Copilasi de Aug-Sept 2003 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Mih multa sanatate puiului tau. Unasynul este f dureros injectabil, sotul meu a facut pentru o sinuzita si era terminat de durere. Poate iti da siropel.

Raluca sanatate multa micutei, poate se rezolva mai repede sa nu se mai chinuie atata.

Cristina bafta cu mama ta. Gasesti tu o solutie sa incerce macar sa te inteleaga. sanatate si ai grija de tine

Sisi nasoala sperietura, dar e buna ideea Cristinei cu nr de telefon al dr.

despre Andrei la noi a nins ieri viscolit. a vazut zapada doar pe geamul din bucatarie si dadea din maini si radea. cred i-ar place sa stea in zapada mai ales daca adie si vantul un pic, e incantat sa-i mangaie vantul fata.

kk andrei face rar la olita dimineata, iar in pampers face si se tine de usa, de mobila, se inroseste tot. nu constientizeaza ce e cu olita. cand este in carut se ridica in picioare

si el bea cu cana dar sa fie mai putin ca o da imediat pe gat. bea f bine din cana cu cioc. Deocamdata noi nu putem renunta la biberoane penru ca Andrei bea laptele la 23.00 si la 07,00 dimineata cand este semiadormit.

Mihaela - am vazut pozele cu Diana si e tare frumusica, ti-am mai spus.

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Off, cand o sa pot si eu tine pasul cu mesajele ...
Apoi, cand citesc, ar trebui sa imi iau notite, ca nu e suficient sa dau cu scroll in sus si-n jos.

Eliza este racita, se smiorcaie, vrea in brate si tuseste noaptea. Pe picioruse are din nou pete, afurisita asta de dermatita iar isi face de cap, pe mutritza are pielicica aspra. Sper sa nu fi aparut si infectia aia urinara din nou, ca se cam agita inainte de a adormi... Ce referen si pe noi... Unu cu viermisori, altul cu stafilococi, altu' se inchide in dulap (), samd... ca nici nu stii daca sa te amuze sau sa fii suparat! Eliza o pune pe DeeDee papusa ei cu picioare mari sa stea la olita. Cred ca va trebui sa mai cumparam o olita, pentru Eliza...
Cristina, parerea mea e sa stai locului pe cat posibil, of, da' las' ca trece repede... Cat despre mama ta.... si eu care vroiam sa-ti sugerezi sa o muti mai departe,.... Da' zici ca oricum bate ceva cale pana la Bucuresti, si ca respectivii km nu o impiedica.... Si eu care credeam ca mama mea e dificila! Eu m-am ratzoit de cateva ori la ea si a inceput sa se potoleasca. cand e departe, ne intelegem ok. Cand vine la noi, noroc ca nu sta pre amulte zile. Imi pare rau, si sunt o rea ca asa gandesc.... E totusi mama mea. Ca e incapatanata si stricta, si te bate la cap si e rigida in gandire... e partea a doua... Noroc ca o iubeste tare de tot pe Eliza. Imi pare rau insa ca sufera pentru ca e departe si o vede pe Eliza rar...
Ce sa le facem? Sunt parintii nostri! Noi cum vom fi oare la varsta lor?
N-am avut timp sa rasfoiesc albumele voastre. Am reusit sa-l vad pe Raducu lui Danat! Ce mutritza haioasa! Un frumusel! Foc de frumusel!
Vroiam sa dam si noi o fuga la Predeal in w/end... Cand colo, am platit intretinerea, doua rate si una-alta si am ramas fara bani ofo of, tocmai ce incepusem sa ma gandesc de unde sa procur o saniuta mica pentru Liza...

Altele: Eliza bea cu canitza de la setul de bucatarie pentru papusi. Sau cu canitzele ei, nu o intereseaza sa aiba tzucurel din ala, nu vrea nici cu paiul, noroc ca nu vrea biberon. Seara la culcare ii mai dau biberon, dar cred ca o sa i-l scot cat nu face scandal...
Peste i-am dat cu mare atentie. Acum am mult mai putine griji cu mancarea, mai exact ma mai preocupa doar in w/end. In rest, papa la gradinita.
Va pupesc pe toti si toate!
Si poate imi gasesc si eu timps a fac un albumel...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Nici Sergiu nu e prieten cu olita . Ca si Andrei asa cum zicea Nicoleta, se tine de mobila, se concentreaza si se inroseste ca racul cand face kk. Asta e, deocamdata il las.

Din cana obisnuita bea el dar destu de putin, prefera canita cu cioc. In schimb pentru lapte tot bine e de baza. Nici n-am incercat sa ii dau din altceva ca mi-e frica ca n-o sa-l mai bea asa de bine.

