Pentru voi, cu drag!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Uneori doar datorita unor oameni ai presei se rezolva multe cazuri...Si totusi atat de putini copii au sansa sa se salveze la timp.Oare cand va fi posibila infiintarea unei clinici in Romania care sa rezolve si problemele copiilor nostri??????Adriana iti multumesc si eu pentru acest articol scris din inima.
Cu drag,
Cristina si Mariuca(3septembrie2002)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea
nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Foarte frumos Adriana, sper sa mai fie si alte finaluri fericite despre care sa poti scrie:)

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Patapuf spune:

Uite de aceea m-am inscris si eu printre voi; sunteti persoane deosebite si cu suflete enorme! Foarte frumos gestul tau, Adriana, dar la fel de frumos este tot ceea ce faceti voi aici, la desprecopii.com. Va felicit pe toate si sper sa ma acceptati si pe mine in marea voastra familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Adriana, si eu, ca persoana, te apreciez in mod deosebit pentru munca ta: esti un excelent ziarist si un om cu sufletul de aur. Toata consideratia mea pentru tine, ziarista mea favorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Adriana, esti un minunat ziarist cu un suflet mare !
Excelent articol, multumim !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

Bravo, draga mea!
Insa nu pot sa ma intreb unde sint acei oameni care ar fi inghitit jurnalistii de vii si care nu se mai opreau din datul cu piatra...
Ce sa-i faci, eu uit greu...

O,Tempora!O,mores!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Bravo, Adriana! Ma bucur ca ai avut puterea sa treci peste faptul la care face referinta Achamot!

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Adriana, ai toata admiratia si respectul meu ! Esti un om deosebit si un suflet mare ! Iti multumim ca esti alaturi de noi !

Cu stima si cu mult drag,

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Adriana, daca te pupaturi in public te jenezi, eu care abia astept sa te cunosc iti intind o mana si o bucatica din sufletul meu, in care ai intrat pentru ca esti o fiinta minunata. Iti doresc numai bine, sanatate si putere in continuare.

Cu respect si mult drag,
Madalina Horsa

Mergi la inceput