rugati-va pentru...
Raspunsuri - Pagina 8
gandacelu spune:
am aflat ca Larissa Antonia - fetita lui Lores29 -www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37936&SearchTerms=rugati-va" target="_blank">link a trecut in randul ingerasilor... Dumnezeu sa o odihneasca si sa ii intareasca pe parinti...
sa ne rugam pentru sufletelul ei!
..............
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
gandacelu spune:
am scos din listuta copilasii freiei si ai lui mamicaluitheo, gandindu-ma ca au trecut cu bine peste operatii
va rog sa ma anuntati daca mai este cazul sa mai scoatem pe cineva, sau sa mai veniti cu noutati...
Doamne ajuta! multa sanatate tuturor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
pufymic spune:
Bunul Dumezeu s-o odihneasca in pace pe micuta Larissa! pentru parintii ei sa mearga inainte!
Mamicaluitheo cum sunt baietii?
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!
mamicaluitheo spune:
da fetelor sunt ok, au trecut cu bine peste operatii, theo este chiar super bine, mananca bine este f. vesel si ce este mai important aude acum.
florinel a slabit f. f. mult nu mananca nimic, operatia a coincis si cu eruptia maselutelor si are ca o nevralgie care s eintinde catre urechiuse.nici nu stiu ce sa ma fac cu el. mi se rupe sufletul, aseara dintr-o foarte mare prostie l-am altoit. dupa care imi venea sa imi trag una in cap ca m-au lasat nerfii. ii pasez totul caut sa ii fac numai ce ii place, dar nika. inafara de inghetata si cate o gura de supa sau ciorbita nu vrea nika si incepe sa urle. membranele aproape ca au cazut si tot degeaba. azi noapte cred ca a fost prima noapte in care nu a aurlat de dureri.
VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PT. RUGACIUNILE VOASTRE, PT. FAPTUL CA AM FOST IN GANDURILE VOASTRE.
Andreea mami lui Theo & Florin poze
Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225
gandacelu spune:
am mai scos de pe lista un nume: -Tudorica, baietel abandonat - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44974" target="_blank">link (9 luni, ciroza biliara)
azi este inmormantarea:(((((((((((((
acum e intr-un loc mai bun, si sunt convinsa ca dragostea cu care a fost inconjurat de toti membrii forumului a ajuns pana la el in ultimile lui clipe
Dumnezeu sa-l odihneasca
:(((((((((
vlada spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca !
Andreea - sanatate multa si speram sa treceti cat mai repede peste necazuri !
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Primel spune:
Dumnezeu sa-i odihneasca pe Tudorica si Larissa Antonia!
sa ne rugam in continuare pentru sufletele lor!
Multa sanatate tuturor copilasilor si Doamne ajuta!
www.craiova.ro/argos
"A gresi e omenesc; a ierta este divin." Alexander Pope
FELIS spune:
Dumnezeu sa-i odihnesaca in pace!... E atat de dureros!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Chi spune:
Nu gasesc cuvinte ...
Nimic pe lume nu poate fi mai trist si mai dureros decat un copil care sufera.
Uneori, Dumnezeu este peste intelegerea noastra si planurile Lui sunt peste puterea noastra de a crede.