MIHAELA, nici eu tot de frica ca o sa se invete sa plece din pat cand are chef nu l-am obisnuit pe Sergiu cu "usita" de la patut. Noaptea in nici un caz nu as putea sa-i las fermoarul jos ca asta nu stie multe si daca se trezeste o ia la plimbare cu siguranta.
Pe de alta parte vad ac incearca sa sara din pat, ridica piciorul ca si cum ar vrea sa sara. Inca nu se poate intampla nimic, dar ce ma fac cand mai creste? Probabil ca pe la 2 ani o sa ii explic si ce e cu fermoarul de la patut.
Saptamana viitoare o sa ii repet ex. coproparazitologic dar cred ca de data asta ma voi duce la Cantacuzino. Chit ca va trebui sa ma duc de 3 ori si sa ma scol dimineata

Ma enerveaza ingrozitor vremea asta. Parca vad ca nu o sa folosim saniuta deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Anca, sper ca peste 20 de ani neuronul meu macar sa stie sa citeasca!!!! atunci sigur o sa vada niste randuri subliniate, si daca n-o sa le vada el, o sa le vada andrei si scrie clar sub ele sa mi le aminteasca... si o sa-mi repet ca e copiul meu si-l iubesc indiferent ce va face... ca, daca el nu ma judeca pe mine, nici eu sa nu-l judec pe el. ii datorez spijin ori de cate ori imi va arata ca are nevoie de el, si o sa stie de mic ca "mama" va fi intotdeauna acolo cand va avea nevoie de mine...

vreau si eu la zapada.... sa vad ce zice andrei... da' tati n-a venit inca sa ne scoata... adica sa-l scoata pe andrei, ca eu una nu prea ma vad iesind.

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Bre, cum sa desfaca singur fermoaru' din pat, ca la noi fermoaru' e p-afara?
Io nu vad nici o utilitate la fermoarul ala, m-am distrat cu pitica de cateva ori cu urcatu' si coboratu' prin gaura, pana a dat un nas de mocheta si s-a linistit. Cum noi nu prea avem activitate in dormitor, ci stam toti gramada in sufragerie (cu tot cu jucarii), nici nu cred ca o sa aiba ocazia sa foloseasca minunata facilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Ei fetelor, sa vad cum o fi cand om fi noi bunicii aia aberanti si incapatanati de' nu or sa se poata impaca astia (actual) mici cu noi. Of, e greu de judecat.
Si eu ma mai infurii dar cand imi revin imi aduc aminte de ai mei amandoi plangand intr-o seara si spunandu-mi cat de tristi sunt ca parintii lor nu mai sunt si cat de rau le pare ca nu au fost mai buni cu ei, mai indulgenti atunci cand erau. E o lectie si asta. Vorba aia, nu iti dai seama ce ai pana nu pierzi...
Bunica mea de pe mama a luat-o rau pe aratura, adica rau, au ajuns ai mei cu ea la psiho pupu. Si tot exista remuscari din partea mamei mele ca nu a avut mai multa grija de ea, desi stie ca nu ar fi avut ce face, probabil ca nu ar fi putut opri "evolutia". A murit de suparare ca era singura si internata, pur si simplu nu a mai suportat si a refuzat sa mai inghita. In nebunia ei simtea probabil lipsa familiei. E o presupunere dar e greu de trait cu ea in minte. Stiu ca e trist ce am scris, dar poate o ajuta pe Cristina sa fie mai indulgenta. Rabdare deci ca toti imbatranim, na mai lasa facultatile si pana la urma ne ducem si e pacat sa nu fim deschisi unii cu altii si sa nu incercam macar sa nu punem la suflet.
ce filosoafa sunt, ar trebui sa dau print la chestia asta si sa o citesc atunci cand ma supar pe taica-meu. Si se intampla des, marturisesc...

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Sisiadevar ai spus in mesajul anterior, si eu m-am suparat azi pe taica-miu, dar ce sa fac daca nu vorbeste clar si raspicat ce anume il doare...

am uitat sa va spun ca Andrei are in sfarsit 8 dinti, caninii sunt inca umflati si doua maselute la fel. Are o nebuna pofta de mancare. E tare neastamparat si jucausi. Abia astept sa vorbeasca si el sa mai povestim.... ii place f mult sa-i cant, dar nu stiu de ce ca nu am voce deloc
Mai sunt copilasi cu dinti asa putini?

Va pup pe toate,

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

NicoletaF nici noi nu ne laudam cu multi dintosi: are tot 6, cei 4 incisivi superiori si 2 inferiori centrali, de iepuras, si i-au iesit 2 maselutze de jos si sparg acum 2 de sus. Deci in total 10!
Oricum se observa la mestecat ca-i las bucatele mai mari si le mesteca de nu are treaba. Are o viteza...

Sisi e tare adevarat ce zici tu acolo cu imbatrinitul, daca nu am si uita-o cu prima ocazie ...(printre altele ma bucur ca iti faci timp si reusesti sa mai scrii si tu despre scumpa si dragalasa mica )

Apropos de sarit din pat, nu stiu daca e cazul sa incep si eu sa imi pun problema, dar am observat de cateva zile ca Raduc incearca sa se catere pe aparatoarea laterala de la patut. Am gasit-o ieri smulsa din legaturile cu care se prinde de patut. Ideea e ca am observat-o asa, din intamplare, si tare m-am indispus, fiindca deja iesea din ea umplutura aia, care putea sa-i dea idei ca ar fi buna de mincat Nici nu vreau sa ma gandesc!

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi am fost afara, e o zapada si niiiingeeee...uitati ce zapada e la noi!

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

vreau si eu la satu-mare......
vreau si eu cu saniuta.....
vreau si eu.....

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro

Mergi la inceput