Mamici de Constanta (25)
Raspunsuri - Pagina 2
sinzi_ana spune:
Sper ca am fost fluenta in mesaj, ca l-am recitit acum si nu am inteles nimic
Sinzi si David
David la 1an si 11 luni Noi - noute
narcisa spune:
Buna seara fetelor,
Sinzi, nu-mi mai aduce aminte de capitolul zapada, furtuna am avut da cu ploaie, nici n-am vazut zapada anul acesta, Vivien nici nu stie cum arata, a nins cu fulgi mari care se topeau de vreo 2-3 ori, sania nici n-am coborit-o din pod iarna asta.
Nu ma indoiesc, ca in zona München au avut cu siguranta mai multa zapada ca aici in nord.
Alina, Victoria, bine ati revenit!
Tania, spor la invatat, tinem pumnii joi!
Crix, si tie spor la invatat si bafta in continuare la examene!
Tatiana, imi pare bine ca ti-ai facut curaj si i-ai pus cercei, cred si eu ca-i tare dragalasa cu ei.
Cornelia, voi sinteti bine da?
Roxi, ce mai face Patrick?
Noi sintem toti bine, Vivien face progrese uimitoare. Cred ca in max. 2 sapt. merge. A inceput dintr-o data sa se ridice singurica, si de minute la fel are o viteza si merge ca un soldatel la parada cu picioarele inainte si ride. De vorbit nu mai zic, obisnuita cu Patrick, care la un an nu zicea nimic, ma lasa tablou zilnic: azi la prinz, tati ii facea morala sa manince si sa taca din gura, si ea se uita incruntata si zice nein,nein; avem mai nou si 5 dintisori, 3 jos si 2 sus si musca, cum nu-i convine, capseaza.
Patrick e bucuros nevoie mare ca i s-au intors bunicii acasa.
Cam asta e cu noi.
toate cele bune
narcisa
roxanaz spune:
buna dimineatza buna dimineatza.
noi am tinut-o numai in petrecri in week end, asa ca scuzati lipsurile
Sanzi, asa facem. despre impachetat....sunt sfinte cutiile de carton, eu inca le pastrez...le vrei imprumut?
Narcisa, pupici la Vivien cea plimbareata..eee, abia astept sa se miste un pic si grasu meu...care e taaare lenes....nu prea ridica fundu ala gras de jos....da o sa o faca el o data si o data.
Tania, bafta la examen si mai ales spor la invatat! nu te chinui sa intelegi idioteniile alea...pur si simpl toceste-le!!!
va pupam pe toate, ma duc sa pun niste poze noi si revin!
gata, 4 poze noi! http://community.webshots.com/user/rocksy25
magdala spune:
Buna fetelor! Imi pare bine sa va mai aud- citesc din cand in cand. Astazi m-am gandit sa va scriu deoarece am aflat uimita ca in parcul Tabacariei se va construi un centru comercial! Voi stiati ceva despre asta? Caci eu sunt extrem de indignata. Am inteles ca duminica a avut loc un miting impotriva construirii acestuia, se pare ca se vor taia aproximativ 400 de copaci din ce am auzit la Neptun.
Numai bine si sanatate tuturor.
Mami Magda si scumpa Rafaela
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
ione spune:
Mamici cum ati renuntat la biberon?
Sa aveti o saptamina super.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003
BB23 spune:
buna ziua mamici...stiu ca merit o urecheala, dar totul s-a intamplat fara voia mea...ma bucur ca am revenit langa voi si sper..Doiamne ajuta sa am si eu bebicul sanatos, in brate in luna iulie...
Apropo...si eu am auzit ca se vrea constuirea unui market si de locuinte....hm...tocmai mazare..aparatorul parcurilor si al locurilor de joaca pentru copii ..???...este si mama altcuiva..banuiesc ca acum mai joaca si cum canta altii..
Iar cu examenele....sunt si eu inscrisa din luna noiembrie la facultate, la management...de invatat nu am putut invata..pur si simplu pentru ca la servici sefa nu prea suporta(si oricum nu puteam) iar acasa cand ajung abia astept sa mananc sai sa ma bag in pat...
Fetelor...as manca si as dormi mai ales..toaaaaata ziua....am un somn in fizic..abia ma uit putin la televizor..nu pot sa ma concentrez la nimic..si pe deasupra, mai am si scapari de memorie..sper sa fie numai din cauza sarcinii, cum am mai auzit...voi ati patit asa ceva???Mai rau este ca luna viitoare am examene...cah...
voi reveni sa va bat la cap si sa va stresez putin cu de-ale mele...
v-am pupacit...
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
CRIXIA spune:
Iubitelor, SAUTARE!
Am intrat sa va spun ca am aflat de curand ca ma luat examenul de vineri! Ufff, credeam ca va fi prima mea restanta!
