Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Acum m-am uitat pegeam si la Pitesti ninge asa frumos!Voi scoateti copilasii pe ninsoare?
Andreea si Maria
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by andreap

buna dimineata!Postasem aseara,dar vad ca nu l-a luat!Asa ca o sa repet intrebarea:acum cateva zile i-am gasit o unghie aproape rupta si acum vad ca degetelul cu pricina s-a cam inrosit.Sa se fi rupt din carne?cu ce sa-i dau?puroi parca nu se vede.

Andreap, exact asa am patit si noi la degetelul mare. I-am dat cu putin spirt si in doua zile a trecut roseata. S-a rupt unghiuta din carne, eu zic sa-i dai cu spirt si atat.

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dobrinescul/album?.dir=/7109&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MICHE, o sa te sun diseara sa vedem cum facem, dar din pacate nu pot ajuta cu mult, ca suntem un pic "stramtorati " cu banii - avem botezul lui Paul sambata asta!!! Important e cum ne intalnim, dar asta vorbim la telefon. esti o persoana minunata ca te ocupi de asta si sunt convinsa ca si Felis ar fi facut la fel pentru oricare dintre noi!
[b]FELIS TE IUBIM!!![/b]
ANDREAP si ELIZA, copii nostri parca-si sufla-n gura unul altuia!! Pai si al meu e foaarte pretentios cum il tiii n brate, are o pozitie preferata, astfel incat sa-i fie comod sa-si sprijine capul pentru a-l lua somnul, sau cum il legeni!!! Offf!! Ieri mi-a facut criza de plans in casa si l-am scos afara, desi nu prea ma incanta ideea, am multa treaba ca de, sambata e botezul, imi vin oameni in casa de vineri, deci, curatenie impecabila!!! Si l-am scos afara si mi-a dormit o ora + inca 2 or cand ne-am intors...a fot foarte bine!
ROSERB zici ca Mihnea incepe sa scanceasca daca stai pe loc in parc?? Incepuse si al meu la fel, dar vad ca s-a intamplat doar o data!! La tine se intampla mereu??
MICHE, ai fost la control??? ce face domnisorica noastra???

Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
iertati-ma si nu ma dar mie e de-ajuns sa-mi zica cineva ca i se pare ceva ciudat si gata incep sa-mi fac mii de griji...in sufletul meu stiam ca aude ca doar o trezeste alex cand tipa...dar nu se trezeste chiar de fiecare data ca el tipa non-stop si saraca deja s-a mai obisnuit cu zgomotele...dar daca a zis sotzul ca nu intoarce capul...gata mi se aprinsese becul...asa ca pana nu m-am lamurit eu daca aude sau nu...nu m-am lasat...sotzul zicea ca m-am damblagit.
am pocnit din palme langa ea, l-am pus pe alex sa strige tare...cred ca o fi zis saracutza de ea...mama s-a damblagit de tot...dar macar am vazut-o clar cum tresare in momentul imediat urmator dupa producerea zgomotului.
va multumesc din suflet la toate ca m-ati lamurit ce si cum sta treaba
dena tu crezi ca in rom le face testul asta???eu nu prea cred...dar hai sa nu incep iar ca mi-e frica de voastra
ieri nu facuse kk deloc si azi noapte a fost cam agitata, nu plangea dar nici nu-si gasea locul...acum de dimineata si-a scos parleala...a facut kk de s-a umplut pana pe spate...muuult de tot...ea in general face de cateva ori pe zi cate putin.
ce vreme urata este afara, eu nu cred ca ies cu ea afara
va pup si mai vorbim

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by onitza
MICHE, ai fost la control??? ce face domnisorica noastra???

am fost , sigur ca am fost... si i-am zis ca-s domnisoara!
si mi-a zis ca sa ma pun neaparat pe treaba!!!!

poze Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Neata fetele. Uite ca e a treia zi cand puiul meu se trezeste la 7 si doarme de la ora 22. Doamne ce program frumos si-a facut ca nu-mi vine sa cred, 9 ore de somn continuu. Acum e cam smiorcait, dar il mai las sa mai si planga un pic sa-i aud si eu glasciorul dupa asa o noapte. Azi i-am taiat si eu unghiutele pt prima data cu forfecutza si culmea a stat de parca nu-i faceam nimic.

Nici o mamica din Ro nu vrea sa-mi raspunda si mie la intrebarea postata ieri despre ce vaccinuri se fac la 2 si 3 luni? Nu ma intereseaza numele, si pt ce se face, ce previn? Ca eu daca nu eram inspirata sa schimb pediatrul (aveam un mosulica care nu-mi placea) ii facea un vaccin care nu trebuia facut la 2 luni, ci la 6. multumesc anticipat cui imi raspunde.
Ma duc sa-i dau sa pape ca se pare ca-i e si fomica acum, tot suge la degetele cu mare ravna...

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dama, iti spun chiar din carnetul de vaccinari
2 luni vaccinare antihepatita B-AHB,vacc antipoliomielitica-VPO, vacc antidifterica, antitetanica antipertussis
4 luni vacc antipoliomielitica-VPO. vacc antidifterica antitetanica antipertussis
6 luni vacc antihepatitaB-AHB, vacc antipoliomielitica-VPO, vacc antidiferica antitetanica antipertussis...
apoi la 12 luni...dar pana atunci mai este...multa sanatate

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

dama, iti spun chiar din carnetul de vaccinari
2 luni vaccinare antihepatita B-AHB,vacc antipoliomielitica-VPO, vacc antidifterica, antitetanica antipertussis
4 luni vacc antipoliomielitica-VPO. vacc antidifterica antitetanica antipertussis
6 luni vacc antihepatitaB-AHB, vacc antipoliomielitica-VPO, vacc antidiferica antitetanica antipertussis...
apoi la 12 luni...dar pana atunci mai este...multa sanatate

Monica, merci pt raspuns, in sfarsit m-am mai linistit si eu, ca vad ca sunt aceleasi, mai putin cea de antihepatitaB de la 2 luni, pt ca noi am facut-o la nastere ca eram eu purtatoare.

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna la toata lumea!
Miche, poate Felis ne da un nr de cont sau card pentru cele care nu suntem din Bucuresti dar vrem sa o ajutam. Poate nu e mult dar fiecare cat poate se aduna. Si astfel ea o sa ii aiba pt cand o sa aiba nevoie.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna la toate mamicile!... Si pup bebicii!

Sa va spun si voua ca la unele fete le-am zis pe mess: am mancat ieri des, bine si consistent si bb doarme dus. A dormit de la ora 24 pana la 7 cand l-am trezit eu sa-i dau sa manance (abia am reusit sa-l trezesc...) si apoi a adormit imediat. Si tot eu l-am trezit la 10 sa manance si a adormit iarai iamediat dupa ce a mancat si doarme si acum... Pana acum si mie imi facea cum povestiti si voi: plangea f motiv , trebuia in brate numai in picioare si plimbat... Da ieri am mancat din trei in trei ore dupa fiecare muls: azi noapte am schimbat 2 bluze ca erau pline de laptic (s-a revarsat) si sanii erau piatra. Nici nu ma puteam misca asa ma dureau...
Acum cand vad ce inseamna... imi vine sa ca intr-o luna a luat doar 350gr numai din cauza mea!... Da de acum... sper sa ia mai bine...

Va pup pe toate.
Dumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca ca aveti suflete mari...
Nu stiu ce as fi facut fara voi...
Intr-adevar era sa fac o prostie retragandu-ma si sa tin totul in mine.
Va multumesc!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput