Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ROXY lui EMILY pt cele 2 lunisoare

octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Am avut o noapte destul de agitata:Maria a facut pe la 1 38 grade febra,i-am pus supozitor si am pazit-o pana am simtit eu ca nu mai arde,ea dormind in acest timp.Offffff..greu cand esti mama:aseara mi se rupea sufletul cand o vedeam plangand de durere de piciorus,apoi cand a adormit suspina saracuta in somn.Imi venea sa mor!
Acum e bine,nu mai are febra.
Dimineata i-am luat temperatura fara sa-i pun ceva sub ea si mi-a facut KK in pat...din vina mea.
Fulguletz,vad ca taticul e tare activ!Mariuca e terorista cu chip de inger,dar tot terorista ramane.Vada ca s-a luat si la David
Azi vad ca nu prea sunt sanse sa iesim,ploua,asta dupa ce azi noapte la 1 ningea,mai bine zis viscolea.S-a facut o mocirla....Sa vad cum o pacalesc sa doarma in casa.
Pupici,
Andreea si Maria(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Mama, Roxi, ce copanele are Emily, iti vine sa le mananci!E dolofanica tare - Mihnea nu a parut niciodata asa grasun, desi are 7 kile, are alta conformatie si cred ca e si f. lung...

Moss, fetita ta s-a facut o frumusica, si vad ca e si somnoroasa tere, deci esti o mamica fericita!

La multi ani bebeilor care implinesc azi 2-3 luni: Denisa,Radu, Darius! Sa fiti sanatosio si voiosi cu totii!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ROXY arata bine fetitza pt cele 2 luni.are niste copaneleee.ei am sa-ti arat eu ce bine se vede pata mongoloida la fundul lui KEN.

octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Merci fetelor de aprecieri legat de copanelele lui Emily; si mie imi plac la nebunie, de-mi vine sa i le mananc, dar ma abtin caci ma poate imita Arisa, si atunci va fi vai de noi
Bits, merci ptr. PM.; saptamana asta, intr-una din zile voi ajunge la posta;
Ce liniste s-a facut la mine in casa; caprita cea mare in sfarsit, dar asta nu asa oricum, nu se lasa ea asa de usor convinsa sa faca nani; a trebuit intai sa cantam cantece cu ABC si alte minunatii, sa dansam, sa batem din palme si picioare....; in momentele alea imi venea sa inghit calculatorul de somn, iar acum mi-a pierit somnul; ce ciuda imi este; adineauri a adormit si puiul nr. 2; na ca s-a trezit!!!, si trebui sa o tin brate, si ea scoate limba la mine, dar macar bine ca Arisa doarme; tare-i nashpa cand ii este somn, nimeni si nimic nu-i intra in voie; cu Emily este floare la ureche fata de Arisa

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

neatza..
in sfarsit..doarme..
azi noapte am facut de serviciul toti trei se trezea din 20 in 20 de minute ...ii tot forfota ceva prin burtica..
vroiam sa va intreb..voi cum procedati cand se ineaca bebeii? de ex..ieri mi s-a inecat destul de tare odorul(cateva secunde ma panicasem) si nu am stiu decat sa-l ridic la verticala si sa-i dau cateva palmute la spate..mai e ceva ce nu stiu eu?

de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Moss, fetita ta e leita tati...frumusica foc..ce frumoasa e poza aia cu jucarelele...

fetele...de mult tot tin sa va intreb..ce mai face danette? mai stie cineva ceva de ea? poate o suna careva?
dar aime a noastra?

Irina, am vazut pozele de la botez..ptiu ce tort...si ce frumusica cu pleata ai..sa-ti traiasca!

