Cluj(8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire.Asa cum am mai spus,sper sa putem face si noi prezenta la urmatoarea.
Din cate am citit eu pe-aici(cam in diagonala,recunosc) am dedus ca Anneliese si cu Tuchi sunt surori. Am inteles bine? iN caz ca nu,scuzati eroarea.
Roxana,felicitari pt.realizarea cu olita! Noi inca nu o folosim.E f.adevarat insa ca nici nu prea am insistat. In leg.cu intamplarea aceea,nasoala treaba,macar au fost depistati intrusii?
Tuchi,sa stii ca am rezolvat treaba aceea cu banii.A fost greu dar a meritat. Iti urez bafta si tie! Mia vreau sa te intreb la ce gradi merge Dragos si daca esti multumita.
Gegea,bine ai venit printre clujence! Sarcina usoara in continuare!La ceea ce au spus fetele de dr.Nanu vreau sa adaug ca are un neonatolog excelent,un profesionist adevarat.
Florina,e bine ca a facut Elisa putina temp,inseamna ca organismul fabrica anticorpi.Treceti voi si de episodul asta.
Dana,ce-ai mai facut cu gradi?

Aura si Diana(1 an jumate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna dimineata!
Elise a dormit cam rau azi noapte dar acum totul a reintrat pe fagasul normal!
......bebelusii vostri ce mai fac?
Hai sa facem intalnirea piticimii! Daca unul e dulce foc, va imaginati ce poate sa insemne o pleiada intreaga de bebei?????
Asteptam propuneri concrete
.....a naibii treaba.... chiar in secundele in care scriu asta mica e iar cu mama ma-am si iar ma-ama si mmmaaa-mma!
Florina si minunea Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!
Roxi, felicitari pentru faza cu olita!(si sa continue!)
Florina, felicitari pentru ma-ma Elisei!
Eu nu prea apuc sa intru sa scriu, abia reusesc sa citesc, ca Alesio e tare prapaditut! Toata ziua vrea sa stau cu el! Si toata ziua papa in disperare..........de aia e si asa grasun(ati vazut ultimele poze?)!
Sa aveti o zi superba!
Pupici!

Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Hai salut la toate fetele!

Ce sa va zic...olitza ne place, facem in ea ce trebuie in continuare. Totusi nu pot sa nu regret un pic ca mama nu zice, scoate ceva mmm dar e mmm din cauza ca are degetul in gura, care-l ajuta ;) Asa ca, degeaba ma laud io cu olita mea verde tzipator!

Hotii nu au fost gasiti si nici nu speram una ca asta. Ar fi chiar culmea sa-i gaseasca zau asa!

Hai sa punem la cale inca o intalnire cu piticii. Totusi weekend-ul asta cred ca nu pot eu, dar nu sunt 100% sigura ca nu pot veni, asa ca nu tineti cont de mine. Hai sa vedem cine se inscrie la intalnire si la ce ore se poate face.

Ioana, l-am vazut pe Alesio, dar mie tot Serban mi se pare mai grasun...deja are 10 kg si jumatate, dezbracat. E a un pietroi vorba lu' buna-sa.

Fetelor, cine are un tzarc de vanzare?

Serban

cazut la datorie

Mergi la inceput

Salut!
Hai Roxana ca esti o dulce.....m-am prapadit la faza cu olitza!!!!
Ioana, mersi de felicitari Exact asa era si Elise si la un moment dat am capitulat si a incercat Mihai o juma' de zi s-o obisnuiasca cu suzi.....si a mers, cu toate ca nu e dependenta de ea decat uneori cand e mai obo si se smiorcaie inainte de nani!
Sper sa nu se supere Cristiana dar stiu ca ea zicea de un tarc Chicco(antemergator).....asta exact dupa ce l-am cumparat si noi pe al nostru....tu te referi la tarc loc de joaca ori la rotobil-premergator??? Am auzit tarc pt. amandoua variantele....si noi l-am luat la mana a doua si sunt incantata de el!
In legatura cu intalnirea: nu-i neapareat sa fie duminica, dar ma gandesc ca-n timpul sapt. e mai bussy lumea... da' daca e duminica pe la 4 e bine??? pt. noi merge super si-n timpul sapt., oricum e bine.... deci haideti cu propuneri!@
Florina, mamica -ei Elise
Pai cu intalnirea, eu zic

