Cuplu vrea sex in grup...2!
Raspunsuri - Pagina 4
Tanya spune:
Tocmai am dat tonele de zapada de pe masina si am intrat un pic sa ma incalzesc... si ca sa-mi treaca timpul am intrat un pic aici sa vad ce mai scrieti voi fetele . Recunosc ca am cam devenit dependenta de DC . Pozele nu le mai pun, le-am sters, la fel si mesajele. Nu conteaza ce am scris, oricum s-a scris destul pe subiectul asta, eu am spus tot ce aveam de spus, si cel mai mult mi-as dori sa ajung si eu o mamica cu burtica, urata si grasa! De asta am si intrat initial pe acest site. Numai ca se pare ca mai am de asteptat... luni o sa aflu ce probleme am si ce e de facut .
Hai ca m-am incalzit destul, inapoi la zapada cu mine!!
Tanya
saphir spune:
quote:
Originally posted by Tanya
.... si cel mai mult mi-as dori sa ajung si eu o mamica cu burtica, urata si grasa! De asta am si intrat initial pe acest site. Numai ca se pare ca mai am de asteptat...
Tanya
Ce te face sa crezi, draga mea, ca mamicile sunt urate si grase???
Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by saphirquote:
.... si cel mai mult mi-as dori sa ajung si eu o mamica cu burtica, urata si grasa! De asta am si intrat initial pe acest site. Numai ca se pare ca mai am de asteptat...
Tanya
Ce te face sa crezi, draga mea, ca mamicile sunt urate si grase???
Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos
Eu sunt MAMICA grasa dar nu sunt URATA jur ca Nu sunt URATAdar pe bune ca sunt grasanca
[b]www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
Tanya spune:
As prefera sa fiu grasa si urata, dar sa am un bebe decat sa arat ca acum fara bebe . N-am zis ca gravidutele sunt urate .
Tanya
Elenalove27 spune:
quote:
As prefera sa fiu grasa si urata, dar sa am un bebe decat sa arat ca acum fara bebe . N-am zis ca gravidutele sunt urate .
Tanya
Iubita , Eu sunt sigura ca asa ai vrut sa spui , adica ca mai bine cu bebe si GRASA decit frumoasa si slaba fara BEBE.
Dar sa sti ca sunt o gramada de mamicutze care au copilashi sunt sunt si SLABE.
Pupici si multa sanatate si cat mai repede cu un bebelic in burtic.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
ancuta06 spune:
Eu sunt una din mamicile care au redevenit slabe, aproape instantaneu. Asa ca nu-ti face griji.
Oricum, nu e neaparata nevoie sa te ingrasi, in timpul sarcinii. Am vazut multe gravidute, in lunile a 8 a si a 9 a, slabute, care aveau doar burtica mare. Asa ca, curaj!
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
Ramonika spune:
Eu zic mai bine sa se incheie subiectul, ca vad ca s-a luat pe aratura...
Mariagi - daca ai sa-mi spui ceva, de ce nu folosesti PM-ul? Daca ai ceva de raspuns, raspunde aici, daca nu, nu...
Ramonika si pisica
O MINUNE
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by mariagi
acum am vazut ca a aparut si partea a doua...cate sete de cunoastere in tara asta...
Ramonika,acu'nu arunca cu prea multe pietre dupa mine,dar am si eu o nedumerire..continuare subiectului continuat...are vreo legatura cu faptul ca tu esti nefericita cu prietenul tau?!
Mariagi, daca citeai cele doua subiecte observai ca sint 2 subiecte total diferite.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
mariagi spune:
tocmai ca le-am citit pe amandoua si mi s-a parut ca exista o conexiune intre ele.parerea mea.si daca am ceva de exprimat spun aici nu dau pe PM.poate mi s-a parut mie,deformatie profesionala.
Veve spune:
Cum in derularea subiectului nu prea se mai regaseste nimic din tematica initiala,imi permit sa inchid subiectul aici!Multumim pentru atentie!
Iaca am rezolvat si dilema sexului in grup!Cica-i bun doar intre doua...ca sa nu te ploua!
Irina,veve & croko
pozici