Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (14)
Raspunsuri - Pagina 3
Miche spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
sabina, m-am executat desi habar n-ai, imi pare rau, cele mai mistoace poze sunt alea in care unu iese aiurea normal, is mistoace pentru ceilalti, de aceea respectivul trebuie sa se sacrifice
am taiat-o si am lasa-o pe miche in locul tau, nah!
asa care va sa zica.... io sunt cea sacrificata!!!
poftiti de va amuzati fetilor!!!
Intradevar, vizita de azi a fost tare placuta , Gandacelu si Sabina au descris foarte bine asa ca io nu mai am loc de laude...
Mihaita este un dulcic cuminte.
Eu nu l-m putut aduce pe Darius , ca azi a facut vaccin si e tare marit...
Multumim si Monicai, Elizei si Ligiei (bumbacica) pentru sprijin!
Eu i-am vazut si baietelul Ligiei care si el este un scump.
poze Darius (26.11.2004)
Sabina spune:
miche iubita, ce sa-ti fac! Se pare ca esti mai fotogenica! pe bune!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
dama spune:
Acum ca mi-a adormit pruncul am reusit si eu sa vad noile poze. Fetelor avem aici numai bebelasi frumosi si cuminti. Si eu va invidiez pe cele care reusiti sa va intalniti, ce frumos trebuie sa fie.
Roxana multumesc pt urarile de insanatosire si pt sfaturi. Deocamdata nu i-am pus decat un supozitor si sa vad cum evolueaza (spre bine sper)pana maine.
Gandacel foarte bine ai scris...sa stii ca asa si este, acesti copii au un suflet atat de curat si sunt nevinovatia intruchipata si de o frumusete aparte. Am mai spus ca cunosc si eu baietel cu SD, dar este atat de frumos atat la chip cat si la suflet, incat nu poti sa nu-l iubesti. Sunt convinsa ca si Mihaitza este si va fi la fel. Si inca ceva, ei sunt ocrotiti de Dumnezeu in primul rand si de parintii lor care chiar ca sunt alesi dintre cei mai curajosi si mai buni. Felis un pupic dulce lui Mihaitza si sa-i dea Domnul multa sanatate.
Try, al meu nici macar de alte jucari nu pare inca interesat, desi tot ce vede nou in jur il incanta. Dar nu se uita la nimic cu prea multa atentie. Vrea mereu nou, de aceea paturica aia (aici ii spune covoras) mi se pare deocamdata o investitie de prisos. Sper totusi sa fie utila mai incolo. Cat despre stat pe burtica, David ridica bine capusorul, il tine asa vreo 4-5 min, apoi se enerveaza si nu mai vrea deloc pe burta si trebuie sa-l intorc ca altfel da-i urlete.
David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)
daniela_sb spune:
Felis, imi pare bine ca ai "luat taurul de coarne" cum se zice si nu te-ai lasat doborata. Sper sa gasesti in continuare tot oameni ca doctorii la care ai fost, buni si dornici sa ajute. Sper sa te putem ajuta si noi acum ca ai deschis si contul. Frumoase pozele cu bb-ii si fetele. Multa sanatate la Mihaita, curaj si putere pentru parintii lui!!!
Mikimi,f.anomis, MamaluiDavid bine ati venit! Sper sa va ajute la fel de mult ca pe mine compania tuturor fetelor de aici!
Eliza, la noi e temperatura recomandata si bb tot are manutele reci, mai ales noaptea.
Bits eu nu ii calc hainutele la bb si nu are nimic.
Si despre noi... Am fost ieri la control si vaccin. Si toata ziua saracu' Danut s-a trezit direct in plans si vroia in brate. Cred ca l-a durut tare cu toate ca i-am dat la recomandarea medicului un supozitor de paracetamol pt copii si i-am pus compresa cu apa statuta. Acum are putin muschii din jurul vaccinului intariti. Ati patit si voi asa? Ce sa facem?
In rest am mai crescut si noi, avem 6,300 kg, 60 cm (dimensiuni corespunzatoare la 3 luni) si incepem sa dormim mai mult. Doarme baiatul mamii dupa baita de la 22 pana pe la 3. In rest, se trezeste dupa 2 sau 3 ore depinde de dispozitie cu pauza de joaca de la 8 la 12-13 si de la 16-17 la 22 (cand facem si baita). In timp ce mama sau tata da din gura rade Danutu in hohote si da din picioruse si se intinde de zici ca acum o ia la fuga. De cateva zile rade si la baita. Cu statul pe burta in schimb nu se prea impaca.