Eu am fost un pic aerisita cu examenele, ca le-am avut rare, cu exceptia saptamanii viitoare, cand voi avea 3, dar dupa... gata!
Sa nu , am si io dreptul sa ma bucur nitel!
Roxana, l-am vazut pe grsu'mik, care a crescut si devine mai frumusel in fiecare zi! Faci haltere, la greu, cred! Afara, sta in carut? Sa stii ca avem si noi ursoi blanos ca al vostru, dar il cam taraie prin casa gagica mea, nu-l protejeaza. Eiiii, dar aveti voi suzetzica ca a noastra! Roza?!
Vorba, stii tu cui..... ce-ai mai gatit bun azi, gospodina noastra Rox????
Taniaaaa, mult curaj la examen!!!! Sa-ti dea Dumnezeu putere de concentrare, la scris, iar la oras, incredere in tine!
Racushoarele Cristina& Alexia
CRIXIA spune:
Tatiana,
Trebuie sa repari cat mai repede aceasta problema!
Adica, sa incerci, si sa nu te lasi batuta, sa nu spui ca daca nu reusesti, vei incerca mai tarziu! Persevereaza acum, trebuie sa ajungi la ceva bun intr-o luna de zile pana vine tati!
Incepe cu somnul din cursul zilei, ca atunci nu dormi cu ea, iar daca se trezeste si te cauta spune-i ca esti acolo, aproape de ea si ca totul e in regula, canta-i ceva ca sa adorma.
Apoi treci la somnul de noapte, care s-ar putea sa ti-l dea peste cap, posibil sa se trezeasca des, atunci o iei in brate o plimibi putin pana adoarme si o pui in patutul ei, tot asa, cantandu-i ceva.
Cam asta ar fi strategia mea! Noi nu ne-a confruntat cu asta deloc, ca a fost prima grija, dar se pare ca am scapat altele din vedere, cum ar fi leganatul pe picioare si suzeta. Asta e, poate vom scapa si noi de asta! Cred ca fiecare mamica se confrunta cu ceva greu de reparat.
Curaj!
Racushoarele Cristina& Alexia
mygirl spune:
Fetelor, ne-am luat patutz!!! Nu aveam de gand sa incepem asa devreme pregatirile, dar am auzit de o superoferta si era pacat sa nu profitam de ea. Este vorba de patutz stil tarc, pliant (se strange intr-o geanta de voiaj) are etaj ptr. bb cand e mic, are masutza de infasat care se fixeaza pe el si... ptr. cand bb e mai mare, are fermoar lateral, ca o usita, sa poata iesi din tarc. E super si NUMAI 720.000!!! Ati citit bine, asta este pretul si sa stiti ca nu este cu nimic mai prejos calitativ fata de patuturile Cam sau Chicco (am studiat acest aspect)....si mai are si un fel de plasa care se poate fixa deasupra patutului cu elastic, impotriva insectelor. Pentru fetele din Constanta interesate, bauniesc ca au auzit de depozitele DOCE de la Halta Traian. La raionul mobila au mai multe tipuri de patuturi. Cand am ajuns acasa, tati l-a asamblat imediat, am facut poze si acum ne pregatim sa-l impachetam si sa-l instalam cand vine Alexandra. E asa dragutz...am pus o poza cu el in albumul meu :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/my_photos
Referitor la temeri, Androix, sa stii ca nu esti singura in aceeasi situatie. Am avut multe cosmaruri si nopti nedormite (mai ales dupa o costatare facuta de dr. Iosup la eco), dar incerc sa fiu optimista si sa ma gandesc ca mingiutza din burtica mea va creste mare si sanatoasa. Este vorba de destinul ficaruia, pe care noi nu putem sa-l influentam. Si oricum vor fi copii nostri, noi ii vom iubi si ii vom considera cei mai frumosi, cei mai destepti...cei mai...
Va pup dulce
Mygirl si Alexandra (23 sapt +)
mygirl spune:
Dragi mamici, iertati-ma, dar am o scuza....sunt insarcinata. Mesajul de mai sus era ptr sectiunea "mamici de mai -iunie", dar asa ametita cum sunt, l-am postat aici. Oricum vroiam sa va spun si voua vestea cea mare.
Sa stiti ca sunt mereu cu ochii pe voi, dar intru mai rar in discutiile voastre de adevarate mamici. O sa vedeti ca din mai o sa stau tot timpul pe capul vostru, sa-mi raspundeti la miile de intrebari pe care o sa le am in legatura cu bb. Deocamdata stam cuminti si ne mangaiem pe burtica.
Crix, felicitari!!!! Am primit mesajul tau. Hai ca mai ai putin si-ai scapat! Bafta in continuare!
Pup toate mamicile si puiutii neastamparati
Mygirl si Alexandra (23 sapt+)