Bebelusi de iulie-august 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

parca unele componente sunt cam dificile,..gen germeni de grau, anason, frunze de macris....sau poate nu stiu eu unde sa le caut :(...cat despre gatitul in baie de aburi...nu-s prea maiastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Lia, eu am gasit la un supermarket in Cluj ceai Hipp de fructe indulcit cu ceva indulcitor, dar nu era zahar. E bun, am gustat si eu. E in cutie destul de mare dar are 100 de grame. E granulat. Ah si o prietena mi-a zis de ceai de la Milumil, tot asa fara zahar. Eu nu pot sa-i dau ceai cu musetel, de-asta m-am bucurat ca am gasit...

Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna dimineata si de la noi!

Da, Lia, cartea este a lui laurentiu Cernaianu. iar cu apa, eu l-am invatat insistand. Cateva zile nu a vrut, dar apoi a inceput sa o bea. Tu ce apa ii dai? Topicul de retete s-a deschi "La bucatarie"

Ina, Tudor sta acum chiar bine in fundulet, dar sa stii ca in ultimele zile si-a dezvoltat abilitatea asta foarte rapid. Acum doua trei saptamani, tot asa statea doar sprijinit si se clatina tare intr-o parte si in alta, si apoi, nici nu-mi dau seama cand, a inceput sa fie foarte sigur pe el. Bine, si acum se clatina, dar poate sta minute intregi fara sa cada pe o parte sau alta.

Roxana, sa-ti traiasca pitiku! Pasha din Vidin care face masaje...hehehe

De cateva zile puiul meu zice un fel de mama, seamana mai mult cu meme sau momo, dar se accepta si asa. Mai ales cand e suparat trage cate un mama, de ma ia cu fiori pe spate!
Noaptea tot se mai scoala. Azi noapte la 4 nu l-am mai putut adormi nicicum pana nu i-am dat niste lapte. Degeaba vreau eu sa-l dezvat sa manance noaptea, ca daca copilului ii e foame, ce sa fac...Si aseara i-am dat 200 de lapte cu doua lingurite de cereale. Am incercat sa pun mai multe cereale in lapte, dar s-a ingrosat laptele si nu mai iesea prin tetina si se enerva bebutzul.

Voi cu ce tetina le dati laptele de seara cu cereale? De la ce firma si ce marime?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Mitzura, laptele de seara i-l fac cu 4 cupe orez Nestle si folosesc o tetina marimea L.Se impaca bine cu ea!
Lia, starile de rau sunt si de la oboseala, dar si din cauza ca nu mananci! Ai grija de tine!
Ati citit mesajul meu precedent?! Va ziceam ca azi a aparut iar secretie lactata, dupa o luna jumate! Sunt cateva picaturi, dar ma ingrijoreaza.A patit careva asa ceva?! Ce e asta ?!

Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro

Mergi la inceput

Am pus 2 poze noi, haioase raaaau pe albumul de pe DC.
Eu seara ii dau cereale cu lapte dar cu lingurita, nici nu stie cum e altfel. Auzisem undeva o chestie ca ce mananca cu biberon nu mai mananca cu lingurita, dar nu cred ca e adevarat...

Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Mitzura, apa fiarta si racita ii dau, din aia cu care ii prepar si formula, adica Aqua Natura, adica apa de masa simpla

Daca stie cineva de unde pot si eu obtine cartea aia a lui laurentiu cernaianu cu 300 de retete de mancare, va rog sa ma ajutati si pe mine. Mitzura, scrie pe varste ce retete se potrivesc, sunt explicatii ca lumea in ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gagici, multzamim de complimente.
Mani, aia de [pa cap, cum bine observara gagicile, is pantalonii...
Simona, pozele sunt facute in cadrul rasfatului traditional din week end, ca nu doarme cu noi in pat, ci la el. iar de dezvelit, aici ai dreptate, dar la sauna de la noi din casa nici nu il mai chinui cu invelitul decit seara la culcare.
Adema, bine ca au mai trecut bubitzele. i-ai dat cumva mai mult mango? adica mai mult de o lingurita-doua? sitam ca el e foarte rar alergen....imi pare rau! iar despre secretia lactata, daca nu te deranjeaza si sunt doar citeva picaturi nu intra in panica, e normal, sistarea secretiei de proolactina nu se face ca la "robinet". pentru stoparea secretiei lactate ai luat pastile sau s-a oprit treptat singura?
Lia..pai te cred ca esti obosita..baga macar neste vitamine, sau daca nu.....ceva ciocolata! si mai lasa copilu cu barbata-tu citva timp si iesi nitel sa te aerisesti.....ca trbeuie, mama! (heheh te facura vaza.....bravo, felicitari!)
vaaaiiii ce geloasa sunt pe voi ca piticii zic mamamamama.....al meu tot la agu, avu si nbu este, cu deosebirea ca "Agu" este rezervata ptr un fel de "te cunosc de undeva"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Roxanaz, mango i-am dat trei sferturi din fruct!Asta a fost prostia!O facui!La mine laptele s-a terminat singur,fara pastile.E normal zici sa mai picure acum, dupa atata timp???
Sa stiti ca si pe mine ma complexati cu copiii vostri precoci!!Pai Codrut nu sta nesprijinit in fund, nu isi duce picioarele la gura, nu zice nici mama, nici tata , nici papa; numai balonase si mai nou buuu!
Si nici nu adoarme singur!
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Lia, eu am luat-o dintr-o librarie de la noi. Cred ca o gasesti prin orice librarie mai rasarita. Mie imi place pentru ca da retele pe varste incepand de la 4 luni. Prima parte e alcatuita din meniuri (adica arata meniuri pentru o zi intreaga) de la 4 luni la trei ani. iar a doua parte e alcatuita din retete, de la cele mai simple (de ex. branza de vaci, sau iaurt) pana la retete de tort de ex. Mie imi place, cu exceptia faptului ca nu sunt incantata de retele pana la 8-9 luni, ca e foarte mult gris pe acolo si orez. dar dupa aia sunt retete chiar interesante.

Adema, nu e cazul sa iti faci probleme, ca noi nu suntem precoci (nici vorba), ci doar mai mari. Tudor are cu o luna mai mult decat Codrut, iar o luna, la copii asa mici, in termeni de dezvoltare, se vede foarte mult. Acum o luna, Nici Tudor nu statea nici in fund si nici nu zicea mama, asta se intampla doar de foarte putin timp. Si ii spuneam si Inei, ca au perioade in care nu se schimba foarte mult, si apoi in 3-4 zile recupereaza si invata sa faca o multime de chestii. Nu mai stiti cand zicea si Rain, ca fetita ei in 2 zile s-a schimbat foarte mult?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Ca mi-ati adus aminte de dusul picioruselor la gura, Serban isi trage sosetutele din picioruse si le baga in gura...aaaa si isi si suge degetul mare de la picior, e haios raaaaaaaaaaau!

Serban

Mergi la inceput