probleme cu sotul...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

O viata nu valoreaza nimic, dar nimic nu valoreaza cit o viata." (Jerome K. Jerome)

Am observat si eu...S-a blocat calculatorul si cand am revenit ...uite unde am ajuns...dar daca tot am ajuns sa stii ca am facut tot ce-am putut ca sa fie bine. Am reeditat raspunsul.
Este o familie f activa si cred ca acest copilas le cam limiteaza miscarea si plimbarile. In cateva luni, dupa ce copilasul mai creste nitel o sa aiba dupa cine alerga si cu cine se mandri.Fetitele sunt o binecuvantare pt tatici. Diana mea il termina pe sot cu " A MEU...A TAU...PUP...NU PUP...MANI MANI(bomboane)...nani nani pulu(puiu) mami... "
Trebuie multa rabdare si optimism.
Eu merg la sauna si la aerobic si ma simt OK.
O mare vedeta (doamna)dupa ce implineste 30 ani este intrebata daca nu se teme ca o sa imbatraneasca.
Raspuns:"Am doua variante...sau imbatranesc sau mor..asa ca de ce sa ma tem de imbatranire. "
Eu cred ca mai importanta decat kg in plus sau imbatranirea este maturizarea. Sa nu ajungem batrani si sa dam in mintea copiilor...

"Vezi ceea ce vrei sa vezi si auzi ceea ce vrei sa auzi, esti ceea ce vrei sa fii!", spune un dicton celebru.

mamica Andrei si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anton lacramioara spune:

noi am avut probleme asemanatoare dupa ce am nascut,si sincera sa fiu au inceput sa se rezolve din momentul in care ne-am mutat de la parintii mei.
stateam impreuna si acest lucru il facea sa se simta privat de intimitate.
de cind sintem singuri, este mult mai prietenos,iar serile cind ducem fata la parinti sint foarte placute.

Mergi la inceput