Party in Zürich de ziua femeii

Party in Zürich de ziua femeii | Autor: lorelei_19

Link direct la acest mesaj

Stimate doamne, stimate domnisoare

Ziua internationala a femeii se apropie. Si asha ca ne-am gandit sa ne intalnim din nou in Zürich, ca anul trecut, asta pentru ca anul trecut a fost extraordinar de frumos: atmosfera vesela si prietenoasa, romance din toate coltzurile elvetiei si de toate varstele. S-a ras mult, s-a dansat, s-a discutat, s-au legat prietenii.
Unde exact ne intalnim? In Hauptbahnhof - in Zürich, la Treffpunkt (meeting point). Cand? - sambata, 12.03.05, la orele 17.00. Programul: vom lua masa impreuna intr-un restaurant asiatic (sunt cam 3 restaurante care intra in discutie, se vor face rezervarile in functie de numarul de persoane), apoi vom merge, ca si anul trecut, la dansat, probabil tot la barul "Petit prince". Pretzul? Fiecare plateste ce consuma, organizarea e gratis :)
Zum mitnehmen, cum ar spune elvetienii- sau de adus la petrecere: buna dispozitie, atitudine prietenoasa si un pachet de zambete.
Detalii suplimentare si rezervari pe pe la mine (aschollenberger@hotmail.com) sau Adela: adell_j@hotmail.com .
Va asteptam cu drag!
Ana
PS: intre 19.02. si 5.03., ultimele rezervari se vor face exclusiv la Adela, eu nefiind in Elvetia.
O zi buna tuturor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io viu!! Pai se putea sa lipsesc?? Dar cred ca doar la restaurant, pentru ca vin cu cea mai mica membra a gastii, si cre ca n-o sa savureze fumul si zgomotul din disco...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Poze cu noi nou noute!!

Poze ian- februarie '05

Mergi la inceput

Papä sau Marius, nu ne puneti si noo un lipici pe mesaju asta, pliizz? Pe 13 martie promitem sa dam de veste, sa-l scoateti.
Multzamim.

Poze cu noi nou noute!!

Poze ian- februarie '05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraomar spune:

Nici eu nu pot lipsi ,chiar daca burta creste .Salutari si multi pupici din Egipt .

Totul este bine când se termina cu bine !
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Hei, deja suntem 4! Laura- burticoasa, ai grija de tine si vacanta frumoasa in continuare

Mergi la inceput

Io trimit acu mesaje la lista de anu trecut, si nu numai. Sper sa depasim 40 anu asta

Poze cu noi nou noute!!

Poze ian- februarie '05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Am anuntat si eu prietenele si cunostintele mele. Cand vor sti exact imi vor spune daca pot veni. (nu depinde numai de ele... din pacate)

Lorelei ai fost la "taste of paradise"? Cum ti s-a parut?

O zi buna,

Adela, mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Dragele mele, aici e lista cu persoanele care s-au anuntzat pana acum. Daca mai stiti pe cineva, sau am uitat pe cineva, va rog sa completati:

- lorelei_19 (Merenschwand)
- Iren (Andrea) (Zürich)
- Anita (Spreitenbach)
- Giny (Zürich)
- Mihaela (Bern)
- Lauraomar (Zürich)
- Juliafin (Flawil)
- Adela (Kt. Schwyz)
- Florentina (Baden)
- Dr. Simona (n-o cunosc, s-a anuntat pe email, BL)
- Ovi si vio (la fel, nu le cunosc, s-au anuntat pe email)
- Alina (Zürich)
- Luminita (Zürich)

S-ar putea sa vina si Elisa, daca nu naste pana atunci, chiar in perioada respectiva va trebui sa nasca. Am sa mai vorbesc cu Silvia.

Iren, ai vorbit cu celelalte fete? care-au dat raspuns? fetele din Zug ce-au spus? Pupici si astept completarile voastre.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Eu vin,cu soacra,chiar daca nu vorbeste romaneste ,s-a oferit sa ma ajute cu fetita daca vreau sa merg la dans.Nu-mi vine sa cred urechilor.

Daca am ocazia ma bag in seama si cu vecinele mele,poate mai recrut.Mi-ar placea sa fim multemulte sa-i speriem pe elvetieni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Puteti sa-mi dati mai multe detalii cu privire la locul intalnirii,mi se pare chineza.Hauptbahnhot ce vrea sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

iren> pe cine ai anuntat?
Pe Livia auf der Maur ai anuntat-o (sta in localitate cu mine si pot eu sa-i spun in caz ca nu i-ai dat stirea)?
Pe irina chihaia?
pe monica?

syd> ma bucur ca vii. Asadar in gara la ceas e intalneala.

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput