Mamici de septembrie - octombrie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kid, bine ai venit! Sanatate multa si bb sanatos!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumesc mult Ioana. Mi-am vazut DPN-ul acolo in listutza si am fost f emotionata. Abia astept sa treaca lunile si sa ajung in octombrie sa il cunosc pe bebe-balanta. Poate ziceti ca sunt nebuna, deja am inceput sa citesc despre copiii Balanta si m-am linistit cand am vazut ca e de bine :) Cica sunt artisti, sociabili, dragastosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

kid2003 bine ai venit printre noi. Esti cea mai noua dintre mamici, si parca prima candidata la luna octombrie 2005.

Felicitari si sa ne ti la curent cu ceea ce se intampla cu tine.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Lucia succes la scrierea jurnalului. Sigur este un bun mod de ati exprima sentimentele si trairile din aceasta perioada unica pentru fiecare viitoare mama.

Oana si Lucia ati gasit iaurturi bune? Mai eu tot caut si nimic si cele organice au un continut ridicat de zahar si credeti-ma ca nu imi vine sa bag in mine prostii. Pana acum m-am descurcat cu laptele normal si lapte batut, as vrea insa sa mai schimb. Daca aveti idee salvati-ma si pe mine

va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

quote:
Originally posted by samila

Oana si Lucia ati gasit iaurturi bune? Mai eu tot caut si nimic si cele organice au un continut ridicat de zahar si credeti-ma ca nu imi vine sa bag in mine prostii. Pana acum m-am descurcat cu laptele normal si lapte batut, as vrea insa sa mai schimb. Daca aveti idee salvati-ma si pe mine

Samila

Eu nu am gasit iaurturi prea bune, dar acuma beau kefir. Nu ai sa gasesti ketir in magazinele obisnuite gen Super Fresh, Giant, Shoppers, etc, dar ai sa gasesti la Whole Foods.

Daca-ti place kefir-ul eu iti recomand sa-ti faci acasa. Eu am cumparat cu $6.00 "starter" pentru kefir de la Lifeway si dupa priam tura sunt foarte multumita, are gust destul de bun si foarte aproape cu ceea ce gasesti la Whole Foods.

O data ce ai luat acest "starter" nu mai trebuie sa cumperi niciodata. De fiecare data se lasa putin din kefir-ul vechi si peste el se toarna lapte lasandu-l la "dospit" 24-48 de ore.

Daca-ti place am sa-ti dau adresa de unde am primit eu acest "starter".

Am uitat sa-ti spun ca la Whole Foods o sticla de kefir este in jur de $2.80.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Samila, spre rusinea mea, nu prea am mai mancat lactate.. Am in frigider chefir luat de la Jerry's..nu stiu daca aveti acolo. dar promit ca de maine sa incerc, stiu ca sunt bune pentru bebe. In schimb mananc branza, imi place f mult, bulgarian feta chees..oohhh...stiu ca e printre alimentele contraindicate dar....
Ieri m-am simtit f bine; am fost in parc, m-am dat in leagan, chiar mi-as fi dorit sa sar din leagan in timp ce ma dateam, ca in copilarie dar m-am abtinut . Pe cat de bine m-am simtit ieri pe atat de rau m-am simtit azi.. greata, greata si iar greata...Ohh, mai dureaza mult? De obicei tin intre lunile 2 si 4, pe mine m-a luat mai din vreme..ar trebui sa ma lase mai devreme...sau nu?

Oana D - 8 saptamani

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Neata si bun venit noilor viitoare mamici!
Samila de ce nu e buna branza moale caci mie imi place la nebunie(este de tara cea pe care o mananc eu).In schimb am facut o pasiune pentru fructe si iaurt de baut.Voi cu ce va mai infruptati?Sa stiti ca nu prea ma mai cuprind pantalonii si deja ma gandesc cum va trebui sa-mi schimb toata garderoba de vara.Doctorita mi-a spus ca in jur de 20 martie va incepe sa miste BB.Astept cu nerabdare
Racaru m-ai intrebat ieri din ce oras sunt
de pe langa Craiova si examenele acolo le-am avut.

Moni 9 saptamani+ si Maria 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata fetelor!
Daca pana acum ma laudam ca nu am greturi, sau sensibilitate la mirosuri, ei bine, de astazi este foarte rau: imi vina sa intr-una, si nu stiu cine ce mananca la mine la servici, dar eu m-am ingalbenit toata. Se pare ca asa a debutat sapt. 6 la mine!

Ioana, nu mai vine in minte nici un aliment: poate cafeaua, care am inteles ca nu este indicata (max. una/zi).

Flavia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Moni si eu am pasiunea pentru iaurt si fructe. Pe langa asta bag in mine ca o sparta peste sub orice forma. Mai putin crud. Am inteles ca este unul dintre cele mai sanatoase alimente pentru gravide, alaturi de fructe si legume.

Bun venit noilor !

Flavia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Fetelor, apropos de ce e bine si ce nu pe perioada sarcinii, stie cineva sa-mi spuna cum e cu epilatul? Avem voie sa ne epilam in zona inghinala? Eu sunt disperata la capitolul asta....si pana acum am auzit tot felul de pareri..Stiti voi ceva?Norina

Mergi la inceput