Ma ajuta cineva??

Ma ajuta cineva?? | Autor: Larra

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,am 26 de ani si ma simt de parca as avea 80. De ceva timp am stari de sufocare frecvent, imi amortesc mainile si ma inteapa inima, nu ma mai pot tine pe picioare si intru in panica si m-am si ingrasat teribile de mult.Am ajuns la urgenta intr-o astfel de criza si mi-au facut EKG, care este normal. Mi s-a facut iar rau si-am chemat salvarea, doctorul de pe salvare mi-a zis sa consult un endocrinolog. Am facut si asta si mi s-au dat analize pt tiroida de facut care sunt normale , o alta explicatie ar fi fost lipsa de calciu, dar calciul e bun! Ce am?? sunt disperata , nu mai am o viata normala si traiesc mereu cu frica ca acum lesin pe strada si ma sufoc. A mai trecut cineva prin ceva asemanator? Imi puteti da un sfat unde sa ma duc si ce sa mai fac??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lulu_N spune:

Larra,

Mama mea a trecut prin ceva similar si desi noi banuiam ca este de la inima pana la urma totul s-a tradus prin "atac de panica" si sindrom nevrotic. La fel simtea: crestere de puls, batai accelerate, panica si mai ales stare de rau.

Nici noi nu am crezut pana cand am constatat ca tratamentul prescris ptr. asa ceva i-a facut bine.

Nu-ti pot recomanda tratamentul mamei, ptr. ca s-ar putea sa nu am dreptate, dar eu zic sa mergi din nou la medic si sa-i descrii ceea ce simti.
Pana mergi la medic din nou poti lua: Magneziu si Aspacardin (care contine Mg si K) si fac f. bine la inima.

Sanatate multa!

Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Nu este grav ceea ce ti se intampla, dar este foarte neplacut. Asta stiu pe pielea mea. Draga mea, tu faci probabil mici atacuri de panica, sfatul meu este sa consulti un psiholog. Atacurile de panica apar in urma unor probleme acumulate in subconstient si pe care noi nu le putem identifica. Aceste sedinte sunt mai bune decat oricare medicament. Intr-adevar poti lua Magneziu sau Aspacardin si calciu (chiar daca iti este intre valorile normale).
Iti doresc sanatate si incredere in tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Multumesc fetelor pentru raspuns. Nu stiu daca sunt atacuri de panica , pentru ca eu in trecut am mai avut asemenea stari dar eram cu calciul la pamant , acum este prima data cand imi iese normal de cand ma stiu ... si-am mai uitat sa va spun ca am facut si o ecografie la tiroida si mi-au descoperit un nodul. Miercuri ajung la doctor dar pana atunci stau ca pe ghimpi...
De un psiholog posibil sa am nevoie , ca viata mea e un haoe in ultima vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

Pot sa-ti spun ca te inteleg ffffffffff bine, deoarece si eu m-am confruntat si ma confrunt cu stari de panica,senzatii de sufocari etc.Pe un astfel de teren,am ajuns si la spital cu tensiunea 18etc.Eram disperata,am crezut ca e de la tiroida,mi-am facut analizele si totul a iesit ok.Senzatiile astea m-au tinut un an,timp in care eram inebunita.De obicei ma apucau seara la culcare,dupa care au ajuns sa le am in fiecare moment al zilei.Acum am scapat aproape de tot de ele, fara un trat anume,pt ca mi-am dat seama ca totul e in imaginatia mea,iar eu in loc sa ma linistecs,ma alimentam singura si de aia am ajuns unde am ajuns.Depinde f mult de tine sa scapi de ele.Mie dr mi-a dat sa iau xanax,dar mi-am impus sa-mi treaca de la sine si mi-au trecut fara medicamente.Totul tine de autosugestie!!!!!! Te rog sa-mi trimiti si mie un PM in care sa-mi descrii senzatiile tale de sufocare.Vezi,nici eu nu am scapat chiar de tot!

Mergi la inceput