Party in Zürich de ziua femeii

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Si la urma urmei, ce baieti seriosi sint aia, de se prezinta cu "Ovi si Vio" ?? Ce, astea-s nume serioase??
Am vorbit azi cu Silvia, nu e sigura ca poate veni, de-abia saptamina viitoare primeste agenda, dar incearca.
Am vorbit si cu Carmelica- Viorela, sint sanse sa vina, dar nu-i 100% sigura.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Poze cu noi nou noute!!

Poze ian- februarie '05

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

salutare, fetili!
tare sunteti simpatice! eu as fi venit mort copt, da` de data sunt in romania de ziua fomeii... poate primesc si-un martisor ca serios c-am fost cuminte! trei saptamani, sloboda ca voda prin loboda, co sotu nu vine! dar va urez din suflet distractie faina, iar la anu` sigur o sa vin si eu!
pupici dulci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Apropo de martisoare,Lorelei ,tu care te duci in tara,adu ceva martisoare simple de pus in piept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
Originally posted by juliafin

Apropo de martisoare,Lorelei ,tu care te duci in tara,adu ceva martisoare simple de pus in piept!

Mei, tu stii sa cetesti gandurili?????? voiam sa fie surpizaaaaa

www.ana-design.ch/cosmina/cosmina.htm" target="_blank">Cosmina, un inger fara aripi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

ralucutzu ne vedem la anu deci! Sa petreci frumos la romanika. Eu de abia ce m-am intors.

lorelei> noi n-am citit nimic! Oky?
(chiar mi-i dor de-un martisoooor)

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Neata fetele! Desi nu are legatura cu subiectul vostru vreau sa va rog sa imi spuneti cum e vremea la Zurich, pt. ca sotul meu isi ia azi "zborul" spre Elvetia.
Am intrat pe "vreme" si am vazut ca ninge, dar m-am gandit ca e mai bine sa am o parere on-site... El se duce la o intalnire business si cand a vazut ca-i zapada a zis ca-si ia bocancii...
Va multumesc frumos si astept informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Alina, azi a fost furtuna de zapada toata ziua, s-a pus nitel si e frig- -4,5 grade.
Ana, noi nu zicem la nimeni, de altfel, nici n-am citit bine ce-ai scris
Alina, acu am vazut c-ai scris de dimineata, sper ca sotul tau si-a luat bocancii

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Poze cu noi nou noute!!

Poze ian- februarie '05

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Multumesc Iren!...din pacate nu si i-a luat...ca erau prea grei in bagaj...
Sper sa nu inghete pe-acolo. Au transportul asigurat pana la firma, sper.Sta in Olten iar sediul fimei este in Aarburg.
Va pup si multumesc frumos.

PS. Sper sa nu se inchida aeroportul(flughafen -e corect?) din cauza zapezii si sa ajunga cu bine acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Na, ca aflu si io taman acu' de intalneala, la spartu' targului!
Maaaama, si cand am vazut si unde se pune de haleala, m-ati omorat .

tare as vrea sa vin, insa depind in totalitate de serviciul sotului ....care si-a gasit chiar pe 12 sa lucreze
Poate, daca printr-o minune ii schimba seful tura, vin si io! Fara purcel, fara catel, doar cu gasca din Austria

Pe mine sa ma treceti cu un maaaaaare semn de intrebare, na ca va incurc nitel soctelile. E mai mult nu, dar io sper, sper si sper.

Numai bine!

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput