rugati-va pentru...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Pegasis

Un gind bun si o rugaciune si pt Tudor, baietelul Lyadei, care zilele astea trece prin clipe foarte grele.

Doamne ajuta-l pe Tudor sa se faca bine!

Carmen

draga mea, poti sa dai mai multe detalii? ce are Tudor?:( exista un link, ceva?
multumesc, Doamne ajuta!

pun aici linkul de care a zis vasiria, desi suna cam ciudat, dar am intrat si mi s-a parut ok
www.ro-ortodox.net/content/view/25/39/" target="_blank">pomelnic on-line

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Va multumesc tuturor celor care va ganditi si la noi.. scriu Si plANG PENTRU CA INCA NU POT SA CRED CE NI SE INTAMPLA

Copiez din mesajul privat catre Carmen. Nu am starea si timpul sa descriu mai in detaliu, mai ales ca inca nu inteleg ce s-a intamplat. Se pare ca este o infectie virala. cert este ca desi externati IERI Tudor nu se simte bine...
Buna Carmen,

Ne-am internat la o ora dupa ce-am scris mesajul, aveam nevoie urgenta de cineva care sa vina acasa. A venit si ne-a dus doctorul la Babes. Am trait zile de cosmar, nici acum nu stiu cum a fost posibil ca dintr-o data un copil fara probelem deosebite sa cada atat de rau in boala. Pe foaia lui de externare scrie pe puncte:
1. gastroenterocolita cu sindrom de deshidratarea nu stiu de care
2/ angina acuta eritematoasa (cica rosul in gat)
3. convulsii febrile
4. anemie hipocroma (nu mi-e f clar ce e)
5. si cel mai grav meningism, care e un fel de meningita mai blanda. Miercuri i-au facut pUnctie spinala ca sa vada clar care dintre forme este.
Se invarte pamantul cu mine...se plange in continuare de dureri de cap, de burta, de spate, in plus a si racit si ii haraie gatul toata noaptea, nu se poate odihni.

Mergi la inceput

:(((((
Doamne, Lyada, asa dintr-o data?
multa-multa sanatate, sa duci neaparat un acatist la Biserica...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Doamne ajuta Lyada! cred ca e groaznic prin ce treceti!
suntem alaturi de voi!

Fetita mea este Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

LYADA... sanatate multa... Dumnezeu sa te ajute si sa vegheze asupra sufletului tau micutz.
Ocroteste Doamne toate sufletele acestea micutze care au nevoie de tine si da putere parintilor!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Doamne ajuta!!! tuturor copilasilor, da-le Doamne sanatate, mult noroc si putere sa biruie bolile. Voua, dragi parinti, multa incredere si speranta ca totul va fi bine! Ma rog pentru voi!

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

va rog sa va rugati alaturi de noi pentru nepotelul nostru, Mihaita.
Are 1 an si 2 luni si a fost diagnosticat cu neuroblastom abdominal, o tumoare maligna care apare o data la 10.000 de cazuri, o boala a copiilor care isi are inceputurile inca in perioada embrionala.
Mihaita este deja in stadiul IV al bolii, cu metastaze craniene si ale maduvei oaselor. Medicina n-a ajuns sa razbata aceasta boala, dar Dumnezeu razbate dincolo de toate piedicile. Rugati-va alaturi de noi in speranta ca o minune se va intampla si acest sufletel nevinovat nu va pleca atat de repede dintre noi.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

dragii mei, cine ma poate ajuta sa pun un link la cazul Cristi, va rog mult, cautarea e dezactivata temporar si nu ma descurc!
merci!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Dragelor , ma alatur si eu si ma rog pentru aceste suflete mici si nevinovate.

try , ne alaturam si noi si ne rugam la Dumnezeu sa il faca bine pe MIHAITA si sa nu mai sufere ca este mic si nevinovat.

Lyada , ne alaturam si voua si ne rugam ca baietelul tau TUDOR sa treaca cu bine peste aceste incercari ale vieti.

Pentru toti copilashi ne rugam si ne rugam la Dumnezeu sa aibe mila de ei si sa nu ii puna la aceste grele incercari ale vieti omenesti.

Doamne ajuta

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput