Copilasi de mai 2003 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
carrie spune:
draga Dana, sincere condoleante, iti inteleg durerea.mi-am iubit si imi iubesc bunicile cu tot sufletul, chiar daca una dintre ele nu mai e...am iubit-o asa de mult incat , adolescenta fiind cand am inceput sa realizez ireversibilitatea mortii, ma speria gandul ca vor pleca cei dragi de langa mine.plangeam numai cand ma ganedeam la asta.si desi bunica mea a suferit 5 ani inainte de moarte de schizofrenie(declansata de moartea bunicului meu ) si s-a chinuit cumplit , moartea ei a fost departe de o eliberare...
bunicile mi-au fost alaturi toata viata fiind in Cluj le-am avut aproape.acuma sufar ca nu-mi pot petrece destul timp cu bunicii in viata care sunt innebuniti dupa asta mica
timpul usureaza durerea si-ti pastreaza vii in memorie clipele frumoase.
hello fetele,
iaca m-am intors si eu de la Paris mai indragostita de Orasul Luminilor decat acu 10 ani cand am mai fost acolo.
e asa de frumos, efervescent si plin de viata incat e chiar coplesitor, iar muzeele sunt absolut minunate.am alergat zi lumina sa vizitez, sa revad Luvrul si alte minunatii.marele meu regret e ca m-am procopsit cu o infectie urinara care am lasat-o balta crezand c-o s-o tratez in tara si s-a agravat iar in ultima zi in loc sa ajungem la Versailles am umblat la dr.am fost socata sa dau 130 Euro pe o consultatie si 190 pe un ecograf.asigurarile iti deconteaza banii doar la intoarcere deci acolo trebe scosi din buzunar.
plus alta peripetie, joi seara am fost anuntati in Budapesta ca zborul de Cluj s-a anulat pe motive de ceata fara ca firma sa asigure cazare, asa ca da-i si cauta hotel noaptea in Budapesta.
dar excursia a fost minunata, hotelul perfect,am stat la etajul 23 si vedeam din camera Turnul Eiffel, colegii lui Mihai s-au purtat minunat, ne-au dus la teatru cu Alain Delon care la 70 de ani arata ca la 40 si joaca superb.ca n-am inteles noi chiar tot e alta poveste....:)
Olo ti-am trimis un mesaj miercuri in care iti spuneam ca am program pe ore, sotia unui coleg de-a lui Mihai m-a plimbat la greu si seara ne duceau la cina, asa ca nu aveam cum ajunge la voi si stiu ca si tie iti era peste mana sa iesi seara.dar n-au intrat ocaziile in sac.
in alta ordine de idei se pare ca ma voi intoarce la lucru mai repede, poate chiar din 15 februarie, se va hotara miercuri asta, pentru ca daca totul e ok am fost acceptata ca Dir de Res Umane la o firma mare din Cluj.ma cam sperie revenirea brusca dar postul e f bun si va multumesc de sustinerea morala.
e o schimbare importanta in cariera mea, axata pina acum pe marketing vanzari, dar e ceva ce-mi doream f mult si oamenii sunt dispusi sa-mi sustina material instruirea cee ce e super.
Thea e bine scumpa de ea, vorbeste tot mai multe, e afectuoasa si dulce.o chinuie primul canin care nu mai iese dar e cuminte si sufera in tacere.musca mult saraca da asta e..si mai are cate o noapte proasta.
sunt cam nacajita ca nu mai bea lapte mai deloc.vi s-a intamplat asta?mananca iaurt si branza topita sau cas ca de vaca sa nu vada...
si sa va anunt ca ne-am ales cu primul mazgalit de perete.cu un creion verde cerat mi-a scris tot peretele din hol de era sa lesin cand a venit extaziata la mine cu "MAmi, uite!!!".noroc ca e vopsea lavabila
cu spalatul pe dinti stam bine, ea se spala cu placere de la un an si acuma ma lasa s-o frec eu pe dinti.
hai ca m-am lungit cam mult si plecam la club la gradi
va pupam
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
ione spune:
Felicitari Cristina pentru noul loc de munca, iti tinem pumnii.
Si noi am facut prima mazgalitura pe pereti.Le-am lasat in camera pe amondoua sa ,,deseneze,,cind a inceput Maria sa se mute dintr-un loc in altul, isi muta si caietelul si intru in camera si o vad ca desena pe perete, am presupus ca nu mai avea loc pe caiet, si vine si Elena sa vada ce face acolo Maria si incepe si ea sa mazgaleasca, m-a apucat risul cind le-am vazut ce atente erau la lucrarea lor.
