Bebelusi de martie-aprilie 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
Claudelu spune:
Salut fetelor!!
Asa cum zice si Kata, din pacate nu prea am chef de vorbit, am o mare lene in mine, va citesc dar nu am chef sa scriu Si plus de asta, m-am hotarat sa-mi mai reduc din orele de DC, sa ma dedic mai mult casei, pentru ca devenise deja o obsesie mult prea mare pentru mine
Urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat!! Multi pupicei de la noi
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Ela76 spune:
Fetele, a venit iarna si la noi, ninge de zor afara! Gata, maine ma duc sa-i cumpar saniuta Cristinei - chiar, exista si saniute pentru copilasi atat de mici? Codruta cred ca a venit cu iarna din Canada Sper ca drumul sa fi fost fara probleme si bebe sa fi stat cumintel. Abia astept sa ne povesteasca.
Eu o am pe soacra in vizita, deja sunt mai relaxata, dar parca intr-o mai mare criza de timp. Hranitul intra in continuare in sarcina mea si dureaza o ora (in cazul in care vrea sa manance ceva). Iar a inceput sa faca greva foamei si sa prefere doar laptele dimineata si seara, iar de doua nopti, inca un biberon pe la 3-4 noaptea. Ziua e jale mare...
Ieri i-am dat prima data peste (pastrav proaspat), fiert, cu orez si morcovel. L-a mancat fara fasoane si am zis ca am dat lovitura . Ashi! Azi nici n-a vrut sa auda de asa ceva . A mancat doar niste orez cu branzica pe la 12, apoi am strecurat fix 3 inghitituri de banana cu branza, pe la 5, dar s-a "saturat" si altceva n-a mai vrut pana la 9 seara, cand a ras 350 ml lapte (!).
In rest, nu ma plang de ea, e vesela, ii merge gura non-stop, fluiera, sau mai bine zis ne scuipa cand sufla cu buzele tuguiate, danseaza cand aude muzica. La asta e mortala, ca deodata se ridica drepti si incepe sa se batzaie stanga-dreapta, cu manutele ridicate asa pe jumatate si cu degetul mare si aratatorul lipite. E mortala, rad de ma prapadesc cand o vad cat de concentrata e cu dansul. Daca e ceva mai ritmat, mai da si din fund sus-jos si impinge burta inainte. Soacra-mea e deja terminata dupa ea, a zis ca sta si saptamana viitoare (ura!).
Maine mergem la o aniversare - Mara, prietena noastra, implineste 2 ani. Nu ne-am hotarat daca mergem numai noi, cei "batrani" sau o luam si pe dra (mi-e teama ca nu ne potrivim cu programul ei de papa si somn)...
Si inainte de a va zice "Noapte buna!" sau "O zi buna!", urez sarbatoritilor din ultimele 2 zile, cu intarziere, recunosc, un LA MULTI ANI insotit de gandurile noastre bune! Sa cresteti mari si sanatosi!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
hahahahahahahaha mi-a revenit chefu de vorbit....ce ziceti de asta, va bucurati??
Sa va povestesc si eu asa putin din "nebuniile" pe care le face Raul mai nou Stateam in seara asta cu el, ii dadeam sa pape si intre timp a venit tati acasa si l-a pupat apoi s-a intins catre mine la care Raul si-a bagat caputu exact intre noi e gelos piticu meu...a facut niste ochi mari mari si s-a uitat fix la tacsu de parca vroia sa-l manance
De cateva zile, mai precis de o saptamana se ridica singur in fund, dar asta numai cand vrea, cand nu suntem in preajma lui, ca altfel e putoare mare Merge destul de bine daca se tine de marginea de la pat, dar altfel nu vrea, parca ii e frica, daca il las de manute se lasa in fund si nu-l mai ridici de acolo
Ma gandesc din nou sa-l tund ca i-au crescut pletele, ii da bretonu in ochi
E un madarit si jumatate, le facem la toti in ciuda ca doar pe mami vrem sa o pupam si sa o iubim iar eu sunt tare tare mandra si inganfata din aceasta cauza
Mai nou avem probleme cu spalatul pe cap, nu vrea si nu vrea pe spate sa-l pot spala pe cap...urla si da din picioruse, altfel ii place fffff mult in baita, ba chiar plange cand il scot din apa...pe voi va lasa sa ii spalati pe cap???
Si mai avem o problema aceea ca noaptea ma trezesc de 2-3 ori din cauza faptului ca plange in somn si nu stiu de ce ...ai vostri plang in somn???
Martie Aprilie 2004
Rayuela spune:
Claudico,hmmmm,cam multi zimbareti in mesaju tau,
nu cumva miroase a tuiculitza??
Am intrat sa felicit si eu sarbatoritii zilei,cu putintica intirziere:
LA multi ani Ana Maria!!
P.S. -Thea ,Katja si Dragos nu sint in zilel urmatoare?
Elena si Amelie
spic de grau spune:
Simo m-ai topit cu Mia si Lucas
Ela - Cristina sa se ia de mana cu David, ca si el e mare dansator. El insa e rocker Se lasa un pic de genunchi in jos si ridica apoi ca un arc funduletzul in sus, in timp ce da stanga dreapta din cap. Daca e in fund, si aude o melodie ritmata, da din cap stanga drepta.
SI nu mai spun ca e fan O-zone! Tocmai acu cand astia se despart. De fiecare data cand pun videoclipul cu Chitarele pe calculator, David vine tipand la birou si apoi plange sa-l iau in brate sa vada de aproape muzica, si batzaie din cap. E mortal!
Clau simpatic Raul - gelosul!
IN legatura cu tzipatul noaptea..daca nu e de la dinti, si sunt doar cosmaruri..nu stiu cat crezi tu, dar eu il inchin pe David in fiecare seara. Acum tu faci cum crezi, dar eu nu ma simt bine daca nu ii spun rugaciuna lui David (plus ca am o cruciulitza pe patul lui ).
Pupici si we frumos!
Sa faceti poze cu bebeii pe zapada si ptr noi.
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Claudelu spune:
Si acum sa va iau pe rand si sper sa nu uit pe careva, iar daca va uit cumva primiti un anticipat de la mine
Andreea, ma bucur ca tati se intelege bine cu Alex si multa multa sanatate lu' tati! Te iertam si te intelegem daca dai mai rar pe la noi
Oana, am vazut pozele cu Alexandra...e frumoasa foc
Lumi, ma bucur ca ai mai dat si tu un semn de viata, chiar ne faceam probleme ca nu mai stiam nimic de voi! lui David si multa bafta in gasirea unui job
Elena, tie nu-ti mai spun nimic(ma, pai cu rochiile alea ne-am spalat noi ochii cand eram gravide...de ce nu le arati fetelor rochia pe care o vrei tu, poate facem colecta si ti-o oferim cadou ) doar multi multi pisicutei!!!
Mickyyy, sa fie intr-un ceas bun!!! Mai dar ce viata ai, cum se rezolva toate de la sine
Veve, si de la mine pentru familia de animalute Cum v-ati distrat???
Simo, pai ma gandesc si eu ca te topesti cand te uiti la minunatiile tale!!
Alina, si intre mine si sora mea e diferenta de 6 ani...cat am fost mici ne-am batut de mama focului sau mai bine spus m-a batut sora mea de mi-a sunat apa in cap, dar acum ne intelegem super bine si parca nu mi-ar fi placut sa fie diferenta mai mica intre noi, pentru ca eu am ce invata de la ea!!!
Codritule, tu probabil acum esti in drum spre Romanica! Sa-ti iei haine groase ca s-a anuntat ger cumplit...bbbrrrr, deja e fff frig!! Drum bun si distractie placuta!!!
Mariana si la noi merg TV-urile non stop, dar lui Raul ii plac doar reclamele si asa cum zici si tu nici nu respira cand vede reclamele sau daca cumva e printr-o zona unde nu este TV si aude genericu de reclame intoarce capul in directia din care se aude lui Stefan si lu bb2
Laura, dar tu chiar ai fata mare deja!!! Dariei!!!
Ela, scmecherie mica Cristinuca ta!!!
Mai fetelor, am vazut-o si eu pe Miri la TV si are o frizura noua...iii sta ffff bine...oare ce o fi cu ea de nu mai da pe la noi???
Oake, Ruprich, Lavi n-au mai dat de cam multa vreme pe la noi!! Sper ca sunt bine, atat ele cat si copilasii!!1
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Claudico,hmmmm,cam multi zimbareti in mesaju tau,
nu cumva miroase a tuiculitza??
Elena si Amelie
Asa putin Siiiii sa nu ma dau de gol
Si normal, am uitat-o pe Kata...ceva poze cu noua frizura?? Si tu ai o lene de te doare??
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by spic de grau
[brClau simpatic Raul - gelosul!
IN legatura cu tzipatul noaptea..daca nu e de la dinti, si sunt doar cosmaruri..nu stiu cat crezi tu, dar eu il inchin pe David in fiecare seara. Acum tu faci cum crezi, dar eu nu ma simt bine daca nu ii spun rugaciuna lui David (plus ca am o cruciulitza pe patul lui ).
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Lumi, pai sa sti ca si eu ii spun rugaciune lui Raul in fiecare seara de cand l-am dus acasa, dar treaba cu trezitu e mai noua, de vreo 2-3 saptamani si ma gandesc totusi ca e din cauza dintilor, pentru ca plange doar daa isi scapa suzeta din gura
Simpatic rockerul tau! Si Raul danseaza, de fiecare data cand aude muzica da din maini si din picoare...cand am fost la nasa de Sf Ion a facut festival, atata a dansat Dăntzălău ca măsa
Gata, merg la
Martie Aprilie 2004
SimoV spune:
La Multi Ani THEA
La Multi Ani Dragos
Sa fiti sanatosi si mancaciosi si sa cresteti mari si cuminti!!!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)