Bebelusi de martie-aprilie 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
irina.c. spune:
Ce harnice sunteti,va puneti deja bbii la olita!eu nici macar n-am cumparat una,desi soacra-mea ma tot indeamna sa o fac ori de cate ori vorbim la telefon.Sincer,mie mi-e groaza sa ma am si asta pe cap,ca mi-e destul de greu cand ii schimb pampersu(pana ii dau jos pantalonasii si ciorapeii,ma trec toate sudorile,asa urla si se zbate-sa nu mai zic de operatiunea inversa).Acu sa mai alerg si cu olita prin casa,e prea mult pentru psihicu meu greu incercat.Oricum,din cate am mai citit,momentul optim pentru olita este dupa 1,6 ani si am vazut ca practica a confirmat acest lucru la finul meu.Cumatra l-a pus pe olita cam pe la 1,6 ani.Fiind si vara,i-a pus intai,in loc de pampers,scutece,ca sa simta ca e ud ,iar in casa il lasa in poponetul gol,pana s-a prins el ca
face pipi.De aici pana la olita a mai fost un pas.A inceput prin iulie cu toata treaba asta si prin septembrie deja renuntase la pampers.Ma gandesc ca n-are rost sa ma chinui,daca si asa maturizarea psihomotrica a copilului este insuficienta pentru asta.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
Mickyyy spune:
Multumim de urari!! Acum 10 luni pe vremea asta eram in sala de travaliu si-mi admiram contractiile pe ecran si ma minunam ca nu simt nimic...iar 2 ore mai tarziu eram deja cu gaza langa mine ...ce repede trece timpul...inca un pic si-i aprindem prima lumanare pe tort .
Claudelu, legat de imbaiat...noi am avut mari show-uri cu ea in ultima luna, in cadita nu mai voia sa stea (se ridica in picioare si mai spal-o daca poti) iar in cada mare urla de mama focului. Asa ca dupa vreo 3 saptamani de tipete sau stropeli prin toata casa, am zis s-o luam metodic....duminica seara m-am bagat eu frumos in cada, am umplut-o pe jumatate (mai rece decat de obicei, ca m-am gandit eu ca poate fata nu-o obisnuita cu apa atat de calda cum fac eu de obicei baie) si tati a venit cu fata langa mine. 10 minute joaca la grfeu pe margine cazi, eu in apa, ea la tati in brate langa mine. Dupa care un pisu neasteptat ne-a fortat sa o bagam de urgenta in cada. I-am puys tot felul de jucari, piuitori, n-au tentat-o....era lipita toata de mine si mai avea putin si incepea din nou sa urle...dar....a vazut sapunul....si distractia seri a fost joca cu el! Era tare incantata ca-i aluneca din manute....si uite-asa...ea se juca cu un sapun, eu o spalam cu altul...n-a mai urlat deloc fata mea. Cand am ajuns la capsor...i-am pus direct dusul, dupa ce in prealabil am lasat-o sa se joace cu stropii ca sa se obisnuiasca.
Acum sunt curioasa care va fi reactia la urmatoarea baie-n cada....o vom lua de la capat cu urle si tipete sau va trebui sa ne jucam iar un sfert de ora cu ea pe marginea cazi ca sa-i distragem atentia!?
Hai ca tre sa fug acasa...pana si Maya e nerabdatoare sa plece de-aici, ma tine intr-o repriza de suturi de cand am inceput sa scriu mesajul.
Pupici si-o seara placuta tuturor.
PS...am uitat...Veve, poti sa ne treci si pe noi cu 2 dintisori, al doilea a aparut la 2 zile dupa primul, dar am uitat eu sa mai anunt!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
alona spune:
Fetelor, multumim de urari! Mama , ce trece timpul!
Clau, imi pare tare rau sa aud ca Raul e bolnav,sper ca sinteti mai bine acum si ai scuturat-o pe pediatra un pic.
La multi ani Malina!
La multi ani Radu Paul!
Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti o viata frumoasa.
Anca,Vlad si Thea
Ela76 spune:
LA MULTI ANI, MALINA SI PAUL! Sa cresteti mari si sanatosi! Micky, sa-ti traiasca printesa si samburica, sa va bucurati de amandoua! (Venim si noi la nunta, daca ne invitati )
Pupam dulce pe toata lumea, dar mai ales piticii (vazut poze noi la albumul colectiv )
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Rayuela spune:
Dragi mamici,am aflta ca Raul e bolnavior,a facut o bronsita,Claudia e tare tare necajita si obosita,si din pacate nu o putem ajuta decit cu gindurile noastre bune,sa se faca repede sanatos voinicelul mic si scump!
Claudia, si pentru Raul un milion de pupici,sa nu-l doara prea tare injectiile!
Elena si Amelie
piciulica spune:
La Multi Ani Maria Cristina!
Claidelu am inteles ca Raul are bronsita. Acum nu stiu exact daca am inteles eu bine au ba, si nici ce forma de bronsita. SI Eric a avut o forma usoara de bronsita. Defapt ii spune viroaza respiratorie, nu putea sa respire prea bine de la raceala. Doctorul ne-a spus ca a fost un virous care i-a iritat bronhiile( caile respiratori) . E si defapt asta vroiam sa iti spun ca noua ne-a dat sa ii facem un fel de infuzie cu o anumita substanta. Nu stiu daca acelasi lucru are si Raul insa trece repede. Lui Eric intr-o saptamana i-a trecut. Oricum multa santate si insanatosire grabnica.
O zi buna!
LauraFlo spune:
Neata!
Super pozicile cu BB-ii la masa!
Vorbim mai tarziu, iar am mii de drumuri de facut.
Ciao!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004