Noapte buna mamici si bb-ici! Si multa sanatate tuturor!
mamica lui Danutz din 8 nov 2004
http://pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos
try spune:
Bits, eu nu i-am calcat rufele lui Alex decat prima data, ianinte de nastere, si atunci mai mult de drag. Nue musai sa folosesti metoda asta de sterilizare, numai daca ti se par tie neestetice sa i le dai necalcate. Altfel eu zic ca e de prisos.
Eu de la 2 luni am inceput si sa-i spalla gramada cu rufele noastre. Nu cu orice rufa, e adevarat, dar nu-i slap separat. Pana la 2 luni i-am spalat de mana ca nu se adunau multe rufisoare si nu puteam sa strang nici de o jumatate de masina, d-apoi de una intreaga. Ar fi trebuit sa astept o sapt. sa strang rufe murdare de la el. Ori de unde atatea, ca i le rulez si eu...
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Jasmine spune:
Mikimi si f.anomis,bine ati venit printre noi.
Bits,ce ochi frumosi are Kenzo!Mai zi o data ce e cu pata aia mongoloida ca eu n-am prins ideea si sunt curioasa.
Felis,bine ca ai fost la dr si stii exact despre ce e vorba.E foarte important sa stii cum stai si ce ai de facut.
Ionela-Roxana la multi ani pt Emily,fetitza ta frumoasa.
Eliza,cat despre Culcer o fi adevarat ca e foarte buna si mediatizata dar e si nesatula de bani.Numai asa se explica o consultatie super-scumpa cu usa deschisa si vorbind cu mai multi pacienti in acelasi timp.Stiu ca unele fete au o parere buna despre Culcer dar mie mi se pare ca i s-a urcat la cap rau de tot faima si acum se crede o mare scula care-si permite cam orice.Experienta mea cu madam Culcer la Municipal,dupa ce am nascut,mi-a lasat un gust foaaarte amar.Prefer sa nu intru in detalii dar pot sa spun ca ea a avut un rol important in accentuarea depresiei mele postnatale.
bits spune:
fetelor pata mongoloida este o caracteristica a asiaticilor(japonezi,chinezi,coreieni,filipinezi).se nasc cu ea si dispare in decursul primului an de viata.
DAMA noi jucaria i-am cumparat-o acum 3 sapt(covorasul mai tarziu).la inceput am stat noi cu el si-i loveam clapele ca sa cante,el era entuziasmat doar de culori.apoi cand il lasam singurel plangea sa vine cineva langa el sa-i puna melodiile.radea si era tare fericit.cred ca mai bine de o sapt a inceput sa le loveasca el,iar cand incepe sa cante e super bucuros.gangureste si el de parca ar canta.aaa si vreau sa-ti spun ca-l oboseste fff tare,dupa 1 h imi adoarme.acum se joaca si cu zornaitori pe care i le pun eu in manuta.daca o scapa duce mana dupa ea,uneori reuseste sa o ridice alteori i-o dau eu.
spui ca DAVID nu pare interesat de jucarii?vezi ca la inceput sunt interesati de culori precum galbenul,violetul si verdele.eu la inceput ii puneam la patut un prosop cu toate aceste culori.se pare ca-l stimulau pt ca gangure .incerca si tu
octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
DANIELA merci mult,cred ca si eu in curand renunt sa-i mai calc hainutele,dar la batistute am sa fac eu efort
TRY pe aici sunt fff multe cazuri de dermatita atopica si de aceea mai mult i le calcam,plus ca blocul in care stam e langa sosea si e fff mult praf.hainele lui Ken le intind acum numai seara,iar dimineata le iau caci le umplu de praf apoi.
octy,KEN(1nov 2004)
bits spune:
a si mai era un motiv pt care i le calcam:erau sifonate si-mi era rusine sa ies cu copilul asa.
SIMONEL merci.si DAVID e mare?pe mine ma intreaba japonezoaicele daca nu cumva are 6 luni,iar cand le spun ca nu a facut nici macar 3 fac niste ochi
mai da ce ati mai petrecut la FELIS.super poze,super mamici si bebici.
octy,KEN(1nov 2004)
bits spune:
DAMA uitasem sa-ti spun sa nu-i arati mai mult de o jucarie pe zi.daca ii arati mai multe il derutezi.sunt in formare si nu au capacitatea de a se concentra pe mai multe lucruri,culori.cu o singura jucarie viu colorata sigur ii vei trezi interesul.cand i-o arati canta-i.
octy,KEN(1nov 2004)