MIKIMI, f.anomis bine ati venit. Daca aveti puneti niste poze sa ne cunoastem mai bine.
Uitindu-ma la ultimele pozici mi se pare ca cresc foarte repede puiutii nostri. Si, bineinteles se fac din ce in ce mai frumosi.
Am pus poze noi in abumul 2005-01-27
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
LUMINITA sa-ti traiasca baietii!toti 3.nu ti-ai facut si tu o fetitza ca sa faceti echipa 2 si 2.cum e cu 3 baieti in casa?ce a mai crescut TUDORAS,imi place pozica in care doarme pe bratele lui tati.
chiar ma uitam la cat de mult s-au schimbat copiii nostri de la nastere.astazi acum un an avea sa am UM,iar pe 10 FEB vom sarbatori coneperea puiutului nostru.ce repede a trecut timpul,mi-e dorrrr de burtica ,dar acum sunt mult mai satisfacuta de zambetele inocente ale micutului
octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb
bits multumesc. Toti copilasii sunt minunati.
E bine cu 3 baieti. De ce intrebi, planuiesti ceva? Zici ca ti-e dor de burtica, pai din cite inteleg vei mai face si tu un copilas asa ca vei avea ocazia sa-ti reamintesti. Eu cred ca ma opresc la doi. Nu de alta dar nasterea asta m-a cam marcat psihic(am promis ca voi scrie povestea si tot n-am reusit) iar eu cred ca de vina a fost si virsta mea(34).
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41284" target="_blank">Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (14)
Irina,veve & croko
pozici