Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
FELIS spune:
Va multumesc din tot sufletul la toate pt gandurile bune si pt solidaritatea voastra.
Nici eu nu-mi gasesc cuvintele pt ceea ce ati facut, m-ati impresionat f mult.
Am vrut sa stiti ca sunt aici si v-am citit.
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Iti dau inca un sfat.Pune-i muzica de Mozart, e dovedit ca ajuta intelectul. Daca nu ai iti dau eu!!!
SABINA ... chiar vreau sa-mi dai daca ai muzica de Mozart. Eu ii pun mai toata ziua "Cutiutza muzicala" (cele doua).
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.
mamicaluitheo spune:
La Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului "Emilia Irza" exista un genetician (pediatru) foarte bun si recunoscut totdata.
se numeste Tomescu.....sunati la aspital dim la 7-8 faceti programare , eventual cred ca va raspunde chiar el si consultati-va macar. ii face o evaluare eventual lui mihaita si atunci eu zic ca veti sti sigur cum stati.
Draga mea Felis , eu cand am vazut pozulicile pprimul gand acesta a fost de SD, dar parca nu voiam sa zic nika, imi inghiteam lacrimile..inca o data putere multa dragii nostri si sa stiti ca puteti conta oricand pe sprijinul nostru.
Mihaita va mai avea 2 prieteni : pe Theo si Florin.
SANATATE MAXIMA SI PUTERE!
Andreea mami lui Theo & Florin poze
Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225
roxanica-mamica spune:
Felis , permite-mi sa ma alatur si eu listei foarte lungi de prietene virtuale pe care o ai . De cand am citit parca nu mai sunt om , asa ca imi pot doar imagina ce trebuie sa simtiti voi . DAR capul sus ! Mihaitza are nevoie de voi . Sa il iubitzi , sa il protejatzi , sa il mangaiatzi . Iar el va va rasplati cu multa , multa dragoste - am citit ca cei afectati de SD sunt mult mai afectuoshi decat ceilaltzi . Cu fiecare zambet al sau , cu fiecare gangurit va va da putere sa mergetzi mai departe . Suntem alaturi de voi cu gandul , cu sufletul si , bineinteles , si fizic - am vazut ca stati in sectorul 2 . Daca aveti drum prin sect 6 va asteptam la o plimbarica in parc . Cu parinti asa iubitori ca voi , Mihaitza va fi mai mult decat un copilash normal .... va fi special ...pentru voi , pentru noi , pentru toata lumea . Dumnezeu sa va dea putere !
FELIS spune:
Va multumesc mult la toate!...
Sunt f scurta in mesaje deoarece in afara de Puiul meu care ma solicita destul de mult, mai am si ceva treburi, pe care nu am cum sa le dau deoparte. Pot, nu pot, trebuie sa le fac. Sper ca pana maine seara sa termin.
Fetelor. Va rog mult... Vad ca nu prea mai povestiti de puii vostri. Va rog mult sa o faceti, ca pe mine ma ajuta f mult si acest lucru. Cand nu stiam de sindrom, ma regaseam cate putin in fiecare poveste de a voastra si acum asta imi da incredere.
De luni am sa intru sa scriu mai mult: ce gandesc, ce mai face piticul meu etc.
Pozele noastre!
ionela roxana spune:
Buna fetelor Intru si eu din joi in pasti, nu din rautate, ci ptr. faptul ca numai am timp sa si scriu, ca de citit citesc mai pe fuga.
Felis m-a cutremurat pur si simplu mesajul tau; sa stii ca Mihaita le are si pe fetele mele ca prietene; transmitei mii de pupici de la ele, iar voua ca parinti multa putere de gandire; nu intrati in panica, ci incerca-ti sa ganditi incet dar numai in bine ptr. voi trei; hopul prin care viat avi la pus in fata, nu trebui sa raceasca unul de celalalt, sau sa va izolati de lume, din contra trebui sa comunicati tot mai mult unul cu altul, iar de lume nu ave-ti de ce sa va fie rusine. Doamne parca sunt beata, scuza-ma!!! Multa sanatate si numai bine!!!
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
ionela roxana spune:
Fetelor (LuminitaB si Bits) va multumesc frumos ptr. incurajari; mamografia mi-am facut-o si nu au descoperit nimic anormal; mi-au extras de-acolo, din acea galma, si acum astept razultatul, pe care il voi primi pe 1 febroarie; sunt putin stresata, dar sper sa fie totul bine;
Fetelor eu sunt un picut c-am ingrijorata din cauza piticii mele(Emily); doarme fffff. mult; mananca si doarme; efectiv numai asa ceva; noaptea nu se trezeste deloc; se culca la 24pm- 00am si se trezeste la 7-8am; chiar asa sa-i ajunga tatica de la mine?; si ziua doarme mult; daca o trezesc fortat, plange de mi se rupe inima de ea; voi crede-ti ca este in regula?
Felis ar fi totusi ideal sa mai consultati si alt medic; pupici multi
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
Ele spune:
Felisimi pare bine sa te vad activa si nou prin noi.
Eu am evitat sa mai scriu despre Denisa doarece problemele mele mi se pareau infime pe langa alea tale.
Noi am fost astazi la plimbare ca a fost vremea frumoasa si in timpul plimbarii am tras un kkci de a dat iarasi pe dinafara. (iarasi aveam 3 zile de cand a facut ultima oara). Acuma somn de voie.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
diana2004 spune:
Felis, sint alaturi de tine cu toata inima ,daca ai nevoie de ceva ,orice spune -ne si vom face tot posibilul sa te ajutam .
Roxana ,si Andrei are faze din astea ,ba maninca mult, ba doarme mult, daca iti ia in greutate cit trebuie ,lasa fetita sa doarma .
bits spune:
buna fetele!dupa cum spune si Ele problemele noastre sunt minore pe langa ceea ce i se intampla lui FELIS ,dar sa nu uitam ca si MIHAITA este un COPIL ca toti ceilalti si trece prin aceleasi faze ale dezvoltarii ca si copiii nostri.chiar daca ne dor sufletele trebuie sa postam in continuare caci avem nevoie unele de altele sa ne impartasim experienta dobandita alaturi de micuti.
colac peste pupaza cumatra mea ,care e insarcinata in luna a 6-a m-a anuntat ca s-ar putea sa aibe sifilis.mi-a fost rusine sa o intreb cum s-a intamplat,dar imi imaginez ca nu a fost ea cea cu pricina.este disperata,asteapta cu sufletul la gura rezultatele analizelor.am cautat pe net si am gasit cateva articole dar as vrea sa stiu cazuri concrete:ce s-a intamplat cu copiii nascuti din mame care erau purtatoare a acestei boli?ei mai au si o fetitza este posibil sa fi luat si ea?
octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb