Bazar pt. ajutorarea lui Mihai Alexandru Hogas (3)
Raspunsuri - Pagina 5
mamicaluitheo spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Mamicaluitheo,am primit pozele care mi le-ai trimis cu cizmele.Daca sunt marimea 36(nu mai sunt sigura ca asa ai zis) si nu ti-a zis altcineva ca le vrea atunci le vreau eu.Daca poti sa mi le trimiti la Arad spune-mi si-ti trimit adresa pe PM.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
k. dar ai inteles ce am scris mai sus?
Andreea mami lui Theo & Florin poze
Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by mamicaluitheoquote:
Originally posted by alina morostes
Mamicaluitheo,am primit pozele care mi le-ai trimis cu cizmele.Daca sunt marimea 36(nu mai sunt sigura ca asa ai zis) si nu ti-a zis altcineva ca le vrea atunci le vreau eu.Daca poti sa mi le trimiti la Arad spune-mi si-ti trimit adresa pe PM.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
k. dar ai inteles ce am scris mai sus?
Andreea mami lui Theo & Florin poze
Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225
Am inteles ce-ai scris mai sus Andreea.Ti-am trimis PM si ti-am scris adresa mea sa-mi trimiti cizmele.
Mersi!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
gandacelu spune:
fetele care ati spus ca ccc cumparati, you are wellcome! va astept!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
cadina spune:
Maria, iti tinem pumnii si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si pentru tine si pentru Mihaita! Nu te necaji din cauza articolului din ziar, noi suntem alaturi de tine.
Nally spune:
Fetele pe mine ma intereseaza hamurile Chicco de la DANIELAMONICA ! Dar nu o gasesc in lista membrilor sa ii pot trimite si ei un mesaj PM sa vad daca le mai are!
Nu e scris cum trebuie numele sau cu ce gresesc!?
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
roandre spune:
Nally, este vorba de danilamonica . Eu am vrut sa cumpar hamurile de la ea dar pana la urma le-am luat de la Elly1977. Scrie-i pe PM si o sa-ti raspunda.
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
Nally spune:
Cumpar ham (centuri de siguranta) Farlin sau Chicco!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
maria2mami spune:
Fetelor, azi am fost iar la spital pentru tomografie; saptamana viitoare va trebui sa ma internez 2 zile pentru ultima analiza, arterografia. Mihaita este binisor, nu prea vrea sa pape, tot la perfuzii, un pic racit dar cu o mare vointa de a reusii.
Gabriela si Dan sunt si ei destul de bine, se chinuie, dar, speram sa terminam odata analizele asteasa pentru a putea stii ceva sigur. Va transmit tuturor numai ganduri bune , mii de multumiri pentru tot ce ati facut si pentru ce veti mai face de acum incolo pentru Mihaita si multa sanatate.
Maria bb & mami Mihaela
Poze cu ingerasi creti si zambareti :)
http://community.webshots.com/user/maria2mami
mmiha
laureta spune:
Buna fetele am luat hamurile de la Danila Monica si urmeaza si pun bani pentru Mihaitza
Laureta si Inisa mica (10 iunie 2004)
Galusca mea Inisa