Cu cine si cat sa coste?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Oooo, si eu am patit-o cu Taromul, de fapt toate ar fi fost ok, dar stuardesa era foarte intepata. Sotul meu, care nu vb bine romaneste a intrebat-o cum o cheama(pt ca urma sa serveasca pe partea unde eram noi+plus el e prietenos si sociabil)si a intrebat-o in romana(gresala mare mai ales ca el nu vorbeste bine) si ea foarte intepata i-a raspuns ca nu conteaza cum o cheama, si ca el sa se exprime cu "dumneavoastra" nu cu "tu". Am ramas amandoi masca, el mai ales pt ca nu era obisnuit cu astfel de tratament pe nici o alta companie aeriana. Sa nu va spun ca pe tot zborul nu a zambit macar o data nimanui(de stuardesa vorbesc)....
Toate astea fiind spuse, au preturi destul de bune la Tarom, deci daca puteti sa inchideti ochii la fitele suardeselor...e ok.

Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Experienta mea nu e mare,dar mie mi-a placut TAROM...
Prima calatorie a fost cu compania greceasca OLYMPIC... La dus a fost acceptabil,chiar bine pot spune(din fericire,pentru ca eram prima oara in avion),la intoarcere insa a fost teroare.Avionul era model vechi si ma simteam ca in autobuz cind rotile te fac sa "dansezi" pe scaun...
Anul urmator am calatorit cu TAROM si a fost excelent si de atunci TAROM,TAROM,TAROM...

Love you all...
THEODORA,GIANNIS,ALEXANDROS

Mergi la inceput