Bazar pt. ajutorarea lui Mihai Alexandru Hogas (3)
Raspunsuri - Pagina 7
liliana csaki spune:
Fetelor, i-am dat hamurile lui Nally, am banii, mai pun ceva langa ei dar cui ii dau?
Pozele noastre
Poze noi
maria2mami spune:
Avem numai vesti bune bune!!!
Dragele mele...trebuie sa va anunt cu mare bucurie in suflet ca ieri am terminat toate analizele si rezultatul este: 99% compatibilitate, transplantul hepatic se va face aici in romania, speram, cat mai curand, la spitalul Fundeni imediat ce Mihaita va termina analizele generale.
Nu va pot descrie reactia Gabrielei la aflarea vestii...pur si simplu , ...nu pot!!! Pana si personalul sectiei de transplant era intr-o forfota rar intalnita si se vedea clar , ca si ei se bucurau mult de tot. Am ramas placut surprinsa...
Acum, a mai ramas sa discutam cu Dl Prof Irinel Popescu, si sa aflam data transplantului...dar pana atunci se analizeaza la greu toate rezultatele analizelor :)...si cred ca asta dureaza ceva vreme...sper sa se hotarasca cat mai repede...
Va pupam, va multumim pentru toate gandurile bune si pentru toate incurajarile, va vom tine la curent cu tot ce se va intampla...si imediat ce vom avea data stabilita...postam aici in mare graba :)
Pupici dulci din partea noastra si sa auzim numai de bine
Doamne ajuta!
Maria bb & Mihaita bb
mami Mihaela & mami Gabriela & tati Dan :)
Poze cu ingerasi creti si zambareti :)
http://community.webshots.com/user/maria2mami
mmiha
alinamoro spune:
Maria2mami,ma bucur pentru vestile bune .Sa va dea Dumnezeu sanatate,sa puteti face transplantul cat mai repede si Mihaita sa poata fi un copil sanatos.
Te mai asteptam cu vesti bune si sunt alaturi de voi.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
liliana csaki spune:
Maria2mami, sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume, esti o mami cum nu exista multe in lumea asta. Vestea e cu adevarat extraordinara, o sa va tinem pumnii si-o sa ne rugam sa va faceti bine repede, repede amandoi.
Parintilor lui Mihaita, toate cele bune, Mihaita e un luptator si de-acum incolo va fi copilul cu doua mamici.
Pozele noastre
Poze noi
vlada spune:
Maria2mami este extraordinar ! Tu esti un om minunat, nu am cuvinte...Dumnezeu o sa rasplateasca inima ta mare-mare.
Andreea si Vlad
Iubirea mea
gandacelu spune:
dragii mei!
am avut o problema cu pc-ul si nu am putut intra de ceva vreme... nu aveam nici conturile, asa ca banii au ramas in plic "pe etajera"
acum vad ca s-a rezolvat cu donatia... sper sa nu sune aiurea, dar pot da banii astia (1.150.000) lui felis? sau nu?
multumesc!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
CristinaT spune:
gandacelul mai am si eu 120.000 stransi, stiu ca ramasese sa ne intalnim, vorbim pe mail cum sa ne vedem, da?
5 ani -14 februarie 2005
alma spune:
Am si eu de dat 30.000 lei pe o carte cumparata de la Elly si mai pun si eu un pic peste suma asta. Pot sa-i trimit prin posta la una din voi? Cum facem?
http://community.webshots.com/user/freediaro
Leditia spune:
Am si eu 500mii ca am facut la o fata niste CD-uri.Din pacate sapt trecuta am avut probleme,le mai am si acum..ma rog,am fost si plecata si din pacate n-am reusit sa ajung sa-i depun.Am inteles ca s-a rezolvat cu donatia si ma bucur enorm.Acum ma intrebam si eu ca si gandacelu,ca din pacate nici pe forum n-am mai intrat si deabia azi am vazut ce s-a scris,daca pot dona banii acestia pt bb al lui Felis.E ok?Sper sa nu se supere nimeni ori sa-mi sara in cap..
Va pupic si astept si eu un raspuns ca maine incerc sa ajung la banca...
Multa sanatate tuturor si numai bine.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!