Numai bine.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003
Aalina spune:
DanaD condoleante. Eu imi simt aproape bunicii dusi, cred ca ei ma vegheaza mereu.
Adita sa iti traiasca micul print. Ai mai facut ceva cu impozitul? Eu nu am mai avut nervi sa ma duc sa fac nimic. Poate dupa ce ma linistesc cu casa daca s-o intampla.
Carrie felicitari pentru job. Lapte cu cereale nu primeste Thea?
Ione noi inca nu pictam peretii da de cate ori prindem ceva de scris mazgalim toate hartiile si cartile. Cica "chiem".
Alycia cum e la munca?
Korinna ce ai mai facut cu apartamentul?
Ange eu am ajuns la concluzia ca mai bine iti construiesti decat sa iei ceva gata facut. Din pacate noi nu mai avem timpul necesar.
Noi ne spalam pe dinti fara probleme. O data pe zi punem si pasta si Dori e incantat. Si cred ca si inghite. Ma lasa pe mine sa il spal si apoi se spala el pana se plictiseste. La noi a fost foarte frig dar Dori a iesit in fiecare zi de doua ori la plimbare si e tare incantat de zapada. Insa de ce alintat a ajuns nu mai adoarme seara singur la el in camera. Am avut o saptamana de cosmar. Cum eu sunt cu reservele pe minim am renuntat sa ma mai chinui si il adorm la noi in camera si apoi il mut in patut.
Fetelor m-am inebunit de cap cu cautarea unei case. Sunt la limita cu nervii. Rugati-va sa putem cumpara una pe care am gasit-o, e nou construita la vreo 10 km de noi si nu e total finisata. Nu mai zic ca ne vom baga in datorii pana in gat. Da e cea mai buna varianta din tot ce am gasit. Sper sa se termine odata ca nu mai rezist.
Va pup
poze cu Dorian
korinna spune:
Buna fetelor!
alina..aseara cand am trecut prin fata blocului mamei tale..am vazut o masina ..un tir care incarca mobila cuiva care se muta..ma intrebam daca nu cumva erau ai tai!Tu cand incepi serviciul?
Cris,ma bucur ca a fost o iesire minunata pt tine.Imi pare rau ca ai fost bolnavioara tocmai acolo!Pupi la mika thea si succese la noul job!
Angi..nu stiu ce sunt foile de cremes!pe aici nu se gaseste asa ceva!Pupi la Mircea!cand mai intrii seara pe net da-mi beep!
Cu casa...asteptam sa o termine de construit.Am repartitia ..si deocamdata atat!
Ma tot chinui sa strang bani de mobila..insa fac ce fac si tot ii cheltui.Mi-e groazaca nu o sa am bani de mobila.Macar camera copiilor si bucataria sa reusesc sa o imbrac!
Insfarsit i-au iesit si lui stefan caninii de sus.Nu s-a manifestat prea tare.Nu a plans..a mancat normal..nu diaree.Speram sa fie bine si la cei de jos.In rest e bine,sanatos.El bea lapte de vaca..cam 700-800 grame /zi.Cu fainos Hero baby cu miere si vanilie.Simplu nu vrea.Insa ii pun putin ..doar o lingurita doar sa simta gustul ala de vanilie.Am observat ca ala ii place...cred ca seamana cu mine..ca eu aveam o dambla cu vanilia..chiar imi luasem si apa de toaleta cu miros de vanilie...crema de corp cu vanilie...acum mi-a mai trecut!
va pup!
adita spune:
A fost Dana pe la noi si ne-a facut poze. asa ca va invit sa ne vedeti http://community.webshots.com/user/adrianacalin
dana d spune:
Trebuie sa va spun ca Ilinca a invatat primul cuvant urat "proasto". Il spune destul de pocit, mi-am dat seama mai mult dupa ton.
Sa stiti ca sunt din ce in ce mai ingrijorata pentru folosirea olitei. Am inceput sa o mai las fara pampers prin casa cateva ore. Am aflat ca asta ii mai stimuleaza sa ceara la olita, cred ca faptul ca nu se suporta uzi. Trebuie sa va spun ca Ilinca se suporta, nu are nici o treaba, sta uda pana se usuca, daca nu o schimb. Asta a fost nesimtita de cand s-a nascut. Toti copiii plang cand fac caca pe ei ca nu se simt bine, Ilinca mea habar nu avea, statea cu caca in pampers fara nici o jena, daca nu eram pe faza se oparea si tot nu zicea nimic. Asa ca am cam intrat in panica, in felul asta o sa-i pun pampers si la scoala.
