Cluj(8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna dimineata, fetelor!
Eu iarasi cu probleme, la cd-rom de data aceasta.....dar bine ca s-a rezolvat tot si iata-ma din nou pe aci!
Si noi confirmam ora 4....poate chiar patru jumatate, 5 ,ca vad ca si alte mamicutze prefera o prefera.....sper sa nu apara neprevazutul, ca am invatat sa-l iau in calcul intotdeauna!
roxana???
Florina & Elise

Mergi la inceput

Mai fetelor, scarba mea mica nici iaurtul nu il vrea....ieri a facut fitze, dar am crezut ca e pasagera treaba....dar uite ca azi nici macar o linguritza nu a vrut sa accepte!!! Am zis ca o mai las o jumatate de ora si incerc iarasi!!!
Oana , aveai dreptate in ceea ce priveste diferenta dintre iaurturile napolact, crema!!! Acela de ieri a fost acru rau....la asta de azi nu mi se pare, dar e posibil sa se fi scarbit ieri si sa nu mai vrea nici acum???
Cristiana, felicitari pentru job, sper sa veniti si voi azi, ca abia astept sa o vad pe Theiutza live, nu numai in poze....ca acolo mi se pare ca nu exista diferente intre acum si asta-vara.....
Geani, si pe mine m-au ingrozit stirile din ultima vreme....astia ziceau ca situatia cea mai nasoala e in Constanta, sper sa veniti degraba incoace, ca aici incepe sa se topeasca.....si nici "miros" de viscol n-a fost prin partile astea!!!
Contractiile sunt normale in orice perioada a sarcinii....daca medicul hotaraste ca sarcina nu are probleme....eu imi amintesc ca am avut "burta ca piatra" inca de prin luna a 4-a, de cate 12-20 ori pe zi.....
Ramine in picioare intalnirea de azi???
Florina& Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor. Am intrat asa rapid sa vad ce ati mai facut. Florina, vad ca deocamdata am confirmat numai noi doua. Nu ca n-ar fi fain sa ne vedem, insa daca nu mai confirma nimeni, eu as zice sa amanam pana ne strangem mai multe, sa ne vedem si piticii. Eu pot sa vin si la 4 jumate, insa copilul nu poate sta, fiindca Serban pe la 5 trebuie sa manance...sotul meu il poate hrani la ora aia insa ideea era sa fim si cu copiii...

Intru mai tarziu sa vad cum a ramas...pupici!

Serban

cazut la datorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor, THea mea a facut ieri febra toata ziua, mai mult ca sigur de la canini care sunt f umflati si o dor rau.am avut si o noapte tare proasta a plans cam o ora in disperare de durere, apoi a dormit tare agitat asa ca noi suntem zombie.
azi e cam agitata, dar daca nu face febra iar noi putem veni pe la 5 jumate.daca ramane stabilit noi incercam dar din pacate nu pot promite nimik din motivul care vi l-am spus.

roxana, Thea a avut intotdeauna o fizionomie f bine determinata, daca te uiti la pozele de la 3 luni seamana mult cu cea de acum.toata lumea mi-a spus asta, adica o recunosti usor la orice varsta.totusi din iunie a crecut 10 cm in inaltime si ca si constiturie arata bine desi greutatea nu e f mare, dr ne-a zis ca sigur are si oasele mai usoare, si nu ma mai stressez.
a!si i-a crescut exponential si energia:))

cum e sa mergi la munca si bb acasa?pe mine tare ma sperie asta dupa un an si opt luni cu ea...

va pup

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 7 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Mai fetelor pe noi nu ne vreti la MD? Am spus prezent de cateva zile. Ati uitat de noi?
Adela,mamica eroina a lui Tudor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos

Mergi la inceput

Adela, cum sa uitam??? Dar bag eu aici de seama ca nu se prea concretizeaza!!!
Cine vine sigur??? Roxana si Adela si cu mine suntem 3 pentru ora 4....eu speneam si 5 pentru Cristiana si Theea!!! (apropos, eu intrebasem de Theiutza)
Deci cum ramane??
Florina, mamica Elise

Mergi la inceput

Hiii Adela, recunosc recunosc ca am uitaaaat!!! Dar e super ca suntem cel putin 3 mamici. Atunci vin si eu cu Serban. Ziceti repede atunci la ce ora, la 4 sau la 5 jumate? Daca e 5 jumate, iara vin fara Serban, dar daca e la 4 tre' sa-i aduc suc sa nu se plictiseasca si sa urle ca e inainte de masa...no repede...ora de intalneala!!! Cristiana?! E greu cu piticii astia, ca au si ei pitici pe creier ...

Serban

cazut la datorie

Mergi la inceput

Fetelor, noi confirmam pentru ora 4!!! Ca tare mi-e un dor sa-l vaz pe Serban live....nu doar in poze!!! la petit cu noi!
Ramane stabilit???
AAAAA, si primiti si cu tatici??? Zau asa, n-avem ce face cu tati, si vrea si el la mikidonald's!!!!
Florina si Elise

Mergi la inceput

Oki, vin cu Serban si raman pana la 5 jumate, da de o vad si pe Cristiana. Confirm si eu un tatic!

Cristiana, hai te rog, poate ajungeti macar pe 5!!
Va pup, atunci ne vedem la 4!

Serban

cazut la datorie

Mergi la inceput

hai mai adelush, te-ai suparat pe noi??? vii si tu????pleaaase!
ramane ora 4 atunci!
p.s. elise doarme la mine-n brate de o jum de h, si ma doare spatele de mor!................acusi mi-a luat-o Mihai si ma mai dezmortesc si eu putin!
Deci ne vedem la Mc!
Pupici....
Cristiana, iti las nr meu cu un pm, si asa ne spui daca ajunji si tu pe la 5, k???
Florina, mamica-ei Elise

Mergi la inceput