South Beach-o dieta interesanta (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

fetelor eu am inceput luni (luni dim aveam 76 kg)si am 165 cm iar astazi joi cantaresc 72,5 kg(da doamne sa fie asa in continuare)vreau sa ajung la 60 kg(chiar 55)mi-e tare greu dar TREBUIE .nu mai mananc nimic dupa ora 18 iar in timpul zilei pap omleta sau oua fierte dim ,gratar piept de pui cu salata varza cruda la pranz si seara e mai greu ca nu prea stiu ce ,ieri am facut fasole verde congelata cu muuuult usturoi(oare avem voie?)mi-e dor de paineeeee!!!
acum ma paste o gripa sau o viroza ca am febra mare si sper sa nu ma doara stomacul de la medicamente si sa fiu nevoita sa mananc mai mult
bafta tuturor si cat mai multe kg jos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Lori cind citesc asa mesaje zau ca ma ambitionez, chiar 3,5 kg in 4 zile??e suupeerr bine!!bravo, tine-o tot asa.
Eu chiar aveam pofta la ceva dulce dar citind mesajul tau mi-a trecut pofta.
Pai eu zic ca avem voie fasole verde si usturoi ca si ciupercile, nu?doar sunt legume...fetele care aveti cartea ne puteti ajuta?

Eliza si eu mai am abateri dar pentru aia merg inainte.

Haideti fetelor sa ne sustinem si sa avem moral bun si fara pofte, da?

pupicei si o seara buna!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Fetele, mare abatere...am fost la ziua vecinei si m-am ales cu un pahar de vin la bord si un ecler

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

fetelor nu stiu daca ma credeti dar astazi dim cand m-am trezit am sarit iute pe cantar si arata 70,5 kg.ce-i drept ieri nu prea am mancat pt ca m-am simtit ff rau.in dim asta am mancat omleta cu telemea si usturoi(sunt moarta dupa usturoi)
pupici

Mergi la inceput

Loredana tu ma innebunesti...faci si miscare in cursul zilei, inafara de alergat dupa Sebi

Pai in ritmul asta nu o sa-ti fie greu sa ajungi la kg dorite.Eu nu ma mai cintaresc pina saptamina viitoare.
Sper azi sa nu mai am nici o abatere...

La omleta ai pus ulei sau margarina??

o zi buna!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

fac aproape jumatate de ora pe bicicleta medicala(dupa ce ma ung cu crema supliform si imi pun pantalonii de la biomed)in rest nimic.
la omleta pun o lingura de ulei de masline si la salata de varza(ca numai asta imi place)mai pun o lingura

Mergi la inceput

aaaaa,eu ma cantaresc in fiecare dim nu rezist sa trec pe langa cntar fara sa ma urc pe el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns new spune:

Da fetelor, avem voie usturoi si fasole si ciuperci... si bravo voua daca va puteti tine de treaba. La mine merge greu pt ca eu nu pot fara branza si rosii (si in carte scrie ca e voie doar 1 rosie pe zi).
Incerc sa ma corectez... acum ca am vazut ce bine va merge voua... ce beti voi toata ziua? Eu beau cola - light.
Bafta in continuare..

Mergi la inceput

Loredana ehe ce bine ca faci bicicleta...asta ti-e secretul.Mercic de pontul cu 1 lingura ulei masline la omleta.O pui in oua asa-i?eu puneam ulei vegetal in tigaie la fel ca la oua facute ochiuri, deci foarte mult.O sa incerc si cu salata de varza. spor in continuare!

new deci care va sa zica o singura rosie pe zi, tare bun si pontul tau caci eu cind imi faceam salata de rosii cu brinza puneam 2.Brinza e ok din cite stiu.
Eu beau doar apa si cafele, numai azi plimbindu-ma prin meniuri am vazut ca e musai cafea fara cofeina, deci de miine doar decofeinizata.Care o fi explicatia?stiti sa-mi spuneti si mie?

pupicei plinuti!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

eu beau doar apa in jur de 1l-1,5l pe zi.si eu stiu ca e voie branza degresata,telemea degresata,mozzarela,parmezan,urda,branza cedar si feta(ultimele nu stiu cum arta )
emilly ,uleiul il pun direct in tigaie nu in oua
new,mi-as face fasole dar cum(ciorba,iahnie)?eu stiu ca fasolea ingrasa tare dar daca asa zice cartea ne conformam.

Mergi la inceput