Merge site-ul prost
Buna,
Numai mie mi se intampla sa mearga asa prost site-ul?
Imi apare vreo 3 sferturi din pagina mesajul :Accesul la forumul desprecopii.com ti-a fost restrictionat. apoi in josul paginii apare si forumul. Numai pe forum. In afara de asta pe pagina de home daca vreau sa citesc mai departe articolele afisate acolo nu ma lasa...
Nu e prima data
Raspunsuri
louisea spune:
la mine de f multe ori merge super incet .. intai am crezut ca e din cauza netului , dar de multe ori nu are legatura pt ca alte situri mi se deschid f repede..
------------------------
poze cu Bandit
Freia spune:
la mine merge bine, incarca rapid. Da-i un restart la computer si vezi daca mai patesti asa, sterge cookies din computer inainte si da restart.
Freia si Alexa
Mixella spune:
I-am dat si shut down, dar de vreo 2 zile numai asa vad site-ul. Credeam ca aveti ceva cu mine... ;))
ralucami spune:
Si la mine merge forumul fff incet. Stau si cate 5 minute pana mi se incarca o pagina! Cel putin la subiectele fluviu, care au mai mult de 3-4 pagini, e deja tortura. Chestia asta intr-adevar, se intampla de vreo 2 , poate 3 zile. Ca sa nu mai zic de chat care si acolo dureaza ff mult pana imi trimite mesajul si vad ce au scris ceilalti membri. Presupun ca se lucreaza la site de-asta se intampla asa ceva.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Pegasis spune:
Si la mine merge foarte incet site-ul. Am reusit sa ma loghez in 2.40 minute!
Indiferent de marimea subiectului dureaza foarte mult pina se incarca.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
daniela_daneza spune:
SI LA MINE, MERGE F.F. GREU.
SE INCARCA IN 100 DE ANI.
DE CE?
Dureaza mult pana se incarca si mi se mai sterge si mesajul cand vreu sa il trimit.
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
EmmaT spune:
Si eu am aceasi problema abia incarca....credeam ca este de la net...dar restul merge ok ....
Emma