Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by Dena
Ele sorry , eu sunt cam in urma... unde e afisat contul?? Instruieste-ne si pe noi! Sa fie si unul in valuta pt cei din afara tarii...

Kathryn-Rhianna (17 noiembrie 2004) si mami Denisa

"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Pai nu stiu inca nici un cont, nu esti in urma, tocmai asta o rugam pe Felis sau pe Miche, sa ne dea un nr de cont sau card ca sa o putem si noi ajuta , cele din afara capitalei.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Andreea, si eu i-am descoperit un degetel putin mai rosu in zona de langa unghiuta pe care tocmai o taiasem, dar a trecut de la sine in 2-3 zile fara sa-i fac nimic.
Bumbacel, imi dau si eu cu parerea: eu nu as da cu spirt obisnuit pe copil pentru ca am impresia ca este cam tare pentru el. Am citit parca in Capraru ca nu trebuie sa le punem comprese de exemplu cu spirt pentru ca ar fi periculos pentru copilas. Acuma, la o unghiuta mica probabil cantitatea de spirt este neglijabila totusi..
Camys, eu am citit ca diversificarea se face cel mai devreme la 4 luni (pentru bebelusii care primesc lapte praf). Cei alaptati exclusiv incep diversificarea la 6 luni.
Roxana, serios? Se trece deja la Humana/Milumil 2 inainte de 4 luni? Te intreb pentru ca pe cutie scrie ca Milumil 1 se foloseste pana la 4 luni. Eu de la 15 februarie va trebui sa-l las pe micutz pe lapte praf si are peste 6 kg :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Carmen, cica diversificarea se face acum dupa 4 luni la cei alimentati artificial , si dupa 6 la ceilalti. Pe vremea cand era Bianca mica, era alt sistem, i-am dat suc de fructe pe la 2 luni jumatate - 3. O sa mai intreb saptamana viitoare pediatra, cand vine sa-l vada pe Mihnea si iti spun.

Da, Eliza, cica trebuie trecut la formula 2 peste 6 kg. Acum , daca tu l-ai alaptat exclusiv, nu stiu cum se procedeaza. Cel mai sigur intreaba pediatrul.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by Eliza5
Bumbacel, imi dau si eu cu parerea: eu nu as da cu spirt obisnuit pe copil pentru ca am impresia ca este cam tare pentru el. Am citit parca in Capraru ca nu trebuie sa le punem comprese de exemplu cu spirt pentru ca ar fi periculos pentru copilas. Acuma, la o unghiuta mica probabil cantitatea de spirt este neglijabila totusi..

Eliza, nu-i dau cu spirt. Atunci am pus doua trei picaturi pe o compresa sterila si i-am dat. In maternitate ne-au zis ca putem sa le dam cu spirt alb (nu stiu exact ce-i ala).

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Andreap, maria galagia ta are acum inaltimea cu care s-a nascut Alex:56cm. Acum Alex are 65,5cm. Sa vezi ce lungan o sa iasa din el: 'nalt si zvelt.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Fetelor,sunt pe fuga.Am acut vaccinul,a plans si acolo si acum plange de durere,cred.I-am dat eferalgan inainte le vaccin si dupa,i-am pus comprese reci,febra nu pare sa aiba.Sper sa doarma la noapte,si asa sunt franta.
Roserb,si acum pareril;e sunt impartite ref.la diversificare:mie un pediatru mi-a spus sa-i bag su cla 2 luni,altul la 5 luni...Asa ca eu o sa mai astept macar pana la 4 luni cred,daca mai am lapte
felis,al tau e tare precoce!Pai e cu 1 luna mai mic decat Maria....
Multumesc ptr.informatiile ref.la unghiuta.
Andreea si maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

feteleee...ma freaca David ca pe hotzii de cai...
E un plangacios si colicios si fitzos si rasfacios si kkcios si nu vrea nici un muschi de al lui sa doarma...mai vine cineva la petit?
si intr-o saptamna pleaca si mama de la mine
cum va descurcati cele care aveti doi?

v-am vazut pozele noi ..la toate......sa va traiasca mey..sunt niste dragalasi si vroiam sa fac si niste comentarii da nu mai am timp...
si totusi...inca nu plange asa ca fac si comentarile:

Andreap ..Mariuca ta numai "terorista" grupului nu pare..asa o dragalasa bucalata si bratzalata dulce..

Roserbitzo..da Bianca e cumva rujata in poza aia cu Mihnea? sau nu mai vaz eu bine?

Roxy, ..da de unde ati gasit manusile alea mici pentru Emily?

Ele, acum m-am uitat si eu pe pozele tale de la botez. Am vazut ca si fetitza ta are copanele cam ca ale David al meu...

Felis, mie mi se pare ca Mihaitza e sotzu intreg..Asa mi-a placut poza aia cand il pupa tati lui...

am uitat pe cineva?

P.S. sa-mi trimiteti si mie numarul de cont(pentru Felis) ...cand il deschideti..

de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze

Mergi la inceput

am mi pus si noi cateva pozici noi cu zapada
poze noi

poze

Mergi la inceput

Ionela si Roxana ...adica Roxy, ca sa comentezi o poza(pui nume..etc), trebuie sa o selectezi si undeva desupra ei ai "edit" si selectezi "edit name"...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Fetelor eu cand va citesc imi dau seama ce bebel cuminte am eu.
Inainte de 8 dimineata nu ne-a trezit niciodata. De la 8 pan' pe la 10 stam la discutii si la hlizeli, dupa care doarme pana pe la 1 cand papa si dupa iarasi somn pana pe la vreo 5. De aici ne trezim si iarasi vrem povesti. Inainte de baitza de la 8 si jumatate mai moftureste putin, dar dupa papa si face nani.cam la 9,30 -10 adoarme dupa care se trezeste pt papa intre 1 si 2 noaptea si inca o data pe la 4-5.
Cam asta e programul fetei mele si imi convine tare. Nu vreau sa il schimb sub nici o forma.
Try eu am nascut-o pe Denisa cu 48 cm si acuma are 62. a masurat-o sotul odata si nu l-am crezut si a mai masurat-o inca o data cu mine. Prin toate cartile am citit ca iau max 4 cm pe luna.Acuma na, are cui semana ca amandoi suntem lungani.
Fulgu razi de copanelele fetei mele?? As vrea eu sa fie mai bucalata dar nu e. La asemenea lungime slabe sanse sa se "bucaleze".
Deja maine facem 3 luni, suntem domnisoare.
IrinaA, Camys, Ela, La multi ani pt ai vostri ca deja au facut 3 lunisoare.
Jasmine La multi ani si pt Radu pt maine

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput