Cat dau nasii la nunta?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Noi am cununat imediat dupa Paste. