Raspunsuri - Pagina 11
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Anneliese
Florina, uita-te pe forum la Probleme legislative si o sa vezi acolo un topic despre asta. Se poate merge cu saniuta foarte bine la Feleac
Roxana, adevarul este ca eram fara Sorin si am tot "admirat". Un singur tip mi-a ramas in minte si acela avea 1,90 si schia foarte bine. Nu-l mai lasa singur! Ce bine era sa ne intilnim acolo cu piticii! Cit despre Serban sa speram ca e doar o faza trecatoare. Poate ceva dintisori?
mamica fericita si Ana(09.07.2004)http://community.webshots.com/user/famaruncutean
Flavia!!! El era! Pe bune! hehehe vezi, de-aia m-am indragostit de el, ca stia sa schieze!
Florina, cred ca ii ies ceva dintigashi lui Serban, fiindca m-a trezit ieri noapte de 3 ori si n-a vrut sa doarma decat cu noi in pat. El nu e obisnuit sa doarma cu noi, habar nu am de ce a facut asa...dar totusi, vorba ta, dintzii...probabil ca si bb Alesio are aceeasi problema, ca si la 4 luni pot aparea dintzishorii...
pe maine fetelor!
Serban
cazut la datorie
baby-boom spune:
SAlut fetelor!
Roxana, esti o dulce! Mersi mult de info cu iaurtul! Da-poi daac Serban nu e obisnuit sa doarma cu voi si a facut-o acum, poate din vina dintisorilor nici nu indraznesc sa-mi inchipui ce are sa faca Elise care mai tot timpul doarme cu noi....inca se trezeste de n-spe mii de ori pe noapte! Ar trebui sa am o imaginatie tare bolnava!
Hai mai fetelor, nici una nu ma ajuta cu problema me acu caruciorul??? Oare sa postez un subiect la discutii generale sau parintii intreaba....??? Cre' ca asta am sa fac!
Noapte buna si somn usor si lin pentru voi si bebelini!
Va pupa Florina si Elise....care a dormit a doua oara in timp ce i se pregatea baia....bustean!!! Si asta inseamna ca maine se trezeste pe la 7!!! Vai de capul meu!
Hai, pa
AdelaP spune:
In sfarsit pot sa scriu si eu cateva randuri linistita. Florina asa cum ti-am spus caruciorul (cel care apare in pozele de la Mare)e de la Primii pasi si pe noi inca ne tine. L-am cumparat in iulie de la un depozit mare de langa Gara "Dynamic" cred ca se cheama. Am un lapsus acuma da-l mai intreb maine pe barbatul meu. (acum trage pe dreapta). Nu e cine stie ce dar e un carucior sport, foarte usor si a costat numai 1 mil. Si inca o data iti spun ca-l mai avem si-i intr-o stare perfecta de functionare (nu s-a decolorat materialul, nu s-au stricat rotile). Si am primit garantie pe el 6 luni.
Mariana felicitari pt Stefan. De acum ai un baiat mare.Nu cred insa ca ti-e prea usor cu el avand in vedere ca acum poate patrula prin toata casa si are acces la o gramada de lucruri. Tu cum te simti?
Roxana sa ai foarte mare grija cu Serban in ceea ce priveste dormitul cu voi in pat ca odata ce s-a obisnuit cu asta... Piticii astia sunt niste mici teroristi.
Tudor e bine. Acuma se pregatesc cei 4 premolari sa explodeze dar inca nu-l chinuie prea tare. A fost putin agitat zilele astea dar cred ca adevaratul motiv e ca nu l-am scos afara. Mi-a fost frica pe gerul asta.
Fetelor din 21 incep cursul de cosmetica. Abia astept.
N-am prea priceput ce e cu marirea alocatiei. E cea de 210 mii/luna? Apoi cu cat Doamne iarta-ma o poate mari ? Cu 10 mii?
Adela, mamica eroina a lui Tudor
Am uitat: vrem si noi la sanius.Si inca ceva: nu mai scrie Florina draga bunatati de genul asta ca eu sunt la cura de slabire. Sunt nasa in iunie si vreau sa arat trasnet.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos
pufymic spune:
Roxi, m-am tot uitat si-l tot verific pe gazuca in gurita, sa vad daca ii apar dintisorii, dar nu se vede nimic....oricum in seara asta a adormit fara urletele cu care ne obisnuise de cateva zile.....sper s-o tina tot asa(si e la el in patut!)
Pupici si noapte buna!
Ioana si haplea mic si scumpic Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/
caarra spune:
Mama,dar ce active ati mai fost! Duminica v-am ratat din nou pt.ca n-am avut net si nu eram sigura daca nu ati modificat ora. Si oricum la noi ziua de duminica e mai cu cantec pt.ca suntem prin deplasari. De data asta am fost pe partie in Feleac la schi(cateva ore cat am lasat-o pe Diana la bunici). Si nu stiam ca intalnirile sunt si cu taticii ca atunci se rezolva mai usor lucrurile.
Cristina,felicitari pt.realizarea cu jobul! Ma bucur sincer pt.tine!Ai rezolvat problema medicala?
Roxana,pai tu iti trimiti sotul singur pe dealuri? Si zici ca mai e si profesionist!
Florina,nu stiu unde se gasesc carucioare convenabile d.p.d.v.calitate/pret.Eu am avut baby-care si nu-l recomand nimanui!
Raluca,merci mult de info legate de gradi!
Adela,vad ca si tu cauti gradi pt.Tudor.Prin ce zona te-nvarti si cum merg cautarile?
Dana!?
Am auzit zvonuri despre gradinite/crese care fac de pe-acum inscrieri pt.la toamna. Oare e o practica generala sau numai in anumite locuri(la cele partic./de stat)? Am observat ca mamicile cu copilashi mai maricei(de varsta gradinitei) nu prea dau din pacate pe la subiectul asta(in afara de Raluca) ca sigur ele tb.sa aiba mai multe informatii despre gradi. Oricum,ramane sa studiez in continuare problema.
Aura si Diana(1 an jumate)
AdelaP spune:
Pai nu stiu ce sa zic Aura in legatura cu gradinita. Tudor are acum 1 anisor si 2 luni dar am inteles ca la gradinitele mai bune se depune cererea de inscriere si cu 2 ani inainte.Nu glumesc asa e. Noi locuim in Gheorgheni dar sunt dispusa sa-l duc in orice cartier daca merita.Initial ne-am gandit la Happy Kids dar nu stiu daca vom rezista financiar, taxa pt programul prelungit este (acuma)1050 euroi/10 luni (2 luni vacanta)+60 miilei/zi mancarica +alte cheltuieli/luna (pt diverse programele)care te ridica undeva intre 7-8 mil/luna. Tot am stat si ne-am gandit si am ajuns la concluzia ca pt Tudor am putea dar daca om avea si BB 2 nu mai facem fata la atata gramada de bani. Pe mine ma intereseaza o gradi care are obligatoriu engleza intensiv. Mai este Tandarica care nu-mi inspira incredere. Saptamana asta incerc sa ajung aici si sa vad exact ce este si cat trebuie sa cotizam pt ea. Eu stiu gradi Tandarica de pe Alverna.
Am fost si la Waldorf dar aici este o metoda cu totul speciala de ai educa pe pici si marea majoritate mi-au spus ca se va adapta tare greu pe urma la scoala. Este ideal pt sistemul W sa aiba continuitate copilul, sc generala si liceu. Dar la noi nu e cazul sa-l tin pe Tudor in privat tot invatamantul.In ceea ce priveste Gradi Sf Ana si aici e mai special. Educatoarele toate sunt maicute catolice si se pune f mare accent pe partea aceasta spirituala daca pot a spune asa.Nu ca ar fi rau (Doamne fereste)dar si ce-i prea mult strica. De L Racovita apartine o gradi care are lb materna germana. Este de stat asa ca nu costa prea mult dar noi nu vrem germana. Incerc sa ma interesez daca nu este ceva similar la L sincai cu predare in engleza, numai ca nu stiu cand oi putea iesi din casa .Cam asta e cu gradi. Am auzit ceva de Millenium cred dar nu stiu nimic despre ea.
Se trezeste mandretea mea. INcepe o noua zi.
baby-boom spune:
Buna dimineata!
MAi, bine ca mai am timp cu gradinitzele, ca va vad pe voi cat ve strofocatzi si ma fac mica, mica de tot!
Azi buburuza mea face 7 luni! Acu' aud ca-si striga singura urarile, afu' mica ce e ea!!! Si eu imbecila ce sunt nu-i luai nimicutza piticutzei(adica i-am luat un soi de botosei brodati, dar nu calculai bine marimea piciorului si acum sunt de dat cadou mai departe ca deh, nu poti baga picior de 7 luni acolo unde nu incape.....)!
La faza cu caruciorul cred ca stau eu frumos si astept pana se poate aduce unul ori din Bucuresti ori di pisti hotari, ca la noi e prapad cu articolele de genu' asta! Plus ca am eu o fixatie cu carutzul, si anume vreu musai sa fie o culoare asa mai vie, mai aprinsa(vazui pe strada si tare-mi placu), verde, portocaliu, etc!!!! Nu cumva sa radeti! eu prima
Ce fac bebelinii??
Mariana, stai linistita ca tin eu minte nr. si daca nu suni dau eu un tele maine, k???....pe cand poze cu bobishoara de orez???Abia astept!
Tu ziceai ca poate vii la vara la Campulung, nu? Dar vei putea cu burtica??? Eu sper un da hotarat!
Roxana, acusi fug la supermarket sa vad de iaurt....mersi mult! Numic nu se aude de dintushi??? Eu presimt ca asta e....si astept si la noi "ora d"....
Pupici la mamici si bebici
Florina si printesa sarbatorita, Elise!
carrie spune:
ce faceti harnicutelor?
am avut si eu copilas "urlacios" ultimele 3 nopti.m-am cam speriat ca micutza s-a trezit plangand si a plans asa de rau cam jmate de ora, inclestata de mine de nimik nu a linistit-o.sunt sau caninii sau cosmaruri, dar fiindca si ziua mai are stari de nervozitate si plange din senin probabil caninii.
si cum zice Adela si faptul ca nu sta destul afara.in schimb ma bucur ca papa bine si sper sa nu mai faca febra.
ma bag si eu in discutia cu gradinitele.stiti ca noi mergem la Clubul Juniorilor la Happy Kids dar nu sunt fanatica si ma interesez si eu de alte gradinite, insa pina acum nu am gasit nimik.intr-adevar e f scump la HK dar eu voi incepe cu program scurt si daca incep din aprilie vor fi doua luni.trebuie sa fie si cat de cat in zona ptr ca la program scurt trebuie s-o aduca buni acasa si nu pot s-o trimit in partea opusa a orasului.am auzit cuvinte bune de gradinita Helene, care stiu ca e in Zorilor, dar mai are undeva?
Tandarica nu e prea ok, am auzit si de Sf Ana, e cea din Cipariu , nu?se pare ca maicutele sunt f dragute dar ma intreb daca socul nu va fi prea mare cand vor merge la o scoala fara maicute...
Aura multumesc de felicitari, sunt f emotionata si speriata de intoarcerea la munca.azi ma duc sa negociez de cand, sper ca mai prind o saptamana libera.
Raluca voi ce mai faceti?
felicitari Mariana ptr micutul umblaret!de acu sa te tii!
Florina du-te ptr carucior si Iuliu Maniu la BAby Center, au carucioare GRaco, frumusele da cam scumpe.eu am avut sport Baby Care, frumos da tare slab asa ca nu vi-l recomand.si sa-ti traiasca sarbatorita!
fetelor ce ziceti sa ne vedem duminica dimineata pe la 10-11 la partia din Feleac cu picii?noi n-am fost inca da cred ca o gasim.ce ziceti?asta daca nu intervine oarece.
va pupam
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
AdelaP spune:
Cristina ne-ai ramas datoare cuca doar trebuie sa uzi noul post, nu?Poate un ceai cald la partie duminica?Hai c-am glumit.Felicitari pt post si sper sa fie ceea ce-ti doresti. Mi-e imi e cam groaza de momentul in care trebuie sa ma intorc la slujba. Da mai am pana in nov, ma pot pregati sufleteste. Vroiam sa te rog cand ai un picut de timp sa ne pove de Clubul Juniorilor: ce program au, de la ce varsta si alte multe.
Ce fac noastre?
Elise sa cresti mare si sa fi sanatoasa. Si mananca si tu papusico, nu o mai stresa pe mami.
No va las acuma ca piciul se cam plictiseste singurel.Pa
Raluca spune:
salutare , salutare
Cristiana, eu sunt in perioada de sesiune, asa ca, examene si..corectat lucrari, bleahh.Felicitari ptr. job, la ce companie te-ai angajat? In principiu duminica dimineata vom merge pe partie insa sigur inca nu pot spune...mai vorbim joi la gradi daca veniti la club.Gradinitza Helen are o locatie si pe Republicii, si eu am auzit ca este O.K., insa nu am vazut-o.
Aura, cu placere (informatiile).
In privinta gradinitei Happy Kids...taxele s-au marit , din nou. In sensul ca de luna aceasta platim in lei, echivalentul a 105 Eur/luna (cresa)dar la cursul din SEPTEMBRIE. E jaf la drumul mare dar...daca copilul s-a obisnuit acolo nu-mi vine sa o mut la alta gradi.
Raluca mama Ilincai de 3 ani