Party in Zürich de ziua femeii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by juliafin

Bine,fetelor!Ne intalnim la orele 16,dar 16 sa fie !Nu ca anul trecut ,cand am stat pana la 16.40 in gara ca prostii.Adela,ce zici tu acolo?Pai tu ai vazut ce diferenta e intre ZH-Lachen si ZH-SG-Arbon-Goldach?De 3 ori mai mare.Eu fac o ora ,iar Anisoara una si jumatate!Iren,en guete am z`nüni!ce gluma ai mai facut si tu!

stai stai stai. Io am propus ora 16 dar daca lumea nu este de acord ramane 17.
Si eu una nu m-am simtit "ca prostu`" daca am stat in gara anul trecut sa asteptam pe toate romancele. Majoritatea a venit in primul sfert de ora, ca am mai stat noi inca pe atat, a fost alegerea noastra! Si anul asta voi sta sa astept (daca va fi nevoie desigur) fiindca multe intarzaie indiferent de vointa lor. (sunt unele trenuri care ajung in gara la "si 10 minute", nu toate ajung la ora fixa). Asta e!
Esti prima persoana pe care o aud ca-i nemultumita de party-ul/organizarea de anul trecut. Hm.

In alta ordine de idei ai dreptate: io fac pana in Zürich, cu trenul, 57 de minute (aproape 1 ora daca mai pun si autobuzul cu care merg prin sat pana la gara) si din Goldach se face cu trenul 1:24h. Dar si asa care e problema? Zau ca nu inteleg: cele 24 de minute ???? Esti glumeata vad.

Lorelei tu nu zici nimic? Hai sa hotaram ora asta o data, plizz.

iren> esti o simpatica.

mirela> voi cand veniti in elvetia?

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Scumpele mele, intalnirea va avea loc la orele 17.00, asha cum am spus la inceput. Daca plecam sa spunem la 17.30 de acolo, suntem in 5 min in restaurant, la 6 mancam si tot mai avem timp vreo 3 ore sa stam de vorba. Daca or fi probleme, ofer gazduire persoanelor care nu se pot deplasa in noaptea aia acasa (lipsa de mijloace de transport sau prea mult vin la bord ). Jul, tu poti linistita sa vii la mine sa dormi. O data pe an o facem lata si uitam ca suntem mame, sotzii, prietene, etc, vom fi doar femei puse pe distractie, care-si aniverseaza ziua! Macar atata meritam si noi, nu?

Mergi la inceput

Bine lorelei. Nu mai schimbam ora ca sa nu iasa zapaceala. Lumea a fost anuntata la 17, asa sa ramana!

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

quote:

`neata ,fetelor!Am vazut mesajul dar nu am avut timp sa raspund.Mai voi doua,Adela si Iren,ati putea renunta la mistouri,ca stricati totul!Mai ales ca totul a fost organizat de Ana,care e o persoana careia nu i se poate face asa ceva!Adela,din Elvetia de est scriu numai eu ,Cornelia,Ileana,Marina,Anisoara nu!Si eu am pus aici exact ce mi-au transmis ele.Stiu ca eu pot ramane la Ana,ca doar asteptam din iulie sa ne revedem,eu am scris pentru celelalte care nu se pot exprima.Voi ati sarit la gatul meu,nu voi fi simpatica,mai stii?Adela,anul trecut noi am venit la 15,40 desi am fi putut foarte bine veni cu trenul de 16,20.Deci,cand se organizeaza ceva la o ora fixa,pai sa fim punctuali,nu sa stam cu circul 40 de minute in gara mare din ZH!Ana,si eu am reflectat si trebuie sa ramana asa cum au fost informati toti.Dar uite ca eu am vrut sa va transmit si parerile celorlalte.Asa ca sa reflectam un pic inaite de a rade cu gura pana la urechi de parerile altora.Ana,

Draga juliafin te rog sa nu-mi intorci mie cuvintele ca la ploiesti. Da-mi daca vrei exemple concrete unde EU am facut "mistouri" care se indreapta cu predilectie catre.... Ana! (de unde pana unde?!?) Eu nu imi permit sa fac "mistouri" (ce cuvant!!) gratuite cu nimeni!!! (indiferent ca ar fi Ana sau altcineva)
Iren a glumit si mi s-a parut amuzant.... si eu glumesc. Si nu am sa renunt la glumite cat oi fi! Asa mi-i firea! Se vede treaba ca nu stii de gluma din moment ce esti prima persoana care imi spune asa ceva! De acum devine problema ta!
Si cum nu am de gand sa ma cert atunci iti zic: Oky, cu tine nu mai glumesc niciodata. Brrrr...

