Prieteni de pe DC
Ce prieteni v-ati facut de pe DC? Sau cu ce persoane ati pastrat legatura?
Sa incep eu.
Am vazut-o la oki pe Magda (pe forum - mmag) din Iasi, cand ne-am intalnit si i-am dat 2 CD-uri pentru bazarul organizat pentru Mihaita.
Corespondez pe mail din cand in cand cu Mihaela (pe forum - Alecsia) din Bacau. Am pastrat legatura deoarece intr-un fel ne-a apropiat o problema comuna. Am citit un subiect postat de ea, am observat ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, ne-am scris intai pe PM, apoi pe e-mail, iar daca vreodata ea va avea drum prin Iasi sau eu prin Bacau, am stabilit sa ne si intalnim la o cafea.
Cam atat deocamdata.
Voi v-ati imprietenit cu cineva? Cum s-a intamplat acest lucru? Hai sa vedem ce “cupluri” s-au format cu ajutorul acestui site.
Ma intereseaza mai mult ce anume v-a apropiat, cum s-a petrecut “lipeala”…
Ramonika si pisica
O MINUNE
Raspunsuri
motanik spune:
Prima prietena a fost Gabriela alias Babbee de pe forum. Ne-am cunoscut pe...mirc, ea s-a bagat in seama, eu am crezut ca e vreun mistocar la agatat, am ignorat-o, apoi fiindca tot a insistat am inceput sa ne scriem si am descoperit ca avem fooooooarte multe in comun. Ne-am intalnit si personal cand ea si sotul ei au venit in Ro, am vb la telefon si acum tinem legatura pe messenger, mailuri...sper sa ramanem prietene toata viata! Sa nu uit: Babbee este cea care mi-a dat un link catre DC si asa am devenit eu membra!
In al doilea caz....forumul a facut legatura prin al sau subiect "Romani din Anglia" si am castigat o prietena foarte buna in persoana Cristinei alias CryssUK. Ne intalnim des, in 4 (cu al meu sotz si cu al ei viitor sotz), ne impartasim bucurii si tristeti...Ma bucur ca am intalnit-o si de asemenea sper sa fim prietene o viata!
Tot de pe forum, tot de la Romani in Anglia, am cunoscut-o pe Cristina alias Mary Jane careia ii tin pumnii sa nasca usor un bebe sanatos si am mai luat legatura cu Adriana alias Brienitza cu care...nu am reusit sa ma intalnesc live inca dar sper sa se intample destul de curand.
In rest, pot spune ca si tu Ramonika, mi-ai devenit o prietena asa cum multi dintre cei cu care am "vorbit" pe forum au un loc special in sufletul meu. Pupici tuturor si...la cati mai multi prieteni!
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani