Ok, acu ai explicat:)). Prin a vrea sa-ti iei gandul de la durere si mintea de la el, e ok sa folosesti vointa, insa cum ti-am spus si mai sus, nu-ti uita conditia de om, iar mintea poti s-o tii ocupata cu o garamada de alte chestii, cum ar fii sa citesti o carte buna, sa faci sport, sa te implici intr-o activitate ceva, care sa nu-ti dea timp de gandire...cred ca asta ar fi cea mai usoara solutie...vointa foloseste-o in alte scopuri, ex sa iei toate examenele in urmatoarea sesiune:). Iti doresc bafta si toate cele bune!
It is better to have loved and lost than never to have loved at all!
http://www.yamafoto.com/?ref=12560
De acord dar as adauga ca ratiunea poate controlo atit faptele cit si sentimentele.
Draga Kharisma, te felicit pentru puterea de-a lua o decizie inteleapta, care te va feri de multe neplaceri ulterioare. Bravo tie!
Si nu uita niciodata ca "somnul ratiunii naste monstri"
Bravo Kharisma!
Nu stiu cit de tinara esti dar esti categoric pe un drum bun cu tine insuti si automat si cu cei de linga tine.
Vointa este cjheia.Cind ceva nu este "ok", trebuie sa faci ceva si luciditatea este nr 1 in situatiile astea, fata de cei care-si pling soarta si nu fac nimic.Inca o data iti spun ca esti o fiinta desteapta si cu mai multa pasiune decit pare la prima vedere.Asta pt ca te gindesti la ziua de miine si probabil ca-ti cunosti limitele, stii ce poti duce si ce nu, contrar sentimentelor.Eu asta am invatat mult prea tirziu si m-a costat amarnic.As fi dorit sa gindesc ca tine o data.Autocunoasterea este poarta spre fericire.