Cine ma poate ajuta?
Raspunsuri - Pagina 9
iarina spune:
Am primit adresa, merci fetelor, de fapt mi-a dat-o si Silviu. O sa pun pachetul luni, cu Priori Post sa ajunga cat mai repede...maine trebuie sa merg intr-o deplasare si in weekend fac pachetul.
GabrielaG spune:
Fetelor am mai platit astazi la asociatie 1,5 milioane, pe carei-a primit Magda. A mai primit 500 mii de la cineva, dar nu stie de unde si maine verific si eu cardul, caci sigur au mai intrat inca 500 mii . Pupici pt fetele inimoase.
Gabriela si baietii
turturica spune:
Raspund si eu cu ceva intirziere. Gabriela si Madalina, mersi de mailurile cu adresa.
Am trimis bani acasa si soacra mea o sa trimita banii catre Silviu din Bucuresti. Sa inteleg ca e suficient sa mearga la posta si sa trimita banii prin mandat postal pe numele mamei lui Silviu si pe adresa din Iasi? Zic bine?
madalina horsa spune:
Da turturica draga, e ok asa pe numele mamei lui Silviu in Iasi, asa cum ai primit adresa.
Si multumeste-i mamei tale de la noi.
PS: fetele, silviu e bolnavior zilele astea, umbla si prin Iasi o viroza/gripa, m-a rugat sa va transmit La multi anu de ziua femeii si numai bucurii, in caz ca el nu reuseste sa posteze.
bosioc spune:
Cu ocazia zilei de 8 Martie,doresc tuturor doamnelor si domnisoarelor de pe acest forum, o primavara insorita ,cu multe sperante si impliniri.LA MULTI ANI !!!
ps.vine cu intirziere, ieri netul a fost cazut.
tedy
laura113 spune:
Silviu sa te insanatosesti curand si sa te ingrijesti de raceala; cum se mai simte bunica ta? si-a revenit? Cat mai ai restanta la intretinere?
Multumim de urari si speram sa mai fie oameni buni la suflet dornici sa dea o mana de ajutor.
http://webshots.community.com/user/laura_113
madalina horsa spune:
Silviu, ma bucur ca ati reusit sa instalati masina, sper ca acum va e mai usor.
Ce mai face mama ta? Cand merge la Cluj? Mai scrie-ne despre voi.
Madalina
bosioc spune:
Mama nu poate merge la institutl oncologic din Cluj pt ca are viroza.Masina [spala ,ce va pot spune este ca nu am primit medicamentele de la d-na Iarina , nici banii de la soacra lui Turturica si nici de la prietena lui Ionela din Japonia. Am sunat-o pe nr pe care mi l-a dat Ionela , dar...nu vreau sa supar pe nimeni...Le salut pe toate d-nele si d-rele care m-au ajutat si le ofer un cos mare cu.
tedy
iarina spune:
Silviu, pachetul de la mine va sosi la sfarsitul saptamanii cred, l-am pus cu intarziere caci am fost tare ocupata.De fapt am rugat-o pe ulisernic sa-l puna si ti l-a trimis luni. Azi e miercuri, deci joi sau vineri.
Neaparat sa ma anunti cand soseste.
ulisernic spune:
Pachetul de la Iarina l-am pus sambata, asa ca s-ar putea sa ajunga mai repede:)
Multa sanatate si mult curaj, Silviu!
Cu drag,
Mihaela