South Beach-o dieta interesanta (2)
Raspunsuri - Pagina 11
ramonav23 spune:
Buna dimineata.
Emily, eu zic sa nu tii dieta ci ciorba de varza mai mult de o saptamana. Am citit ca este daunatoare datorita carentelor foarte mari. Dar, pentru o saptamana cred ca e ok.
Ce abatere mare ai avut?????
daca nu sunt prea indiscreta.......
Restul fetelor ce mai fac? Lori, cum stai cu SB?
EU, am o energie in dimineata asta, debordanta. Se datoreaza faptului ca, cantarul meu arata dimineata ceva spre 57kg. Si.....cum lucrez si la stepper, celulita care se vedea pe la 60 kg, acum incepe sa devina un vis urat. Uffffff, ce bine.
Cel mai tare ma bucura ca nu mi-e foame deloc. Mananc cat vreau si cand vreau. Nu mi-e dor de dulciuri, decat foarte putin, cand le vad pe colegele de servici ca mananca cate 2 batoane de ciocolata sau napolitana. Eu, mananc fistic, ca am citit ca e voie, si daca am fistic, nici nu-mi mai trebuie altceva.
Meniul de azi:
dimineata - un ou fiert cu rosie, cu castravete, plus o jumatate de cana de iaurt dietetic.
pranz - doua oaua fierte cu o rosie (stiu ca nu am voie decat una cruda, dar....., trisez) si cu castravete, plus doua feliute de costita
seara - mi-am facut de aseara spanac. E delicios. Si contine doar alimente permise. Am mancat cu usturoi si iaurt dietetic, ziceam ca mananc caviar, nu altceva.
Gata. Continui in ritmul asta.
Voi ce mai faceti, ce mai mancati?
Sa nu va lasati, ca va bat
. Ce, am inceput eu, si restul.......s-a lasat?![]()
Zambeste, maine va fi mai rau!
eli spune:
Buna! Felicitari pt kg date jos si/sau pt burtici micsorate, celulita putina.
Meniul de azi:
dimineata- banana, dupa vreo 2 ore: iaurt si niste dovleac fiert
pranz- supa
seara- cred ca o sa mananc spanac
SI la mine parca s-a mai dus din burtica. Mi-am luat o caseta cu fitness si vreau sa fac . Poate incep azi sau maine.
Era acolo scris si un mic regim, cand am timp vi-l zic.
Succes in continuare, sa aveti rezultate foarte bune!
ingridnen spune:
Ramona, eu am tinut faza I-a doua saptamani. In care am slabit 4 kg. Pe urma am trecut la faza a 2-a si am dat jos cam 1 kg pe saptamana.
Mancam intotdeauna pe saturate (3 mese principale si 2 gustari) din alimentele permise.
Exemple:
dimineata: 1 ou fiert, un ardei Kapia, 2 felii de sunca de curcan, un ceai cu lamaie si zaharina. La servici o cafea mica, tot cu zaharina.
la ora 10: 1/2 cana branza vaci degresata cu un castravete tocat marunt sau ardei. In faza a 2-a un iaurt degresat cu cereale (Granovit de la Plafar)
la pranz: piept de pui la gratar sau muschiulet de porc (in staniol)sau peste slab la cuptor. cateodata si pulpa de vita fiarta, dar rar. Ca garnitura: fasole verde, conopida, spanac, dovlecei, mazare (dar nu din conserve - aia are zahar), fasole alba (in faza a 2-a), varza, vinete (faceam ghiveci). Foloseam ulei de masline (foarte putin). Am incercat si linte, dar nu mi-a placut.
La ora 17: 30 buc. fistic sau (in faza a 2-a) un fruct: mar, portocala, Kiwi.
La ora 19.30: la fel ca la pranz.
Lichide - cand mi-era sete. eu oricum nu ajung niciodata la 2 l pe zi.
Numai bine !
Ingrid si Cristi (2 ani)
ramonav23 spune:
Ingrid, cam asta e si meniul meu. Vreau sa bag si ceva ciuperci, am inteles ca e voie, nu?
Ce mancaruti imi recomanzi cu ciuperci. La capitolul mancare, am o imaginatie seaca rau de tot, de aia va cer sfaturi.
Eli, m-am uitat la pozele cu puiutul tau, manca-l-ar mama pe el de scump........
Deci la atac. Tocmai am servit "pranzul":
-branzica slaba
-o rosie
-o bucatica castravete
-costita slaba
ingridnen spune:
da, da, ciupercile sant permise. Ori le combini cu mazare, ori faci o tocanitza, adica putin ulei de masline, calesti ceapa, pui ciupercile si apa. Poti sa mananci cu mamaliguta alaturi, in faza a 2-a eu asa mancam.
Ah, si mai aveam voie 2 batoane de Mozarella pe zi, pe care le mancam cateodata la gustare, cu cate un ardei.
Am incercat si branza topita "Light", felii, dar nu mi-a placut deloc. Tot cu branza de vaci m-am impacat cel mai bine, era una care se numea "Doina" dietetica, in caserola, nu era faramicioasa, foarte buna. N-am mai vazut in ultimul timp, eu o luam din Mega Image - vad ca a disparut.
Ingrid
ramonav23 spune:
Eu, ca sa va destainui acum, nu prea mananc branza de vaci dietetica, pentur ca i-am spus tatalui meu sa-mi cumpere cea ai slaba branza de vaci, si........el mi-a luat cea mai slaba, dar nu prea e slaba......
De-abia astept sa-mi fac si niste ciuperci........
Emilly spune:
Buna fetele, 
Ramona nu-ti spun ce abatere am avut ca ma bati![]()

...azi promit ca o sa fiu cuminte, cica pot minca 3 banane cu 1 l lapte 1% si ciorba, insa daca ma simt la stomac ca ieri o las balta si revin la faza intii SB.![]()
Ciupercile din conserva eu mai faceam omleta, ies delicioase, sau mai poti sa le faci prajite cu usturoi
Ingrid sar'mana de meniuri!
super faine, ma voi inspira din ceea ce ai insiruit
Eli succes la fitnes, m-am gindit si eu la posibilitatea asta si mi se pare bunicica, sa-mi spui daca reusesti sa te tii de program
pupicei si sa nu aveti abateri
Emilly cu gaza ei
loredanap spune:
vad ca ne-am inmultit .ce bineee!!!eu m-am cam saturat de 69 kg vreau 68
.
nu mai stiu ce sa mananc mai ales ca incerc sa postesc macar miercurea si vinerea.
astazi am papat:dim o cafea cu zaharina su atat pt ca nu mi-a trebuit mancare
pranz -tot crochete de soia cu salata
seara -fasole verde
ramona nici eu nu ma dau in vant dupa branza dietetica dar ...daca trebuieee(eu am gasit branza dietetica de la OKE).in prima faza nu e interzis iaurtul?
eli spune:
Ramona, multumim mult pt cuvintele frumoase! O sa ii zic piticului maine dimineata ca a fost admirat.
Emily, a facut azi un pic de fitness ca daca facaceam tot programul cred ca muream. SUnt multi pasi, multa miscare si mi se pare cam rapid. Am facut incalzirea, apoi exercitii pt abdomen si partea de relaxare. O sa incerc sa adaug zilnic cate un pic pana ce ajung sa fac toata caseta.
Ingriden, multumim pt sugestiile cu privire la meniu. Si eu stau cam prost la capitolul imaginatie la gatit.
Succes!
eli spune:
Am descoperit un ex interesant pt abdomen.
Intinsa pe spate, ridici picioarele la 90 de grade apoi indoi genunchii si din pozitia asta ridici sezutul si impingi spre piept cat mai mult. Mainile sunt pe langa corp. Dupa o serie de genul asta, se duc mainle la ceafa si cand se ridica sezutul se ridica si capul sis e trage tare inspre genunchi. Nu stiu cat de explicita am fost, dar se simte cum lucreaza muschii.