Oltenia (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

wow, felicitari, Cornelia!!!!
Sa-i dea numai calitati la bebica!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Buna fetelor...in sfirsit sper ca pot sa va scriu, avem pene dupa pene cu internetul...
Cornelia - bravo!Sa va traiasca minunea dulce, sa va bucurati de ea...si ea de voi!
Miha - e nenorocire in Brazda cu gheata, mai ales ca Oti intr-una vrea sa'se da pe gheata'...si efectiv simt cum imi aluneca picioarele...nu mai spun incordare si emotii!Si daca ma supar si nu ii mai dau mina...e numai pe jos
Ciuf...stai in Brazda?????Hai ma sa ne vedem, eu tot in brazda, pe linga stomatologie, sint oricind disponibila incepand cu ora 17 si in we tot timpul!astept sa ma suni!
Hai mai, craiovencelor...simbata 12 februarie, e bine?...596526 asta e tel meu, sunati si hotaram ce si cum, vreti?
Oana - iti doresc sa treci cit mai usor si repede peste gretzuri!
Rodica - ce face flacaul?
pupici multi si calzi

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Salutare
Fetelor nu stiu ce s-a intimplat dar am gasit foarte greu subiectul.

Cornelia felicitari inca o data multa sanatate Ioanei si tie refacere rapida. Imi spui exact pe ce data s-a nascut ca sa va trec in listuta. Ce-ar fi sa ne faci si o poveste a nasterii. Eu inca nu am postat povestea nasterii dar cred ca o s-o fac cit de curind ca e gata pregatita.
Doris suntem bine multumim. Oti ce traznai mai face? Sunt curioasa ce ma asteapta!
Nedda voi ce mai faceti ce mai face Lara?
Anita mai povesteste si tu ceva de Alex. A inceput sa mearga deja?

Stiti cum isi facea Stefan "ciorapii"? cu buretelul cu silicon pentru pantofi cind la un picior cind la altul si repeta alta alta. In rest a inceput sa doarma mai bine si se trezeste numai o data pe noapte ca ajunsesem de nici nu mai vedeam bine. Toata luna ianuarie s-a trezit de cel putin 4-5 ori pe noapte asta in cazurile bune cind nu se trezea de 7-8 ori.
A si am fost la medic l-a masurat si l-a cintarit are 13,5Kg si 87 cm ca sa vedeti si voi cu ce urias ma lupt.

PS Am sa fac si modificarile la listuta.

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Dragele, sper sa reusesc sa postez si eu, pt ca de azidimineata nu-mi merge netul. O fi inghetat si el de la gerul de afara.

Doris, cred ca-n tot orasul e patinuar, nu doar in Brazda. Si eu merg ca pe ace si cand ma gandesc ca anul trecut mergeam pe gheata cu tocuri cui si inalte...Lasa ca trecem noi si de iarna asta cu bine!

Eu as vrea sa ne vedem sambata, hai sa stabilim din timp, joi sau vineri, ca sa stim exact cine vine si sa stabilim unde mergem.

Acum ma doare spatele de innebunesc si abia astept sa plec acasa.
Va pup si va scriu mai mult maine

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele.

Uf, ca nu mai am timp sa respir... Miha, ai dreptate, e puiul tare acaparator (si eu la fel ).

Cornelia, felicitari cu intarziere pentru puiuta. Sa creasca mare si sanatoasa.

Ce super ca va puteti vedea...

Sa nu uit, Pistachio, bun venit printre noi

Ne laudam si noi cu nopti tot dormite (se trezeste doar la 5-6 pentru prima masa); dintisor in stanga jos (inca nu s-a spart gingiuta, asa ca ne mai chinuim cu geluri si rontaieli de jucarii) si multe alte progrese (apucat de jucarele, trage tot ce prinde si baga in gura, ras in hohote, gadileli), ce mai, e bucurie mare!

Va pupam pe toate si pe puii vostri.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

La multi ani Alex!
Anita sa iti traiasca baietelul si tu si toata familia ta. La multi ani si petercere frumoasa!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Rodica, 01.02.2005, ora 10,25 mai exact!!

Povestea nasterii e in curs de finisare, sper ca in weekend cand am timp mai mult ca sta tati cu bebelina sa o pot posta.
Pana atunci pupicei multi-multi, si iertati-ne ca trecem pe-aici in picaj doar!!!!Inca nu avem un program prea bine definit...dar speram!

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Salutari!
Azi am avut o zi extrem de agitata, abia am reusit sa intru putin pe net.

Abia astept sa trec si eu prin ce treci tu, Lorena!

Cornelia, te intelegem, tot e bine ca dai un semn din cand in cand. Pupici si multa sanatate!

La multi ani pt Alex! Sa va traiasca si sa fie sanatos

Craiovencelor, nu mai ziceti nimic de intalnire? Iar o lasam balta?

Sper sa scriu maine mai mult ca acum sunt in viteza! Pupici!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

mersi mult de tot,fetelor!
da,alex merge(a inceput pe la 10 luni dar acum merge bine) si face numai prostiute!
se urca pe masuta si de pe masuta pe canapea si de pe canapea-jos!e un smecher si un dulce!
corneliaa,57 de cm?wow!!!lunga!
sa-ti traiasca fetita si sa fiti fericiti!

alex 1 anisor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/9aec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta96 spune:

Buna ,sunt Denisa si abia acum v-am descoperit ,ma simt stinghera nu va cunosc si tare mi-ar placea sa fac parte din grupul vostru.Am sa va arat si eu poze cu scumpicile mele Oana de 8 ani si Anca de un an si 10 luni.cu drag Denisa

Mergi la inceput