Mergi la inceput

...nu mai stiu ce am vrut sa zic....si nu stiu de ce mi s-a sters ce scrisesem la finalul mesajului anterior!!!!!
Ideea era sa veniti voi cu propuneri. o.k.???
Pupici!
Am si eu o intrebare: nu stiti daca e voie sa fac radiografie, acu' daca alaptez??? am impresia(sper sa gresesc) ca m-am pricopsit c-o raceala frumoasa la plamani, si as merge la o radiografie, sa scot dubiile....ce stiti???
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Nu va plingeti fetelor ca nu e activitate pe subiect ca nu-i adevarat!
Florina, mai bine te asculta un dr bun decit sa te radiezi, poate reusesti sa treci peste fara radiografie.Chinul cu medicamentele il avem si noi si sa vezi ce proteste urmeaza daca acum e asa vehementa .... deh daca vrem copii cu personalitate. Bravo pentru iaurt, bafta sa o tina naravul!
Roxana, ma bucur ca ai vazut si tu asemanarea, asa mi s-a parut si mie ca e si chiar m-am uitat in jurnal Dragos avea la 7-8 luni 10 kg. Nici cu vorbitul nu am fost mai grabiti decit voi si daca ne urmati mai aveti de asteptat.
Caara, supar treaba cu banii, eu una am fost pusa pe hold cum stii, da o sa mi-i dea dar mai incolo.....Apropos de surori, da ai dreptate si mai vroiam sa ? de care neonatolog vorbesti? e tot Lupea sau altul?
In ton cu ? tb sa spun ca toate povestile auzite de mine despre stanca au fost de la mamici f f traumatizate de spitalizare, acuma depinde mult de fiecare dar eu una ma stiu sensibiloasa si plingacioasa asa ca nu m-ar tenta nicicum. Cit despre pacientele venite de la Nanu daca au fost supravegheate de el tb sa aiba fisa la ele cu toate datele (eu una am). Cit am stat eu cu dragos acolo a fost o tipa pe care a refuzat-o si a trimis-o la clinica dar nu era urmarita de el. Ma tem ca e mare invidia si gura dr la fel. Nu zic ca nu e adevarat dar e prima chestie negativa pe care o aud de dr. Nanu.
Geani, mie mi se pare binevoitor, un pic cam repezit pt gustul meu dar responsabil.
Cit despre intilnire, noi fiind dintre cei mari dam prioritate d-soarelor si celor mai mici.

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Oana, subscriu la ceea ce spuneai in legatura cu Nanu....putin cam repezit(dupa mine si asta are explicatie.... in luna cand am nascut eu erau programate 52 de nasteri...ATI CITIT BINE....plus ca mai veneau de prin judet, cate o nastere doua, trei fara programare......asa ca el era ca-n priza....dar mi s-a parut dragut si foarte dedicat....adica omul cunoaste meserie si in plus poti vorbi deschis cu el....am auzit eu cazuri in care nu stiu care medic dupa ce ca a cotizat mamica toata sarcina s-a trezit ca naste cu medicul de garda in conditii nasoale, ca deh, medicul ei curant era in vacanta(povestea asta o stiu de la provita)....la fel si faza cu lipsa fisei de obs. mi se pare dubioasa....eu stiu ca aveam ditamai fisoiul, cu vreo 10 poze eco, si insemnari despre mama si fat pe 2 pagina, adeca la fiecare vizita la medic mi se completau datele....
trebuie sa fie cum zice tuchi, sigur nu erau in observatia dr. nanu si de aici e explicabila lipsa fisei!!
Duminica la 4 e bine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Salutare fetelor. Mai intai de toate vreau sa va spun ca ora 16 pt Tudor e super dar noua ne-ar fi mai usor in cursul sapt pt ca de obicei vineri plecam la cabana pana duminica cu tati. V-am si scris ca saptamana trecuta am fugit mai repede acasa , adica sambata, tocmai pt intalnire dar n-a fost sa fie cu ora. Deci concluzionand daca nu se poate si nu se poate venim si duminica la 16.Despre Dr. Nanu nu am scris povesti din auzite. Eram de garda cand au venit gravidutele dar mai pove noi intre "n" ochi.
P.S. feciorul nostru a prins smecheria cu datul peste cap si ne termina. Imi sta inima in loc cand il vad dar nu pot sa-l opresc pt ca e super incantat.
Adela, mamica eroina a lui Tudor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Am uitat ceva. Ma intereseaza si pe mine o gradi buna pt Tudor sa-l inscriu din timp sa n-am cumva surprize. Am aflat ca la HK e 125 euroi/luna si nu cred ca voi putea invinge financiar mai ales ca vrem si BB2.( noi suntem bugetari) Asta e pt program prelungit.Tandarica nu m-a incantat prea mult. Mi-a placut Waldorf dar nu e engleza intensiv. Ce stiti de Gradinita Sf Ana?
Adela, mamica eroina a lui Tudor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos

Mergi la inceput