endometru, ovulatie, temperaturi (6)
Raspunsuri
Tonnia spune:
Buna dimineata, fetelor!
In primul rand, Emi si mami daca vrei sa polemizezi despre avorturi, te rog sa o faci la "Discutii generale", unde s-a tot dezbatut tema asta! Clar? Fara negocieri!
Bine ai venit Natasha, sper sa nu stai prea mult pe aici.
Eu, una, sunt f. suparata! Am zis ca luna asta s-o iau stiintific, cu monitorizari, temperaturi, analize hormonale, etc. Cand colo, nu am ovulatie. Nu se stie daca doar luna asta sau in general. Foliculul meu de saptamana trecuta de 7 mm era ieri tot de 7 mm, deci nu este unul "dominant". Altul nu aveam in ziua a 12-a. Sunt neagra de suparare, mai ales ca mai am atatea alte necunoscute. Nu mai imi functioneaza neuronul, pur si simplu! 
Felicity, 
Anca Wish spune:
Tonnia, se rezolva cu stimulari. ai incercat. Dozarile cum ti-au iesit? Prolactina cum e?
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
mirelas76 spune:
Merci cata
...buna dimineata si celorlalte fete..vad ca fiecare cu probleme 
, eu sunt exact ca si in zilele trecute, nici o schimbare
Va pup si sa aveti o zi buna!...nu ma pot baga in problema avorturilor ca eu nu am ramas insarcinata decat o data, sarcina pe care am pierdut-o..asa ca respect viata fiecareia si optiunea fiecareia, dar please nu va mai certati, ca acum fiecare avem problemele noastre si incercam sa ne ajutam una pe alta...daca putem...
va pup si hai sa ne gandim la prezent nu la trecut!
Tonnia spune:
Ancuta, nu mi-am facut dozarile pana acum, pe toate intr-un ciclu. Luna asta intentionam in paralel cu monitorizarea eco, pt.ca nu am ciclu regulat si nu stiam care este ziua "a 14-" la mine. Mi-e frica pt. ca am un FSH de 7 si si si un estradiol un pic mai mic si sa nu mi se termine rezerva ovariana cu cateva stimulari. In plus, inca mai am de facut HSG, spermograme si altele. Mi s-a facut atat de frica. Nu stiu de ce stateam atat de linistita in privinta ovulatiei.
mirelas76 spune:
scuze fetelor, am uitat
...Anca, succes la laparoscopie si Tonnia, cred ca si eu am acceasi problema cu ovulatia, si astept si eu monitorizarile si analizele hormonale!
utocatalina spune:
Tonnia fara frica inainte
...eu ce sa mai zic cu FSH aproape 9
...si totusi luna asta nu am avut probleme cu ovulatia...am avut un folicul de 17 mm in ziua a 10
...si cred ca am ovulat in ziua 13...din pacate nu a fost sa fie
...nu-i nimic ...si in februarie e bine
...sa dea Domnul!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
utocatalina spune:
Tonnia...apropo.. cit ai estradiolul ca sunt tare curioasa? O fi si al meu mic? In ziua a -2a era 52, 186....si am vazut ca limitele sunt....30-120?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Tonnia spune:
Cata, multumesc pentru incurajari. De fapt, ce ma enerveaza pe mine este ca toata lumea, adica si dr. si sotul meu, minimalizeaza situatia. "Ce, e ultimul ciclu? Ce-ai intrat asa in panica?" Or eu, asa cum am mai zis-o, simt ca as avea nevoie de un manager de criza, cineva care sa ma ia in serios si sa grabeasca lucrurile, sa-mi spuna asta si asta ai de facut, si odata facute sa nu am decat sa ma rog (nu ca pana acum n-as fi facut-o). A trecut atata timp si eu n-am facut inca toate investigatiile pt. ca am avut de infruntat ideea asta: "De ce te gandesti la ce-i mai rau? toate, step by step." Pai, cu step by step ma apuca menopauza! Cred ca ar trebui sa-mi schimb medicul! Nu stiu ce sa mai fac!
Anca Wish spune:
Tonnia, se rezolva cu stimulare. Poate nu ai ovulat luna asta, dar luna viitoare va fi Ok.
Mai va monitorizare si luna viitoare si poate se schimba ceva. Organismul nostru e mai lenes iarna.
Nu stiu ce sa zic..dar sigur lipsa ovulatiei nu e o problema in ziua de azi cand exista atatea tratamente.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish