Bebelusi de Mai - Iunie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Carmen, la mucisorii Cristinei a fost foarte bun Vibrocil si inca niste picaturi preparate la farmacie pe care le-a prescris pediatrul si care contin ser efedrinat si inca niste chestii pe care nu mi le amintesc acum, dar daca ai nevoie caut reteta.

Diana, cred ca trebuie sa ne luam de mana ca si Cristina are obiceiul de a se culca la ore tarzii, adica 12 - 1. Nu reusesc in nici un fel sa o culc mai devreme sau daca cine stie cum se culca pe la 9 jumate sau 10, doarme jumatate de ora si dupa aia se trezeste si are chef de joaca si de povestit. Asa ca eu nu sunt buna de dat sfaturi la chestia asta. Daca gasesti tu o metoda sa-mi spui si mie.
Eu am deschis subiectul, dar nu trebuie sa-mi multumesti, ca doar nu scrie in fisa postului la tine ca trebuie sa te ocupi de asta.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Paloma, mersi, esti tare draguta! Nu te mai deranja sa cauti reteta, voi incerca cu ser efedrinat.

Diana, n-ai ce-i face. Incetul cu incetul, isi va stabili singur programul de somn...mai ales dupa ce va fi intarcat, in jur de 1 anisor (asa am de gand). Si Iustin procedeaza asemanator.
Parerea mea.

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Iata ca am si eu 5 minute la dispozitie sa stau de vorba cu voi (de obicei, citesc ce ati scris si, cand ma pregatesc sa raspund, se scoala printul meu si trebuie sa fug la el).

Am citit ca sunt bebelusi care se scoala noaptea de mai multe ori. Tommy isi facuse un program foarte bun (8 p.m. - 5 a.m. sau 9 p.m. - 6 a.m.) pana cand a racit si s-a dat totul peste cap. Acum intram incet-incet in acelasi ritm, dar tot se scoala de doua ori pana dimineata. In legatura cu ora la care adoarme seara, programul lui este auto-impus (nu rezista niciodata mai mult de 9 p.m.). In cazul in care suntem in vizita sau in oras, adorme cu capul pe umarul celui care il tine in brate... Ziua nu doarme mult (doua reprize de cate o jumatate de ora).

Ieri am cumparat, in sfarsit, scaun special pentru el, in care sa manance. Pana acum isi lua masa in scaunelul de masina, dar nu prea mai vrea sa stea in el (cum plec de langa el un minut, cum il gasesc jos, in patru labe, uitandu-se senin la mine).

Thomas nu a spus pana acum nici un cuvant bine inchegat, deci va felicit din toata inima pe cele care ati auzit deja cuvantul magic "mama" si astept si eu cu mare nerabdare sa aiba loc evenimentul. A, avem deja trei dintisori.

Zilele trecute am intrat si la mamici de martie-aprilie 2005, caci o prietena a nascut gemene si am intrat sa anunt vestea cea mare.

pt. mamici si bebelici!

Iulia P. si bebe Thomas (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Sunt bucuroasa ca a papat Ana azi muuult. 100 ml supitza cu branzica, 100 ml fructe cu cereale si pt. ca mai vroia i-am mai facut si 50 ml cereale instant si acum 2 danonino cu cereale. Se pare ca isi revine. Pana la urma am gasit un scaun de masa la o vecina, care s-a oferit sa mi-l imprumute, numai ca e d-ala din lemn. Ii place sa stea in el. Azi s-a jucat toata ziua cu soacra-mea si eu am facut mancare: fasole cu carnati, fasole batuta si ciorba de os afumat...Ne-am lins pe degete!

Carmen poti sa ii Vibrocil, eu tot asta am folosit. Il mai ajuta sa pui cate jumate de pipeta de ser fiziologic in fiecare nara, il curata.

Paloma, asa facea si Ana, dar si-a reglat programul dupa boala, ceea ce nu iti dores insa.

Cris, imi place cum ii dai de mancare Amaliei. Eu inca o iau treptat dupa pauza de 2 saptaman cand nu a vrut sa pape. Oricum, eu zic ca e ok pilaf sarbesc. Fiz la fel face si Ana, dupa o jumatate de ora se trezeste si apoi se culca la loc. Eu ma bucur ca am reusit sa ii fac program sa o culc la 22-22:30 si se trezeste la 9:30, bineinteles cu trezirile de tzitzi de rigoare, care sunt muuuulte! Multumim pentru poezia frumoasa!

Diana, la ce ora doarme ultima data Vladut ziua? Incearca sa il trezesti dimineatza mai devreme sau sa il culci dupa-amiaza mai devreme sa fie 4-5 ore pana la nani de noapte.

Ioana, imi pare rau ca trebuie sa stopez alaptatul, dar nu trebuie sa plangi. Deja pana la 9 luni este foarte bine!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetele!! Eu in mare viteza pe-aici.

Carmen, laptele de la tzitzi pus in nasucul infundat face minuni. Incercat pe copilul meu!!!

Diana, de cata vreme doarme Vladut la ore de-astea? Stefan doarme 2 reprize cate jumate de ora pe zi--deci total O ORA pe zi si seara la 10 doarme si se trezeste de tot dimineata la 9, dar in cursul noptii se mai trezeste de cateva ori. Doarme cumva dupa-masa mai tarziu? Daca da, poate ar fi bine sa sariti peste acel somn si sa-l culci mai devreme seara.

Fetele, mai revin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hai sa revin cu detalii: Vladutz doarme de pe la 12-1 pana la 10 dimineata, apoi ziua 2 maxim 3 reprize de jumatate de ora. Azi nu a dormit dupamasa, ultima oara doar cand am fost afara la 3 spre sa adoarma mai repede... Face treba asta de vreo saptamana, la inceput tot la 2 zile, dar apoi zilnic.

Ioana, eu ii dau cu iaurt de fructe din comert (Danone de baut cu caise) ca doar asa imi manca cereale. Dar tu poti sa incerci si celelate variante ce le-am enumerat, asta e chiar ultima solutie.

Paloma,

Cris, Vladutz al meu era destul de cumintel la 10 jumate 11 adormea la san sau leganat, dar mai nou vrea sa stea cu noi treaz pana noaptea tarziu...

Dana, Madutza, Carmen multumesc pentru sfaturi, daca mai aveti dupa ce v-am descris programul astept...

Inca o intrebare: ati inceput sa dati peste la bebei? Parca stiam ca pe la 9 luni trebuie inceput... De care peste folositi?

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetelor nu pot sa cred, tineti-mi pumnii, tocmai a adormit in scaunul de masina leganat zdravan in timp ce va scriam mesajul! (e agatat aici de tocul usii chiar langa calculator, mai dau un branci, mai scriu un rand ).

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetelor!
La multi ani pt toti puiutii sarbatoriti zilele astea !!!
Eu sunt cam ingrijorata si nici nu imi gasesc stare.Azi a venit doc sa il vada pe Rares,asa un control de rutina,si nu i-a placut cum arata un piciorus si ne-a dat trimitere la ortoped.Pana vineri,cand mergem, nu cred ca o sa ma linistesc.

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Buna seara, buna seara/
iaca vin cu sanioara (in visele mele ca afara e o mocirla de speriat)
Vanessa: cand i-au dat dintii lui Cata urla asa din senin si nu puteai sa-i faci nimic sa se opreasca ?(intreb si eu ca deja sunt capiata)
Nally: , mey noi il luam pana la urma pe ala de la 10, da' n-a fost sa fie al nostru si asa ca am platit azi precontract la unul de 3 camere decomandat la etajul 1 din 4 undeva il Militari pe Babesti (stati careva in Militari?) asa ca in seara asta sunt mai fericita chiar daca m-a suparat mama care a facut baie si apoi s-a dus sa stranga rufele de pe balcon ca nu putea dormi daca ramaneau rufele pana dimineata acolo (asa m-a suparat de rau ca imi vine sa o iau de urechi)

Pupici dulci de la Alex bb-ilor bolnaviori si co(n)vlescenti (nu stiu cum e corect)

Eryka, Iuliana, Nally: vreau si eu la intalneala voastra, se poate?

am vrut sa mai zic multe da' nu prea imi mai aduc aminte

a, Alex m-a topit azi cand repeta in soapta "mama-mama" si dupa aia s-a uitat drept in ochii mei si a zis tare si cu incredere "mama-mama"
a mai scapat si cante un ma-pa sau ba-ma dar se "corecta repede

tineti-ne pumnii sa ni se acorde creditul pentru casa, o sa se duca sotul cu actele maine sau poimane. De abia astept sa ne mutam si noi in casuta noastra
va pup, noapte buna (tati inca nu a ajuns acasa si e 10 jumate deja ) - poate il trezesc maine mai in zori ca sa "sarbatorim"

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
http://community.webshots.com/user/maria_alex100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Maria, nu pot sa zic ca urla dar nici bine nu-i e. mai mult geme mai puternic. si dintr-o data. mai si stramba putin din buze sau uneori isi musca manutele (asta o facea cand era mai mic, acum cu 5 dinti cred ca il doare). Iar in zilele mai grele (cele care precedau eruptia) se trezea si noaptea plangand. Se linistea cand il luam in brate dar se vedea ca e chinuit.
Cata nu prea pot sa zic ca plange. Uneori cand ii este somn se smiorcaie pana adoarme.
eu am noroc cu culcatul. Nu prea s-a inghesuit el sa doarma de cand era nou nascut, ziua, dar noaptea se culca la 8.30 seara. e adevarat ca se si scoala la 6.30-7 dar asta e. si se mai scoala peste noapte sa pape si adoarme la loc. dar l-a noi a coincis si cu programul lui Andu care se culca tot asa ca se scoala dimineata. am incercat sa-i respect programul asta de la inceput ca am experienta cu Andu care se culca tot la miezul noptii si nu s-a reglat pana la 3 ani cand l-am dat la gradi si trebuia sa se scoale devreme. si acum ma lupt cu el seara sa se culce si dimineata sa se scoale.
daca va uitati la pozele cu Cristinica (era 8 seara cand au venit) se vede ca-i cad ochii in gura de somn.
Eu ii dau peste de la 7 luni (ca am vazut ca se vorbea de peste la 9 luni). Si azi i-am dat Almete cu smantana si i-a placut.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION

Mergi la inceput