Bebelusi de martie-aprilie 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
irina.c. spune:
Da ,malina,si a mea abia ciugulea pe timpul eruptiei dentare.Si-a revenit de la sine.Acum mananca binisor,si eu tot din oala noastra am inceput sa-i da,ca eu oricum gatesc mai dietetic.Nu ii mai dau mancarea pasata,ci bucatele mici.E asa comica cand mesteca!Ii mai dau sa molfaie biscuiti si felii de paine.
Pozele sunt super,cred ca e tare interesant sa calatoresti.Eu nu am iesit niciodata din tara,nici macar nu am pasaport.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
LauraFlo spune:
La multi ani, Maria Cristina ! Sa fii frumoasa si norocoasa ! Sa ai o viata lina si plina de bucurii!
La multi ani, Raul Andrei ! Sa te faci bine, pui mic si sa nu te mai imbolnavesti niciodata ! Sa ai parte de noroc si fericire!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alona spune:
Raul Andrei
Sa cresti mare, cuminte si sanatos si sa ai o viata plina de bucurii.Multi sa te faci bine repede.
Maria Cristina
Sa ai o viata frumoasa alaturi de parintii tai.
Anca,Vlad si Thea
georgescu oana spune:
Tin minte ca inainte erau unele fete active pe forum si acum nu mai dau nici un semn:Oani
Maluba
Soleil
Inaioana
Irismetal
Diana76
Cypstyle
Mobriq
si anca alte fete care acum nu imi vin in minte
Mai stiti ceva de ele?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
SimoV spune:
Clau, sper din suflet ca Raul sa isi revina cat mai repede. lui Raul si tie sa nu te mai doara coloana. Trebe sa fie tare nasol. Pe mama o doare f. tare spatele si vad cat ii e de greu. Sper sa iti revii si tu cat mai repede.
Bebe2004, sanatate si tie, ca vad ca ai ceva probleme. Sper sa-ti iasa bine analizele.
Nici eu inca nu am inceput cu olita, in parte din comoditate, cum zicea inca cineva. Si pe mine ma bat la cap mama si soacra, deci voi incepe cat de curand (adica atunci cand am timp sa merg sa cumpar olita!)
Am vazut toate pozele noi si mi-au placut mult. Tot am promis ca mai pun poze noi, dar n-am ajuns.
Daniela, asteptam poze cu Lara, ca acum ai ajutor, deci ai mai mult timp!!!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
SimoV spune:
(Cu intarziere si cu scuzele de rigoare)
LA MULTI ANI Radu Paul
LA MULTI ANI Malina Ioana
Pt. sarbatoritii de azi:
LA MULTI ANI Maria Cristina
LA MULTI ANI Raul Andrei
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
diana76 spune:
Multumim din suflet pentru urari!!!! Claudelu' sa iti traiasca Raul, sanatos si cuminte! Va doresc sa treceti usor prin perioada aceasta un pic mai dificila pentru voi.....Fetelor, eu am atatea sa va povestesc, de nici nu stiu cu ce sa incep..... in primul rand va spun ca suntem bine cu totii, Maria creste vazand cu ochii, e o frumoasa si aseara a spus pentru prima data "Ma-ma", asta dupa ce am presat-o mititica sa spuna ma-ma, nu ba-ba. Eu eram cea mai necajita ca de spus a spus, tata, baba(bunica adica), insa mie nu-mi spunea nicicum, de fapt bajbaia ceva...La olita facem de mult, de la 7 luni jumate. Noi tot 4 dintisori avem, dar dupa cum a fost de agitata zilele trecute, cu siguranta ii mai ies doi...
De plimbat, ne plimbam mereu pe afara, ca e o vreme superba la sinaia, cu zapada mare si soare in fiecare zi aproape. Ne-am plimbat si cu saniuta si tare mult ne-a mai plecut. Maria nu vorbeste multe, dar pe limba ei toata ziua toaca, in schimb recunoaste si isi idreapta privirea spre lucrurirle pe care le-a invatat: cum ar fi: zapada, ninge - si se uita pe geam; bebe, cutzu, clopotel, tati, mami, buni, cartea, caciula, etc. in principal are o mare pasiune si anume sa scoata cartile din orice biblioteca gaseste, si sa fuga in premergator cu o carte in mana. Ii place la nebunie sa sfasie file de ziar sau reviste si nu-i poate sta nimeni in calea TV-ului cand sunt reclame. Cam atat, pe scurt, despre noi. Va pupam cu drag pe toate si va dorim numai bine!
Diana si Maria- astazi 10 luni
gabivalceanu spune:
CLAU`, sunteti mult mai bine, asa-i? (ca stiu eu ca virozele astea vin vijelios si pleaca la fel). Cum mai stai cu spatele?
MALINA, Ioana s-a facut destul de mofturoasa de la un timp; si atunci cind i-au iesit dintii a fost si mai si. Ce mare si frumos e Danutz...Apropo, cind ne intilnim si noi, ca pe Oana am pierdut-o de vecina....Ei ies prin centru in fiecare seara de la 5jumate la 7 (ca ziua n-apucam niciodata, asa program avem). Ce zici?
OANA, ca tocmai vorbeam de tine :-). Ioana nu e asa grasuna, dar asa arata (falcutze si picioare de-alea cu trei-patru cute), dar la kile...in jur de 9 (eu sunt multzumita, ca s-asa ma stresam sa nu se faca prea grasa, il stii pe taica-so - cu care seamama leit). Apropo, Alexi seamana din ce in ce mai mult cu taica-so! Mi-ar fi placut si mie sa aiba Ioana ochii verzi ca mine...
CODRITU, nu mai stiu sigur, dar parca tu ai intrebat daca pling copii in somn...Ioana plinge uneori noaptea, mereu in prima parte a somnului, dar rau, tipete, urlete si-o iau in brate si tot tipa, cu ochii inchisi, se zbate si nu tace decit daca o pun la tzitzi....Atunci tace brusc si se linisteste si gata. Dar rar se intimpla sa plinga asa, eu cred ca are cosmaruri... In rest plinge noaptea smiorcaiala, ca vrea tzitzi, dar atunci e treaza, nu in somn. Ea inca se scoala o data noaptea pe la 5, 6 si maninca putin. Doarme de la 8-9 pina la 8 a doua zi cu o trezeala sau uneori chiar doua. Dar maninca si se culca imediat.
Gabi si Ioana
malina_mircu spune:
gabi sa ne intalnim, dar nu stiu cand. iin timpul saptamanii este cam greu, ca eu sunt la servciu si cand ajung mai am treaba. in plus cand vin eu ba manaca, ba doarme, nu mai iesim afara. daca ies (el si mama ies pe la 13-14), dar mama e un pic mia greu de scos la frig (asa ca mai fac si bai de aer in casa). trebuie sa o scutur putin dar aucm era cam obisita si nervoasa, asa ca mia aman un pic.
dar ne putem intalni in weekend, sa stabilim o ora. poti in jur de pranz? hai ca vb pe PM sau pe yahoo.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
LauraFlo spune:
Buna ziua iubitelor !
E cam liniste aici!
Claudelu, Raul tot bolnavior este ? Sper ca e mai bine.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004