Cuplu vrea sex in grup...2!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

quote:
Originally posted by Jeff

Probabil ca sunt a treia trezita la spartul targului, DAR VREAU SI EU SA O VAD PE TANYA !!!!!m-ati facut asa de curioasa.
Btw, si noi doi (eu cu sotul) ne gandim cateodata cum ar fi sa facem sex cu unca o tipa, suna bine nu ?
Dar cred ca nu o sa ajungem acolo prea devreme.
Nu mi se pare asa un capat de tara, mi se pare om aventura extra daca ai persoana de incredere sa iasa bine. In nici un caz cred ca n-as putea sa o fac cu una din ziare sau dintr-un bar/discoteca.
De ce nu ?

Melania & Anna-Luciana
photos.yahoo.com/floareal

http://community.webshots.com/user/tanya_bi

-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by aysha

Cica informarea ar fi baza studiului!

USA---Atl,GA---CANADA1---CANADA2---www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">Moa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Mie imi scapa un lucru. Tanya, inteleg ca tu si prietenul tau va iubiti. va doresc sa va iubiti toata viata. Ce nu inteleg e ce e cu cea de a treia, o iubiti si pe ea, ea va iubeste, sau e doar pe jucarie sexuala? Nu inteleg care e pozitia ei in triunghiul asta... Tu accepti o a treia persoana pentru ca il iubesti pe el si ai si tu fanteziile tale, el te iubeste, iti stie fanteziile, are si el fantezzii le lui, OK, dar a treia, pe cine iubeste si ce fantezii are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

casandra, Tanya am inteles ca este bisexuala, deci indragostita si de fata in cauza, deci pt ea este ok, pt ca asa poate fi cu amindoua persoanele pe care le iubeste.

USA---Atl,GA---CANADA1---CANADA2---CANADA3---www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">Moa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by Tanya

quote:
Originally posted by Jeff

Probabil ca sunt a treia trezita la spartul targului, DAR VREAU SI EU SA O VAD PE TANYA !!!!!m-ati facut asa de curioasa.
Btw, si noi doi (eu cu sotul) ne gandim cateodata cum ar fi sa facem sex cu unca o tipa, suna bine nu ?
Dar cred ca nu o sa ajungem acolo prea devreme.
Nu mi se pare asa un capat de tara, mi se pare om aventura extra daca ai persoana de incredere sa iasa bine. In nici un caz cred ca n-as putea sa o fac cu una din ziare sau dintr-un bar/discoteca.
De ce nu ?

Melania & Anna-Luciana
photos.yahoo.com/floareal

http://community.webshots.com/user/tanya_bi

-

Elena si Amelie

Tanya,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

tanya
O sa revin cu amanunte ...despre vecina mea Bi si privirile ei dragalase spre mine
Daca nu eram MARITATA ...zau ca as fi incercat.

tanya esti BESTIALA si ma atragi

gluma gluma dar pe bune ca esti frumoasa si SEXY

M-am uitat si la pozele lui alecsia si ea este superba si atragatoare doar ca ea NU este BI

O prefer pe TANYA ca MISS Bi DC iar pe Alecsia doar MISS

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Deorece atmosfera sa incins si sa ajuns sa se discute despre MISS ...
Imi cer scuze ca am fost off-topic.

Pupici.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Si io m-am indragostit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Eu am impresia ca v-ati departat de la subiect si ar trebui sa deschideti un subiect nou pentru cele proaspat convertite.
Pe de alta parte mi se pare important sa ne intrebam fiecare daca suntem impotriva din cauza ca este general neacceptat (a se citi: imoral, pacat), deci de frica ca intr-un fel sau altul cineva poate afla sau efectiv simtim astfel. La asemenea subiecte multora le e frica sa fie sinceri si cu ei insisi.

Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

gata, tanya, te-am vazut si eu, in sfarsit! Esti frumusica foc!

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput