Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
baby-boom spune:
Geani, la clinica particulara in vara 2004 o nastere costa 10-12 mil...... nu mai stiu exact, iar o nastere prin cezariana era 15 mil.....
Iti trimit nr. de tel. cu un pm., O.k.???
Florina si fasolica mica Elise
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
Florinaaaaaaaaaaaaaaa in clipa asta uite ma si uit la ceas, e marti seara, ora 20 si 03 minute, mi-am amintit ca te stiu de la cursurile prenataleeeeeeeee. Acum mi-am adus aminte fiindca ti-am citit mesajul pentru Geani. Tu ma mai tii minte de acolo? Cred ca nu, ca eram cam grasa...si nu mai seaman cu ce eram in sarcina ;) mai ce chestie!
Geani, si eu iti recomand clinica particulara a dr-ului Nanu, asa il cheama. Interservisan planuieste sa deschida o maternitate, acolo e dr. Pop Teofil, insa nu stiu cand va fi gata. Dr. Nanu in schimb, eu am auzit ca fetelor pe care le monitorizeaza el si care vor naste in clinica lui, nu le ia nici un ban pe monitorizare/consultatii si ca ele platesc numai acei 10-12 milioane, pentru nastere. Nu vreau sa spun prostii, dar eu asa am auzit...ziceti voi fetelor care stiti sigur!
Pupici!
Serban
cazut la datorie
baby-boom spune:
Roxana, ba eu te tin minte....si stiu si mesajele postate in acea perioada....eu nu eram asa activa pe forum, am intrebat de cateva ori daca merge cineva la pro vita, nimeni nu m-a bagat chiar in toata seama
, si am lasat-o moale de tot....
Nu cumva erai tu cea care m-ai intrebat daca se fac cursuri prenatale si in Gheorgheni pe Titulescu???? sper sa nu ma insele memoria, dar atunci am schimbat niste pm-uri, si mai pe urma ne-am vazut si la pro vita( puteai sa vii doar dupa amiaza, si cand iti luai liber, asa-i???? Tin minte bine????....
Ce faceti??? Abia astept sa-l vad si eu pe Stefan...sper la urmatoarea intalnire sa ne vedem si cu bebeii la purtator...ar fi tare fain!
Elise are 10 kile si un pic, dar dupa ce s-a dedus greutatea scutecului si a puloverului(eu insistam ca scutecul e de o jum. de ora proaspat si nu are mari surprize de calibru) asistenta a notat 9.700......iar inaltimea ei este 67,5 cm, si perimetrul cranian e ori 44 ori 45, pur si simplu nu mai tin minte...
a fost tare cumintica toata ziua, dar acum vreo 45 de minutele, dupa ce a supt au inceput sa se vada reactiile vaccinului, si tare ma tem ca iar va face febra mare.....abia astept sa vina dimineata si sa treaca toate astea!!!
Va pup si va urez noapte buna si sanatate voua si bbilor!!!
baby-boom spune:
Geani, intradevar la dr. Nanu nu platesti nimic decat acei 12 mil, pe care primesti chitanta si care ii platesti la externare, sau cand doresti....se poate ocupa sotul tau, si nu trebuie sa ai nenumarate bancnote in buzunare pt. diferite cotizari, ceea ce e bine, dupa parerea mea.....ti se fac analizele la lab. propriu, faci un eco pe luna pana la 7 luni, pe urma 2 eco pe luna in luna a 8-a si apoi cate un eco pe sapt in luna a 9-a.....
Pe mine m-au apucat nascarile noaptea si pe la 3 l-am sunat pe Nanu, care ne-a asteptat personal, in fine, a fost tare de tot medicul....ca fapt divers, inainte de externare, fiind luna iulie stateam in curte, sub un copac umbros si beam ceai adus de "domnia sa" Nanu, care ne amuza cu diferite povesti pe mine si colega mea de camera....
Si cel mai important lucru, se ocupa f. bine de bebei, deoarece lucreaza cate 2-3 asistente in fiecare tura....pt. mine a fost o.k., dar aste depinde de fiecare persoana si pretentiile individuale...
Multa sanatate tie si bbitzei din burtica si speram sa te avem si pe tine printre noi, aici la Cluj
Florina, mamica Elisei
roxana1974 spune:
Salutare gagici!
Florina, pai cum nu te "prea" baga cineva in seama pe vremea aia...io vreau sa spun ca abia aseara cand am scris, mi-am amintit care din fetele de la gimnastica erai tu. Noi doua nu am povestit la provita...imi e o ciuda, doar cum n-as fi povestit despre forum si asa mai departe...imi venea sa pun o intrebare cu voce tare daca intra cineva pe desprecopii...in fine...
Hai sa va spuuuuun, azi l-am pus pe Serban pe olitza prima data. A fost un succes!!! A stat fara probleme si a facut tot ce trebuia sunt asa de fericita. Acu sa va spun! Daca n-ati luat inca olitza, sa luati o olitza buna, fiindca nu trebuie sa fie nici prea ingusta, nici prea joasa, sa aiba spatar si sa aiba marginile mai late sa nu-l deranjeze pe bb la fundic. Am cautat olita buna cu o mama experimentata si am gasit foarte bune pe Eroilor, la magazinul care vinde produse Chicco. Costa 195.000 lei.
pupici!
