pup si mai vin (mai des)

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rovki spune:




8 martie fericit la toate gemenele

si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

La multi ani, fetelor, sa aveti o primavara frumoasa!

LORI & ALEX

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Un gand bun si o pentru toate gemenele si nu numai.LA MULTI ANI!Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

O zi de 8 martie fericita si romantica sa avem, gemenuselor!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Liniste, parca prea multa linishte...nu vi se pare??
Ce se intampla?? Ne apuca astenia oare??
Eu am fost bolnava saptamana trecuta si am avut o stare nasoala de-mi venea sa plang...
Dar a trecut!!
Si iata ca primavara incepe sa se arate. Nu poate fi bucurie mai mare pentru mine decat aceste dimineti usor racoroase dar insorite, aceste dupa-amiezi numai bune de plimbari!

Va si spor la plimbarici (ca taaare ne mai place )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Hop si eu!
Ce mai faceti?
Nu ne-am mai auzit de mult, ca iar am depasit abonamentul la internet!
Si eu am de cateva zile o stare de-mi vine sa-mi iau campii! Si culmea este ca seamana si cu ce scrie in horoscop - chiar daca nu dau doi bani pe asta! Precis este astenia de primavara, Liliana! Astenie sau nu nu-mi place deloc chestia asta.
Bine macar ca ne lasa iarna in pace! Am fost la sf. de saptamana in parc cu bb si a fost asa de placut ca nu ne mai venea sa plecam de acolo.
Dar unde au disparut mesajele de la inceputul lunii? Sau am visat eu ca am scris?

Felicia



http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

pai bine, mai gemanutelor...acuma cand v-am gasit si eu voi va leneviti; ia sa va reveniti pana maine si sa ma primiti in gasca voastra, care nu cred eu ca e chiar asa de linistita, ca doara..ce D-zeu, suntem Gemene sau ce? Cum spuneam...vreau si eu pe lista - 16.06.1976 - aoleuuu!!!!!iar mi-am adus aminte ca ma apropii de 30 si nu prea mi-am pus ordine in viata; abia in augustul trecut am reusit sa-mi pun pirostriile si acum tare as mai vrea un bebe, da' parca mai bine imi iau o casa prima data; nu? Voi ce ziceti?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Bine ai venit, Loredana!
Felicitari pentru "pirostrii".
Sa stii ca daca amani sa-l faci pe bebe, la un moment dat nu o sa se mai poata. Asa am facut eu. Si pe urma intrasem in criza ca eu nu mai pot sa am copilul meu. L-am facut pana la urma dupa ani de incercari, tratamente si lacrimi. Mereu exista un motiv daca nu vrei sa-l faci: nu am casa, nu am suficienti bani sa-i ofer luna de pe cer, nu sunt pregatita inca si tot asa. La un moment dat dupa ce te apuci sa aduni ca furnica prin casa, te trezesti singura intr-o casa goala si te trezesti ca nu prea mai ai motiv de buna dispozitie. Lipseste ceva! Si daca mai astepti mult o sa fii o mama batrana ca mine si o sa-ti para rau. O sa-ti para rau ca ai pierdut inutil timp pretios in care puteai sa fii alaturi de copilul tau.
Gandeste-te bine!
In alta ordine de idei - ce se intampla? Chiar nu mai are nimeni nimic de zis?
DESTEPTAREA!
Voi puteti sa tineti post? Eu nu. Daca hotarasc ca de azi nu mai mananc ceva, pai mi se face o pofta nebuna (imi ploua in gura pe bune!) de acel ceva si daca nu mananc ca Haplea nu ma potolesc. De asta nici nu pot sa tin regim pt slabit, ca am inceput sa ma dolofanesc. Si nu ar fi alta problema decat ca nu ma mai incap hainele. Dar ce sa fac. E tare buna ciocolata (la kilogram!). Noroc ca fiul meu nu prea se da in vant dupa ea. Asa ca pot manca linistita tot.
Atat pentru moment.
Mai vorbim.
Pa.
Felicia


http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Buna de dimineata!!!!Mai, de facut o sa-l fac pana la 30 - sper - da' acuma chiar ca i-as da sa manance AER (exagerez); oricum mai astept un pic. In ceea ce priveste postul eu pot dar cu mari eforturi; adica ma montez singura, psihic vorbind - asa am tinut tot postul Craciunului si tare as vrea sa-l tin si pe asta; pana azi am tot mancat fructe si legume dar nu stiu cat voi mai rezista asa ca voi incerca sa-mi gatesc mancare de post. Ideea e ca....cu post sau nu..trebuie sa slabesc pt ca am ajuns la 56kg, iar eu vara nu am mai mult de 51-52kg; mi-am facut abonament la sala la aerobic dar bineanteles ca nu ajung - normal daca plec la 6pm de la servici si lucrez la capatul pamantului (a se citi capatul Giulestiului) si sala e pe Mosilor!!! Sa aveti o zi perfecta! (eu m-am trezit cu "nisti nerviiii", dar incet incet scap eu de ei)


http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput