Crenvusti la 10luni jumate???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

De ce sa-i dai mezeluri plione de -uri, cand ii poti da carnita? fa-i o fripturica din piept de pui la gratar, daca nu mai papa fiert si e mult mai buna. fa-i pestela cuptor, orice altceva in afara de mezeluri! fetita mea are un an si 4 luni si nu i-am dat crenvursti decat o singura data, de curiozitate sa vad daca-i plac. Ii plac, insa la mine in casa nu exista asa ceva, pentru ca nu vreau sa vada si sa pofteasca, iar eu sa nu-i dau... In schimb, gratarasele nu ne lipsesc, de pui în special, si papa cu mare placere!
Georgiana si Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Crenvustii se fac din resturi ramase de la alte preparate, se toaca, se fierb iese o chestie cenusie care apoi se amesteca cu coloranti si agenti care-i dau gust, miros, culoare ca sa iasa asa cum ii vezi tu in vitrine.
Eu nu-i dau niciodata chestii facute din tocatura.
Nici noi nu mincam. Dimineata prefer sa maninc cartofi prajiti decit senvisuri cu salam/ crenvusti etc

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami2003 spune:

Eu zic sa incerci diverse feluri noi dupa ce copilul are si maselute. Incearca totusi sa nu faci exces de mezeluri, avand in vedere ca bb le accepta cu placere. Cred ca este mai bine sa ii dai cremvusti decat alte mezeluri, pentru ca acestia sunt bine fierti. Oricum, sa stii ca pieptul de pui pe care altii il recomanda atat de mult nu este ca cel de la tara, nici la gust nici la consistenta si contine si el destule chimicale. Daca ai sa citesti ce contine painea toast ai ii dai numai mamaliga? Oricum si cealalta paine contine aceleasi chimicale, numai ca nu scrie pe ea.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Copilul nu cere ce nu stie ca exista, asa ca mai bine mai asteapta. La cate E-uri si chimicale contin nu sunt buni nici pentru noi. Fetita mea are 8 luni si nu intentionez sa-i dau mezeluri tocate prea curand.

Daniela & Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

ok, nu o sa ii dau crenvusti daca contin atatea chimicale si e-uri multi ( nici noi nu ne omoram dupa crenvusti ), dar el fiind un bebe foarte mofturos ma gandisem ca poate o sa ii placa; dar nu are rost
Poate dupa 2 ani

Va pupa Claudia si Andrei ( bebe cel mofturos )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

daca tii musai mai e o varianta, si ieftina si sanatoasa. Sunt produsele vegetale. Fimea primeste crenvusti si salam vegetal. mARCA E Fito Fit, romaneasca, produsele lor le gasesti la raionul cu branza soia, produse vegetale.

Sunt bune, teremnul de expirare e scurt. Papa cate 2 crenvusti la o masa, o felie de salamior (toate vegetale).

Ii plac mult si ce ramane de la ea pap eu.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Nu cred ca e bine.Ramii deocamdata la carnita fiarta si preparate de BB ,ca e prea mic.Si al meu are tot 10 luni dar nu ii introduc nimic din ceea ce contine coloranti,conservanti,E-uri,etc.

Mergi la inceput