Zilele trecute am vazut un filmulet despre ilustratoarea si autoarea de carti (copiii) Tasha Tudor. O poveste de-a ei nu-mi iese din cap. Poate si pentru ca am vazut ilustratiile si citit ceva despre subiect, autoarea este de admirat din muuuulte puncte de vedere, toate povestile au atmosfera anilor 1850-1900, multe dintre ele au ca tema Craciunul, magia coplariei...
Cea despre care va vorbesc se numeste "Craciunul papusilor". Nu am cartea si nici nu cred ca o voi avea vreodata, dar asta are prea putina importanta.
Vroiam sa cer ajutorul fetelor cu imaginatie si dupa ce va voi spune atat cat stiu din subiect sa ma ajutati sa facem povestea si pt. fetite si pt. baietei si chiar ceva mai "poveste" fara insa a-i fura din nostalgie. Imi plac mult povestile "blande" potrivite mai ales pentru mititei.
Ma puteti ajuta?
Voi trece mai jos cateva siteuri unde puteti afla cine este autoarea si citi despre cartile ei, vedea mai ales ilustratiile de "moda veche". Sper sa le puteti accesa daca va intereseaza subiectul si multumesc!