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Dragelor, haideti sa ne organizam putzin, ca sa stim ce si cum si sa lasam supararile, vrem sa ne distram si nu altceva:
- Iren, tu te ocupi de fetele de pe lista, (stii tu care lista ) te rog sa imi spui exact cine s-a anutzat definitiv. La fetele noi am nevoie de un numar de tel sau email unde pot fi contactate- asta e valabil pentru toata lumea
- Juliafin, te ocupi de fetele din SG-Winterthur & Thurgau, fa lista exact cu fetele care vin.
- Anita, intreaba-ti eventual sotziorul daca stie vreo discoteca mai faina in Zürich, da nu una dintr-aia nebuna de tot. Daca nu, nu-i bai, ramanem la Petit Prince, ca anul trecut.
Adela, noi doua avem grija ca lista sa fie completa, si sa nu uitam pe nimeni pe dinafara.
- syd, tu oare cunosti www.pele-mele.ch ? e site-ul romanilor mai mult din partea franceza a elvetiei. daca cumva mai cunosti fete (intra pe chat de exemplu), spune-le si lor si ocupa-te eventual de lista fetelor de acolo care vor sa vina, da?
Restaurantul pe care ni l-a sugerat Adela se numeste Taste of Paradise: www.tasteofparadise.ch si are capacitatea de peste 100 locuri (am primit raspuns de la restaurant). Inca n-am fost sa-l testez, dar am incredere in gusturile ei. Ceea ce insa vreau neaparat sa vad, e daca putem primi eventual o sala doar pentru noi. Nu ca la Turm anul trecut ne-a deranjat neaparat prezenta celorlalti da am avea noi mai mult spatiu de desfashurare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

sigur ca o sa-l intreb si pe el si pe prietenii nostri poate stie cineva ceva!
de venit eu vin sigur si abia astept sa va cunosc pe toate!
lore,cand stiu ceva te sun,ok?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/ef1c

si poze cu mine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/7844

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

1.Adela,a face misto e un argou.E un cuvant care sta si in DEX.MIŞTÓ adj. invar. (Arg.) (Foarte) bun, (foarte) frumos. #9830; (Substantivat, n., în expr.) A lua (pe cineva) la mişto = a-şi bate joc (de cineva), a-l ironiza. – Din ŝig. mišto.
Sursa: DEX '98
2."a strica totul"si "asa ceva nu i se poate face Anei" au legatura.Ea a organizat totul.
Adela,hai sa nu deviem de la "prieteni dintotdeauna" la ZZ!Nu-ti sunt simpatica?Ok!Am vorbit cu Cornelia,ea nu vine.Voi mai vorbi cu celelate fete.

Mergi la inceput

quote:

1.Adela,a face misto e un argou.E un cuvant care sta si in DEX.MIŞTÓ adj. invar. (Arg.) (Foarte) bun, (foarte) frumos. #9830; (Substantivat, n., în expr.) A lua (pe cineva) la mişto = a-şi bate joc (de cineva), a-l ironiza. – Din ŝig. mišto.
Sursa: DEX '98
2."a strica totul"si "asa ceva nu i se poate face Anei" au legatura.Ea a organizat totul.
Adela,hai sa nu deviem de la "prieteni dintotdeauna" la ZZ!Nu-ti sunt simpatica?Ok!Am vorbit cu Cornelia,ea nu vine.Voi mai vorbi cu celelate fete.

Da si argou ce este?
ia:
ARGOU, argouri, s.n. Limbaj conventional al anumitor categorii sociale, care folosesc cuvinte speciale sau cu sensuri deosebite, pentru a nu fi intelese de restul societatii.
sursa: dexonline
In 3 ani jumate pe acest forum n-am deviat nicoidata la ZZ.

Si nu mi-ai raspuns la intrebare.

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

lorelei cum le impaci tu pe toate.
Fetelor daca nu va place restaurantul propus de mine veniti cu propuneri.
Anita orice discoteca e buna dar sa nu fie prea departe de gara.

o zi buna,

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Nu incerca sa ma convingi ca nu stii sensul expresiei" a face misto de cineva"!ZZ poate fi distractiv!

Mergi la inceput