Mamici din Canada (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Donia in 2 iulie aterizeaza in Montreal pentru 2 saptamini.Intr-adevar o veste minunata.

pupicei si LA MULTI ANI fetelor!!!sa fim sanatoase si iubite cu sufletul plin de bucurii si zimbete!

o zi frumoasa!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

fetelor din Montreal-CDN si nu numai,

daca indepliniti conditiile, studentii de la HEC au in fiecare an "clinica de impozite" unde va puteti completa gratuit declaratiile:
http://www.srahec.qc.ca/clinique2005/

Ana

"Noi suntem trecatori ca iarba câmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramân sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamânt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_edi spune:

Buna fetelor! Am si eu o intrebare pentru cine e din Toronto: stiti unde pot face cursuri de limba franceza? Nu stiu o boaba si m-ar interesa o scoala buna si cit de cit ieftina. Am gasit pe Internet Alliace Francaise, ati auzit de asa ceva? Sau aveti alte recomandari? M-ar interesa ceva aproape de casa, East York, downtown sau Yonge-Eglinton (mai am si pretentii...).
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Buna Adi,

Eu am auzit de Alliance Française....nu stiu cat de bune sint si cursurile lor....insa le poti cere sa-ti trimita o programa acasa inainte de a te inscrie efectiv. Cred ca e important nivelul la care te intereseaza franceza, eu personal am invatat-o in Romania - am terminat facultatea de litere, dar cred ca orice alt colegiu si facultate iti pot oferi aici French as a second language, sau French for Business....depinde spre ce anume esti tu orientata. Iti urez succes,

Cristina

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna

Pentru cine se intreaba cum s-a terminat campania mea de strangere de haine, va anunt ca n-a esuat, ci chiar s-a terminat cu bine prima etapa.

Am trimis un pachet de 79 pounds care sper sa ajunga la Freia pana la sfarsitul lui aprilie.
Mai am cam 40 kg de haine si incaltaminte, pe care vreau sa le trimit cu oameni care pleca spre Romania (transportul e cam scump). Daca plecati spre Romania si sunteti dispuse sa luati un pachet cu voi sa-mi ziceti si mie.

Multumesc mult Doniei si Rosei pentru contributia cu haine si bani pentru transport.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aska spune:

Indraznesc sa pun si eu o intrebare mamicilor din Montreal:
Cunoasteti pe cineva care soseste din Romania (Otopeni-Henri Coanda) la Montreal in cursul lunii iulie sau august?
Intreb aceasta deoarece matusa mea va veni la noi in aceasta perioada si pentru linistea mea as fi dorit sa nu calatoreasca singura.
Ea are 70 de ani (care nu se vad), nu a mai calatorit in aceasta parte a lumii si nu cunoaste engleza sau franceza. De aceea mi-e frica sa nu aiba probleme la schimbarea avionului sau la vama in Canada.
Daca ar mai fi impreuna cu cineva as fi sigura ca ajunge cu bine.
Va multumesc pentru ajutor.

Cum trebuie sa procedez pentru a aparea si eu pe lista mamicilor din Canada - Montreal? De fapt sunt viitoare mamica de fetita (DPN 25 iunie)...asupra numelui nu ne-am hotarat inca...
Tatiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Tatiana sora mea vine in 2 iulie, daca te pot ajuta o fac cu placere, adica sora mea o va face cu placere.
O pot intreba amanunte in legatura cu cursa daca te intereseaza.

numai bine!

ps.in legatura cu listuta, te va trece Catalina pe lista.

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aska spune:

Multumesc Emilly pentru raspuns.
Daca sora ta si-a facut rezervare deja, scrie-mi pe privat detaliile ca sa o trimit si eu pe matusa mea sa isi faca rezervare la aceeasi cursa.
As fi foarte fericita sa stiu ca nu va veni singura.

Multumesc si pt listuta.

Toate cele bune,
Tatiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanadrag spune:

Cristina, si eu am terminat litere!

Mergi la inceput