Altfel, suntem pe cale sa ratam si iesirea de we asta cu masina in provincie. Se pare ca iar se anunta zapada si polei. Urmarim cu interes toate buletinele meteo si inca mai speram. Asta e, decat sa patim vreun negaz sau sa ramanem pe undeva inzapaziti mai bine stam acasa si cu masina in garaj. Eu inca nu am vazut-o...
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004
korinna spune:
Buna fetelor!
In legatura cu caca ..in pampersi..am observat ca Stefan..cand face anunta inainte:mama..caca!
Si se trage de pampersi..isi lasa chiar in vine pantalonasii cu care e imbracat si trebe apoi musai sa-l schimb..altfel plange
Si mai nou si la pipi facevla fel.Abea astept sa se mai incalzeasca sa-i scot pampersii.Vreau cand oi incepe serviciul sa stie sa faca la WC!
va pup..cica se incalzeste mai vremea!!!Sa dea Domnu!
carrie spune:
draga Dana, la noi e la fel de nasoala problema olitei dar inca nu intru in panica.sincer, asta sa fie toata problema!da vreau sa zic ca exact la fel, face kk, cateodata ma anunta da altadata nu! si sta linistita cu el ba mai imi face circ cand vreau s-o schimb.eu ma gandesc s-o dau din aprilie mai la gradi la program scurt, grupa de cresa si fiind gradi particulara ii primeste cu pampers.e gradinita unde mergem cate doua dupa mese pe saptamana din septembrie si educatoarea mi-a zis ca au si copii de 2 ani jumate care nu fac inca la olita dar au tentative de cand ii vad pe ceilalti,
si mai vreau sa va spun ca e oficial!am batut palma si din 21 ma duc la munca!sunt speriata, dar fericita ca am prins un post asa bun.sediul e f aproape de casa si si asta ma bucura.
Alina, tinem pumnii sa gasiti o casa ok, stiu ce grele sunt cautarile
adita, superbi copiii tai, sa traiasca toti3!
va pupam
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
alycia spune:
Buna fetelor! Am facut si eu o pauza de cafea si am intrat sa vad ce mai fac nastrusnicii nostrii de mai. Al meu e cuminte, mai mult de furca imi da Andrei decat asta mik. Nu am nici un fel de probleme cu el, intelege cand nu are voie sa faca un lucru si se cuminteste, nu insista sa-l faca daca nu-i dau voie....heeei, da alta e foaia cu cel mare, ca are o groaza de prostii in cap si nu stiu cum sa i le mai scot...parca ar fi o fata si alta nu...nu-i convin hainele, nu-i mai convine freza, i trebuie celularul la scoala...ufff si are abia 11 ani...greu cred ca o sa fie la varsta critica daca a inceput-o de pe acum.
Carrie bafta la noul loc de munca...o sa vezi ce scurta o sa ti se para ziua, iar saptamanile parca fug unele dupa altele si timpul trece pe langa tine si nu poti sa faci toate cate ti le-ai propus...cel putin asta e senzatia mea de cand am inceput serviciul.
Adita e un scump falacaiasul tau junior...si ce bine va sta la toti impreuna!!! Sa-ti traiasca!
Aalina bafta la cautat si mutat parintii in casa noua...e greu acum dar mai incolo se vor vedea roadele!
Dana si mie mi-e groaza de ce ar putea invata Mircea de la Andrei, deocamdata tot il invata sa se bata cu ce apuca iar eu cand am timp sar cu gura mereu pe Andrei sa nu-l mai invete sa fie asa violent! Greu cu copii astia zau asa!
Korina acum e momentul sa-l pui pe Stefu pe olita, daca vezi ca constientizeaza ca face kk...nu ratati momentul! O sa se invete destul de repede!
Ione draga mea, cred ca as face crize de nervi sa-mi vad peretii mazgaliti mai ales ca sunt proaspat zugraviti...asa ca am grija ca atunci cand i las la indemana creioane sau ceva de genul asta sa fiu si eu prin preajma ...
Va pup si pe voi si pe nastrusnici !!!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
adita spune:
Ca tot veni vorba de "pictat" peretii, sa va spun o faza de cand erau verisorii mei mici. cea mica s-a apucat sa deseneze peretii, iar cel mare, cand a vazut, a incercat sa repare, racaind bine cu o cheie. va inchipuiti ce s-au bucurat parintii lor cand au vazut