Serban
cazut la datorie
Anneliese spune:
Bun venit Geani, te asteptam cu drag la Cluj! Cit despre maternitati e evident ca cea particulara este cea mai cea din toate punctele de vedere (mai putin in cazurile "speciale" pentru ca nu are chiar toate dotarile spitalelor). Dar daca totul e ok si se prevede o nastere usoara cred ca e cea mai buna varianta. Eu am nascut la gine 1 cu o doctorita tinara si care nu e "vedeta" dar e teribil de inimoasa si a avut mare grija de mine si de copil. Si mai ales m-a incurajat constant pe tot parcursul sarcinii. Conditiile de maternitate sunt destul de bune, au si rezerve cu 2 paturi, dar ca in orice spital romanesc trebuie sa cotizezi pe la toata lumea.
Florina sper sa treceti cu bine de vaccin. Ai mai incercat cu mincarica?
Cit despre Serban ce sa mai zic? S-o tina tot asa! Merita un . M-am ingrozit cind am citit patania cu apartamentul vecinei tale. Bine ca plecasera faptasii, altfel....putea fi rau. Cred ca ai avut noroc. Uite ca nu stiu vecinii ce stiu hotii!!!
tuchi spune:
Daca tot am participat la intilnirea de duminica (pe care si eu as repeta-o oricind) ar trebui sa ma si prezint nitel ca lumea nu ma prea cunoaste.
Tuchi (Oana) ma numesc si am un baietel de 1.10 luni Dragos si o fetita de 30 sapt ce va veni la sf lui martie.
Eu una am nascut la dr. Nanu si acum voi merge tot acolo. Fetele au dreptate geani, e super acolo, mie mi-a placut f mult. Platesti 2 mil. toate consultatiile de pina la nastere indiferent cind mergi (in sapt 4 sau 30)si analizele si apoi 10 mil. pt nastere normala. Dar ar tb sa te hotarasti cit mai repede si sa iei legatura cu dr.
Poze noi pentru exemplificare. pt fete si bebei.
AdelaP spune:
Asa va invidiez pt intalnirea de duminica. Dar promit solemn ca nu vom lipsi daca se mai iveste vreo ocazie similara. N-ati facut poze? Vrem sa le vedem.
Florina domnisoara ta e maaare de tot. Sper din tot sufletul sa fi scapat cu bine de vaccin (Tudor a avut de fiecare data reactii tare urate dar a trecut).Felicitari Serbanel (asa mi-i de drag cu toate ca nu-l cunosc)pt olita. V-am mai scris ca eu nu l-am pus pe Tudor pe olita numai acum la 1 an si 2 luni si direct pe WC dotat cu colacel special si totul e ok. In curand scapam de scutec. Eu sunt tare mandra pt ca tati a fost infasat pana la 4 ani si se zice ca, controlul sfincterian se mosteneste pe linie paterna.
In ceea ce priveste Clinica Dr Nanu eu nu stiu ce sa zic. De la inceput va scriu ca nu am fost niciodata acolo. E lesne de inteles ca e mult mai curat si conditiile mai bune ca doar de aia e clinica privata. Pot insa (fara a panica burticile care sunt printre noi, bine ai venit Oana, Dragos e un scump)sa va spun ca in timp ce eram la Stanca (2 luni) am primit 3 cazuri de urgenta majora trimise de Dr Nanu. Mentionez ca erau monitorizate de el si nici macar nu a binevoit sa trimita o asistenta cu fisa pacientelor pt ca medicul de la Stanca sa-si poata da seama despre ce e vorba.Asa ca nu mi se pare corect fata de paciente sa te lase de izbeliste atunci cand ti-e mai greu. Eu am nascut la Stanca, nu conteaza cu cine. Va pot spune insa ca am ales medicul si nu Clinica. Cele 3 zile pe care le petreci acolo trec asa de repede si faptul ca am fost inca cu 3 mamici in salon nu m-a deranjat chiar deloc. Stanca a fost renovata de curand si nu arata rau, salonul avea baia proprie cu apa calda in permanenta. Si copii au fost langa noi de la inceput. povestiile cu stafilodermii si enterocolite luate de la Stanca sunt chiar povesti. Intr-adevar ca sa fi tratata omeneste trebuie sa fi atenta cu toti, incepand de la portar, sectia de nou-nascuti si terminand cu medicul ceea ce nu mi se pare corect.
si acum pt Geani daca te hotarasti pt Stanca sau Gine 1 pot sa te introduc eu fara probleme la orice medic vrei. Si inca un sfat: nu alege femeie - medic.Iti doresc sarcina usoara in continuare si sa faceti alegerea potrivita.
Tulai acuma vad ce m-am intins la povesti.Pa.
Inca un lucru: ati fixat data pt urmatoarea intalnire?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos
roxana1974 spune:
Oanaaa am vazut pozele lui Dragos. Moaaaama ce culce e, mai si ce seamana Serban cu el, nu-mi vine sa cred...ah si au olitze de aceeasi culoare!!!!!!!!!!!!! Uite aici: http://community.webshots.com/photo/150958966/150959519xUoxaF sunt leiti feciorii nostri!
Pupici,
Roxana
Serban
cazut la datorie