Bebelusi de Mai - Iunie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!!
Iuliana
Carmen, daca ai stii de cand dau eu tarcoale subiectului ala. Il citesc dar nu m-am bagat si la scris.
Eu iau tratament de duminica si am dat jos un kg. la mine v-am mai zis problema nu e de alimentatie ci de metabolism si de aia e foarte greu.sa vedem ce o sa iasa. gimnastica nu am mai reusit de 2 zile.

lui Cata cred ca incep sa-i iasa si incisivii laterali de jos. Cred ca pana la un an o sa aiba toata dantura.

azi la pranz a mancat spanac cu peste si a descoperit ca poate sa-si bage mana in gura si sa scoata mancarica si sa imprastie pe masa si pe haine si pe fata si peste tot. la sfarsitul mesei cred ca avea spanac si in fundic.

maine mergem la botez la nepotica noasta.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Anacami, noi am scapat de frica de straini. L-a tinut o luna de la 6 la 7 luni.

Dana
, vreau sa alaptez cat s-o putea, maxim 2 ani (4 ani mi se pare enorm!). Ma intorc la servici cand are el cam 14 luni, pana atunci daca nu intervine nimic nu ma las, si apoi daca oi mai avea lapte dupa naveta si programul de superstres de la clinica de cardiologie in TM atunci si mai departe.

Carmen, iarta-ma nu ti-am raspuns la intrebare: parintii mei sunt in pozele de la 8 luni, iar parintii lui Vasile in cele de luna trecuta.

Eu am 56 kg. Am slabit deci in 3 saptamani si un pic 3 kg. Eu zic ca-i bine. Mai am vreo 3-4 de dat jos, fara graba, in 2 luni cred ca le birui. Dana tine-o tot asa, sa nu te sperii, primele 2 kg se dau jos cel mai usor, de acum se slabeste mai incet dar sigur.

Iuliana, bine ca nu-i mai grava problema. Pupici lui Rares!

Vanessa, distractie placuta la botez.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetele,
Madutza, pana la 4 ani mi separe cam mult sa alaptezi, nu se poate. Eu ma simt asa de obosita si nu cred ca voi alapta dupa un an.

Vanessa, Distractie placuta la botez.

Fetelor voi ii lasati sa manance "singuri", adica sa-si bage mainile in pireu de legume. Eu pana acum cateva zile nu prea ii dadeam voie. Acum a inceput sa-i placa sa bage mana in castron dar nu o duce la gura. Pune mancarea pe masa, pe haine, in par sau pe jos. Am incercat sa-i dau bucatele sa le duca singura la gura dar face orice alteva cu ele, dar foarte rar le baga in gura. Ii place sa roada coaja de paine. Asta da, o duce la gura, dar cu lingurita se joaca in toate felurile. O baga mai mult cu coada in gura.
Pana cand?

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

La multi ani Daniel si Dragos!

Abia acum am reusit sa va dau un semn. Astazi Clara a repetat dupa noi (un adevarat dialog) vocalele a, e, i. La o nu mai era intersant! A mancat foarte bine si cum a inceput sa ninga mai frumos (pe la ora 22) mami si tati au hotarat sa ma scoata afara, sa simt prima ninsoare "a mea".
Clau, eu i-am lasat (si o s-o las) sa manance "singuri(a)", iar cand faceau bazaconii de astea le spuneam pe un ton calm, dar ferm nu e voie, nu e frumos sau o atentzionare de genu' asta, cu timpu' s-au invatzat...
Bravo, Diana si Dana...Va sustzin si eu....
Distractzie placuta la botez, Vanessa!
Iuliana, bine ca nu este grav... Fetelor, da' ce ma fac eu cu puturoasa mea, ca de cate ori o pun pe jos, pe burta incepe sa planga, daca o asez in funduletz mai treaca, mearga ...Da' pe burta, de-abusilea pe jos...nuuuuuu! Poate un pic in pat, dar atat!
Va pup pe toate si totzi cei mici si, poate, mai vorbim si maine.

Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Madalina, stai linistita ca o sa se deplaseze ea. Andrei al meu nu a mers in patru labe. Adica a invatat sa umble, pe urma a invatat sa mearga in 4 labe si pe urma s-a lasat de mersul in piciare vreo 2 luni. Deci fiecare copil cu "pasaricile" lui.

Clau, eu nu-l las pe Stefa sa incerce sa manance singur. Probabil ca pe la 10-11 luni. Asa am facut si cu andrei.

Diana, ce sa zic pe la 56-55 de kg as vrea sa ajung si eu. sa vedem daca s-o putea. Saptamana asta nu m-am catarit.o s-o fac luni.Ce hotarata esti cu alaptatul.Bravo!! Din experienta mea cu Andrei pot sa zic ca, cu cat e mai mare cu atat e mai greu de a se lasa de tzitzi. Vreau sa-ti zic ca dupa ce l-am intarcat simtea nvoia sa bage mana sub tricou la mine si asa adormea---probabil ca-i lipsea tzitzi. Si acuma mai face cateodata asta--cand e mai adormit. Si eu de-asta am hotarat sa ma opresc la un an cu Stefa. Deci la 14 luni o sa mergi la lucru? Ce o sa faci cu smecherasul? Vin bunicii pe rand la voi?Ca si eu vreau sa merg la scoala si ma tot gandesc ce sa fac cu Stefa.

Azi a fost o zi grea pt mine. Andrei cam tuseste si nu l-am dus la gradi, in schimb l-am dus la medic. L-a consultat si pare sa fie aproape in regula in sensul ca nu-i nimic grav. Dar e greu sa-l tin departe de Stefan ca nu as vrea sa-l imbolnaveasca si pe el.I-am dus un pic si afara in parc ca a fost tare frumos afara.
Acuma merg sa dantuiesc---adica sa fac aerobic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna feteleeee !
Am lipsit atata amar de timp din 2 motive : probleme de sanatate, umblu din institut in institut pentru analize din ce in ce mai sofisticate in legatura cu poliartrita aia cu care m-am capatuit si probleme cu net-ul - a ainstalat al meu sotior nu stiu ce soft-uri noi in calculator si ne-a facut varzica calculatorul, in sfrasit e din nou total functional....
Va pup, mi-a fost dor de voi, ma duc sa citesc ca am o gramada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, si iti admir vointa de a slabi. Deja ai ajuns la 56 kg. Bravo! La ce inaltime?

Danaa, sanatate lui Andrei!

Anculina, bine ai revenit!

La multi ani, sarbatoritilor de azi: Dragos, Norris, Mihnea si Catalina Teodora!

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Clau, cam repede ca sa manance singuri. Ai prea mari pretentii la 8 luni. Poate pe la un an o sa duca mancarea la gura...

Dana, "smecherasul" va sta cu bunicii. Inchiriem o garsoniera in zona si o sa vina pe rand sa aibe grija de ei. Inainte sa merg la lucru cu vreo luna le chem pe bunici deja ca sa se obisnuiasca Vladut sa stea cu ele. Initial am vrut sa angajam o bona, m-am si interesat pe la prietenele mele care au copii si au apelat la bone, poate as fi gasit dar ma gandesc ca bunicii sunt persoanele cu care l-as lasa linistita pe Vladut. Si ei deabia asteapta. De ce sa nu le ofer bucuria asta?
Stiu ca o sa fie greu cu intarcatul, probabil cand o sa incep cu garzile la greu o sa se intarce singur, saracutul de el...
Multa sanatate lui Andrei!

Madisor, multumesc de sustinere.

Carmen
, am 1,67 cm si 56 kg. Inainte de sarcina aveam 54 kg (cu alt cantar, asta e mai putin darnic cu kg, probabil trebuie sa ajung la 52 ca sa arat ca inainte.

Anculina, ce mai faci, ce mai zici tu?

Vladut 8 luni

Mergi la inceput

La multi ani Dragos, Mihnea, Catalina Teodora si Noris![s]

Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Diana, pot sa spun ca te invidiez. Eu am tot 1,67. Inainte de a ramane gravida aveam 48kg. Cand am nascut am ajuns la 83. Acum am 70 si parca nu vor sa plece de la mine kilogramele in plus... As vrea sa ajung iar la 50, 55 macar...

Voi stiti ceva de Paxeladine? Rebecai nu ii trece tusea deloc.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput