Urme de pix pe haina
Salut,
fetita noastra a desenat nesupravegheata:) pe hainuta sa dintr-un material cauciucat, cu pixul. Asadar urmeaza poate cea mai "bizara" :) intrebare pe forumul acesta - cum scoatem acele linii cu pixul de pe hainuta ?
Am incercat cu : spirt, sapun si apa, un pic de parfum....dar nimic...stiti voi o alta solutie de inlatura acele urme de pix fara a deteriora bineinteles hainuta ?
Va multumim anticipat !
O zi buna !
Raspunsuri
tuchi spune:
Eu una pe orice pata incerc prima data cu vanish. Si nu m-a tradat niciodata.
Acum, dupa atita altele nu stiu daca mai prinde dar nu te mai costa nimic sa incerci.Urmeaza intocmai instructiunile!
roxana1974 spune:
Ma mir ca nu a iesit cu spirt. Ar fi fost prima mea recomandare. Daca zic acetona, mi-e sa nu se topeasca partea cauciucata...
Serban
clauditzadennis spune:
Dennis a facut un desen super cu pixul pe pantalonii de in ai tatalui sau. Dupa ce am incercat cu toate cele, am reusit sa sterg toate urmele cu detergent de vase.Bine, pantalonii cu pricina nu erau cauciucati, dar, cine stie...succese!
Otilia spune:
Si mie mi-a "desenat" fetita cu pixul pe musama (fatza de masa cauciucata) si nu am reusit sa scot petele cu nimic. Am cumparat alta...
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
dixie spune:
exista niste servetele umede care sunt destinate folosirii pe suprafete de plastic - in special computer, monitor, televizor, tastatura, etc...
eu am marca EDNET, si vreau sa spun ca sunt impecabile, am curatat cu ele perfect o tastatura groaznic de murdare care nu iesea cu absolut nimic...
asa ca daca nu mai ai nici o alta sansa...
Dixie
Otilia spune:
Am mai incercat eu ieri cu Vanish, cu alcool menajer, cu guma...
Nici un rezultat!
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
caarra spune:
Dar despre petele de pe o haina de fash aveti idee cum se pot scoate? Petele au rezultat in urma spalarii cand a iesit culoarea din nuanta inchisa si a intrat in cea deschisa(pete maronii pe fond alb)
ardit spune:
normal de pe tesaturi din panza iese pixul cu spirt. Fiind cauciuc incearca cu cif care are efect abraziv, dar nu iti dau sanse prea mari.. de ce? pentru ca culoarea din pasta de pix difuzeaza excelent printre lanturile polimerice din plastic-cauciuc, si din cauza solventului. Poate in timp dupa spalari repetate sa se rezolve..
sfatul meu: las-o sa poarte hainuta asa "pixuita", asa va invata sa nu mai mozoleasca hainutele (si se va gandi probabil la.. pereti)
e micutza tusca?