Influenta anticonceptionalelor

Influenta anticonceptionalelor | Autor: Coco MCB

Link direct la acest mesaj

Draga D-le Doctor
Am 27 ani si iau de 10 ani anticonceptionale(neintrerupt).Am fost operata de doua ori de chisturi ovariene perforate. Ultima operatie a fost acum 3 ani. Atunci mi s-au prescris Diane 35. De atunci iau Diane. Acestea nu trebuie oare intrerupte? Anticonceptionalele influenteaza apartia micozei? Acum 4 ani am fost infectata cu HPV. Am avut o relatie cu un partener cu HPV, apoi am schimbat partenerul iar celui de-al doilea partener i-au aparut condiloame. Am tot fost la doctori si nu au depistat la mine nici un simptom. In acelasi timp in care la cel de-al doi-lea prieten i-au aparut condiloame mie mi-a aparut o micoza. Aceasta micoza nu a mai trecut de atunci (4 ani).
Am incercat:- spalaturi cu bicarbonat,ceaiuri,septovag,,KlionD,Pimafucin, Tricomicon, Stamicin,Diflucan,Glicerina boraxata,Miconal ecobi, Gynozol, Ketoconazol, Lomexin,Clotrimazol, Nidoflor,Colposeptine,Cerviron, Supozitoare cu propolis, Tantum Rosa, Betadine etc.
Am facut 3 electrocauterizari ale colului deoarece fac usor rani pe col. Mi-am tratat partenerul, am facut pauze de luni de zile si tot nu imi trece. De ex: fac un tratament iar dupa incetarea acestuia parca nici nu l-a facut. Secretia este tot alba, mata, groasa, multa. Sunt disperata.Ce sa mai fac? Mentionez ca nu am chlamydia nici gardnerella iar testul PAP este II inflamator.
Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ca sa-ti raspunda doctorul trebuie sa postezi la 555-OB-GYB, e primul topic din lista. Si mai trebuie sa ai rabdare multa fiindca se pare ca doctorul e foarte ocupat...
Succes!

Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica s. 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Buna.Si sora mea dispera din acelasi motiv.O scurgere alba este totusi normala si atatea tratamente mai rau fac,ti-au distrus toata flora vaginala.Incearca mai degraba medicamente pe baza de plante,parca iaurtul si usturoiul erau bune.Poti sa incerci cu prezervativ sa-ti protejezi partenerul.Si atentie la toaletele publice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

MacMiror Complex 500 este un antibiotic ce contine nistatin si actioneaza impotriva mai multor tipuri de infectii vaginale inclusiv Candida Tricomonas , bacterii si cu efect de prevenire. Costa destul, e sub forma de ovule dar e f.f.f. bun. Eu am luat de vreo 2-3 ori la indicatia medicului si a fost f. eficient.Trebuie sa se trateze obligatoriu si partenerulDar cu anticonceptionalele luate timp de 10 ani ai grija. Eu am luat cam 9 cu intreruperi si cand a aflat medicul meu de familie s-a crucit. Am realizat si eu ce mare greseala am facut cand am descoperit ca am niste chistuletze la san dar care nu sunt periculoase. Trebuie insa tinute sub observatie.Ai grija, mai bine treci la sterilet sau prezervative. Anticonceptionale nu se iau mai mult de 5 ani chiar cu pauzemama Lucia si Liviu minunea

Mergi la inceput