Roxy, mey...ce artanele are Emily..bune de papat..

ce sa mai..o gramada de fetite frumusele si durdulii...

dar David ramane fidel Ruxandrei...daca si Ruxi il mai vrea..

de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am fost la un dr
Acum abia am reusit si eu sa intru pe calculator. Numai ce am venit , i-am dat sa pape lui bb si acum mananc si butonez. Dimineaza am incercat sa caut un taxi la tel timp de 25 min, asa ca mi-am luat Ariciul in bratze si am plecat sa iau de pe strada un taxi. Am ajuns la spital la 8.30 (Gandacelu mi-a recomandat un dr si mi-a zis sa fiu intre 8-9 la spital). Doctorii erau la raport, asa ca am asteptat cu bb im bratze plimbandu-ma intre 2 cladiri (sa nu cumva sa-l pierd pe dr) si din cand in cand mai stateam si pe cate un scaun. Cand mi-am pierdut orice speranta si voiam sa plec ca se facuse ora 10 si deja trebuia sa-i dau sa manance a aparut si dr. M-a dus intr-o camarutza care avea un fel de ecograf. In acea camarutza au mai intrat si 7 studenti care s-au facut 10 dupa 5 min. Bb meu a fost consultat cu stetoscopul mai intai de dr si apoi de toti studentii, dr in timpul acesta luindu-i la intrebari pe studenti ca profesorul la cursuri. Au fost niste chestii interesante pe care le-am auzit, dar vi le zic mai tarziu. Cu acel aparat (ecograful) s-a uitat la bb meu la toate organele si la cap (l-a dat pe cap cu gel din acela pt eco si am vazut pe ecran ca la ecografiile noastre din timpul sarcinii). Totul a fost bine mai putin inima... Am auzit cuvantul malformatie, necesita interventie, aorta intra in ventricolul drept si trebuia sa o ia la stanga ... Asta printre multe cuvinte de specialitate (ca vorbea cu studentii). In final a scris o poveste pe hartie de toate organele si mi-a zis sa ma duc la un dr de inima (Spitalul de copii Prof dr Alfred Rusescu, la dr. Dragos Predescu si mi-a dat si nr de mobil sa zic ca vin din partea lui.). Mi-a zis sa iau cat mai repede legatura cu dr de inima ca problema se accentueaza cu fiecare zi care trece (il voi suna astazi, poate merg maine). Asta a fost tot la dr. Cand am plecat nu am gasit nici un taxi asa ca am mers pe jos cam o statie si jumatate, am luat un autobuz 4 statii si apoi iar pe jos aprox 2 statii. Imi inghetzasera picioarele, imi tremurau bratele de cat timp il tineam pe bb, dar nu ma gandeam decat sa ajung mai repede acasa sa-i dau sa manance. Oamenii pe strada se uitau cam lung la mine (cu bb in brate pe acea vreme) El a fost un cuminte si a plans doar putin cand ii dadea cu gel pe burtica. A... l-au studiat si discutat dr cu studentii si de cum are urechile, limba, fruntea... etc. Toate erau normale. La 11.30 am ajuns acasa. I-am dat sa manace si acum v-am dat de veste.
Dr a fost f dragutz si nu i-am dat nimic. Am zis doar multumesc.
Studentii se uitau uneori lung la mine (probabil sa vada ce sentimente incerc) dar eu nu ma uitam decat la puiul meu si zambeam vazand cat e de cuminte... La altceva nu voiam sa ma gandesc sa nu-mi dea lacrimile.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

FELIS, multe pentru tine, mamaicutza curajoasa. si multi, multi pentru mihaita dulce. eu ma gandesc in fiecare zi la voi... sper sa nu fie foarte grav cu inimioara puiului. astept in continuare vesti de la voi si ma rog pentru mihaita scumpic si cuminte.
pupici tuturor!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Felis, iti tin pumnii!! Un sfat, nu lasa bb sa planga nici o secunda.e f. imprtnat!
Ca sa nu oboseasca inimoara, da?
Asta sfatuiesc toate mamicile, sa stiti.Nu-i ;lasati sa planga, nu stim niciodata ce poate sa se intample.nu vreau sa va sperii, dar stiu pe cineva care a ramas cu inima betegita ca mama ei zicea ca nu-i nimic daca mai plange bb juma de ora....
Acu, eu stiu ca voi nu faceti asa! da tot v-am zis....

Mergi la inceput