Bebelusi de martie-aprilie 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 3
SimoV spune:
La Multi Ani
ROBERT
Sa fii sanatos puisor, sa cresti mare si sanatos si sa aduci parintilor si tuturor celor care te iubesc numai bucurii!!!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
SimoV spune:
Dragele mele (chiar daca nu va "cunosc" de mult, simt ca va pot spune asa...), nu am timp deloc si incerc sa va raspund la toate, sa vad cat imi amintesc.
Mai intai si mai intai - pozele! am vazut asa in fuga mare pozele si trebuie sa va spun:
Ela, meseriasa Cristina pe high chair!! Si ce ras ghidus are!!
Anca, ce dulci sunt puiutii tai, cred ca iti creste inima cand ii vezi jucandu-se impreuna. Nepotelul meu are 8 ani si asa ii iubeste pe Mia si Lucas si se joaca f. mult cu ei. Cred ca Vlad e topit dupa Thea.
Oana, frumoasa foc, fetita ta, si vad ca are si ea cercelusi, ca Mia mea!! Si ce bunici tineri si frumosi are!
SimoV spune:
Luminita, imi pare si mie rau ca nu ati scapat inca, dar o sa vezi ca totul va fi bine, am auzit ca pt. medici e o operatie de rutina. Refacerea va trece rapid, chiar daca 5 zile pe spate suna intr-adevar rau, dar va trece si asta, Dumnezeu o sa va dea putere si o sa va ajute sa treceti peste asta cu bine.
Andreea, distractie placuta cu tata in continuare, sper sa se faca bine repede.
Micky, inca nu-ti spun felicitari, dar tine-ne la curent
Daniela, vezi ce bine e? Ma bucur ca totul merge bine deocamdata. Si profita din plin!!! Ca la bunici le place sa stea cu nepotei si sa-si ajute copiii.
Ne pare rau de cucuie si vanatai, noi deocamdata nu avem fiindca nu facem pasi deloc, doar umblam in 4 labe si de la inaltimea aia nu se cade , asa ca mai avem un pic. In schimb ai mei povestesc INTRUNA!!! Cat sunt treji le merge gura non-stop. NU va pot spune tot ce zic, ca repertoriul este mult prea mare si nu am timp. Si in fiecare zi sunete noi, intonatii noi, etc. Stiu de gluma, stiu sa se joace, cum n-am crezut ca la 10 luni ar outea sti!!! Ce ma bucur ca mi-a dat Dumnezeu copii sa stiu ce inseamna fericirea asta, sa stiu cum e sa te bucuri cand auzi o simpla inganeala, o silaba, fericirea cand vezi o privire inteligenta, si multe altele, care pentru cine nu are copii sunt maruntisuri, iar pentru noi sunt cel mai tot ce poate fi mai frumos. ...Si mor ca nu am mai mult timp de ei... si ma simt vinovata si cred ca ar trebui sa las totul balta si sa stau acasa cu ei, si..... si acum, de obosita ce sunt o iau razna si imi dau lacrimile...
alona spune:
Simona, multumim de complimente, ti le intoarcem!Vlad e topit dupa Thea dar numai cind vrea el( adica nu prea des, ca ce-i mult strica), dar e de inteles ca e mare diferenta intre ei.Ai tai cred ca sint nemaipomeniti cind se joaca impreuna.Vroiam sa te intreb daca tu i-ai schimbat cerceii lui Mia, sau tot cu aia de la medic sinteti? Eu am incercat ieri sa-i scot pe aia si sa-i pun cerceii ei dar nu ma lasa,imi da peste miini cind umblu la urechiuse.Are deja o luna cu bilutele alea in urechi si ma gindeam ca ar fi timpul sa-i pun cercelusii ei,dar mai asteptam.
Veve, distractie placuta la sushi!
Oana, am vazut si eu pozele.Alexanadra e o dulce, sa va bucurati de ea.
Anca,Vlad si Thea
SimoV spune:
Anca, da i-am schimbat cerceii si a fost neasteptat de usor. O tinea taica-sau in brate si ii arata ceva interesant si Mia mea nici n-a stiut ce se intampla. Cerceii ei noi, sunt tot de genul bilutelor, mici, pe ureche, dar sunt diamante si surubelul are filet, deci a trebuit sa lucrez ceva pana i-am pus, dar efectiv deloc n-a protestat. Incearca asa, in timp ce se uita la ceva interesant. O sa mai pun si eu in curand poze noi, unde se vad cerceii noi mai bine.
Da, sunt tare scumpi cand interactioneaza, dar nu-i pot lasa nesupravegheati indeaproape, ca se lovesc, se zgarie, isi baga degetele in ochi... vai de noi.
codritu spune:
Simona imi imaginez cum isi baga degetele in ochi ca si Tudor mi le baga mie in gura in nas pe unde apuca. Cred ca sunt tare draguti.
Noi plecam deseara asa ca nu mai intru o perioada.
La multi ani Robert! Sa cresti mare, sanatos si voios.
Va pup si sa ne auzim cu bine.
Tudorel
mariana tache spune:
Fetelor, ati fost tare harnice la scris, iar eu, constiincioasa cum sunt, am citit tot, tot. Asa ca incep cu raspunsuri.
Codruta sa ai drum bun!!! Oare pe unde esti acum? Bucura-te ca vii la caldura, ca la noi nu sunt geruri ca pe la voi. Sunt curioasa si eu daca la mine se va adeveri chestia cu mama-tata spus de bebe. Daca fac fetita, se adevereste. La noi merge tv-ul aproape non-stop, dar Stefan nu e impresionat de el. Singurele faze pe care nu le rateaza sunt reclamele (ii plac la nebunie; nu respira cand se uita la ele) si aparitiile de copii (interesant e cum reactioneaza la bebe si daca e la tv).
Nedda mi-e mie indiferent ce bebe va veni; ca va fi fetita, ca va fi baiat, important e sa fie sanatos; restul fam vrea fetita. Ma bucur pt tine ca ai ajutor. Si profita la maxim de aceasta perioada. Si eu, cand vine maica-mea la mine imi gasesc de facut tot felul de "rasfaturi" (gen: merg la manichiura, la restaurant cu sotu' etc).
Mickyyy, doamne ajuta!!! Sper sa ti se indeplineasca dorinta! Si sa fie intr-un ceas bun! Nu stiu cine ti-a dat link-ul cu rochii de mireasa, dar bun lucru a facut, ca sunt niste rochii.....de mi-au picat "plombele".
bebe2004 ma bucur pt voi ca sunteti din nou impreuna si ca tata cu bebe se inteleg asa de bine. Cat sta tati acasa? Sper ca, cat mai mult!
Ela, ai o dulceata de fetita! Sa-ti traiasca!
Spic de grau succes cu job-ul. Sper sa-ti gasesti ce-ti place si sa fie si bine platit. Imi pare rau ca inca mai aveti de astaptat cu problema lui David. Sunt convinsa ca va stresati si ca vreti sa incheiati acest capitol; dar daca ati ales un mai bun profesionist, atunci cred ca merita asteptarea. Or trece toate. Bine ca David e bine (iar cucuiele, nu-s bai mare ).
Simo, ce fain de tine ca ai copii povestitori!!! Te invidiez. Stefan e un lenes si jumatate; nu vrea sa spuna nimic de vreo 2 saptamani. Il provoc, vorbesc pe limba lui, imi rade cu subinteles, dar de vorbit....nimic. Doar scoate cateva sunete din gat, dar cu gura inchisa; imagineza-ti ce iese. Si asa cum spui tu, fiecare silaba, fiecare zambet etc sunt o adevarata binecuvantare si fiori de bucurie si implinire imi strabat pieptul cand face ceva Stefan al meu. De-abia astept sa vine bebe2 ca sa aiba si Stefan cu cine sa se joace!
mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (9 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
pt sarbatoritul de ieri, Robert
Si Ana Maria
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Mickyyy, doamne ajuta!!! Sper sa ti se indeplineasca dorinta! Si sa fie intr-un ceas bun! Nu stiu cine ti-a dat link-ul cu rochii de mireasa, dar bun lucru a facut, ca sunt niste rochii.....de mi-au picat "plombele".
Sanatate Maxima!!!
Io sint "autoarea",nu-i asa ca sint criminale??Daca m-as face mireasa,sigur as avea o rochie genul ala,de printesa!
Daca iti plac ,iti mai dau linkuri,ca intr-o vreme eram fascinata de rochii de mireasa,cred ca am vazut pe net vreun milion!
Elena si Amelie
Mickyyy spune:
Super faine rochiile de mireasa, nimic de zis, numai ca sincer, eu nu ma mai vad imbracand una acum.
Am mai fost o data mireasa, cu rochie si fastul de rigoare....mi-ajunge, acum deja am un bebe, altul pe drum, as fi la a doua casatorie....in nici un caz. Mai ales ca acum daca va fi sa fie, cand va fi, n-am nici o intentie sa fie ceva pompos....din contra....cat mai intim si mai restrans, asa ca o asemenea rochie, (chit ca's unele de-a dreptul bestiale ), nu are ce cauta!
Da' pentru clatit ochi's numai bune !!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)