Povestea mea! (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Vianne spune:
Felicitari, Lorellay! Sa fiti sanatosi amandoi si sa te intareasca Dumnezeu si de acum incolo.
alina023 spune:
Bravo Lorellay! Esti o mamica minunata si sunt convinsa ca asa vei fi si de acum inainte. Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa te bucuri de el.
Sa va dea Dumnezeu numai bucurii si sa fiti fericiti!
Alina si puiul Luca
LYADA spune:
Felicitari Lorellay! Un bebe cuminte si sanatos iti doresc, el si Dumnezeu iti vor da puterea sa infrangi orice greutati!
georgescu oana spune:
Felicitari Lorellay sa aveti sanatate si fericire tu si mandretea!
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Rodica P spune:
Tocmai ma pregateam sa va dau si eu vestea.
A nascut Lorellay!
Am vorbit cu ea la telefon acum inca nu l-a vazut pe bebe dar miine dimineta i-l aduc.
Sigur o sa ii vizitez miine!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!
nshiro spune:
FELICITARIII!!!!!!!!!! Sanatate maxima si tie si la bebe! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost!
rocsana
http://community.webshots.com/user/nshiro2003
gegea spune:
Felicitari si multa sanatate amandurora!
Sa le dea Dumnezeu numai bine!
Geani cu Daria(30 saptamani)
mihaela_s spune:
Lorellay sa-ti traiasca baietelul!!!! Sa creasca mare si sanatos, sa-ti aduca numai bucuri!!!! Mamica fericita!
Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)
pozici noi
bebelusi august-septembrie 2003
HelleneC spune:
Chiar ma gandeam ca maine era data probabila a nasterii si uite ce veste buna aflu!
Multa sanatate mamicii si lui Codrin si refacere grabnica!
Rodica_P si fetele care o stiti, poate va da voua mai tarziu, cand isi revine, povestea nasterii! Aceasta este o poveste speciala asteptata de multa lume aici, dupa cum se vede!
O pupam si sa ramana la fel de puternica! Are voie sa faca si o mica "depresie post partum", insa sa fie... uite asa de mica!
de la Elena si bb George
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
piticasigogosica spune:
Bravo Lorellay,ai reusit sa faci o minune!!!
Sa fiti fericiti si sa te bucuri de iubirea pentru bebelusul tau.
Pupam cu drag..
pitica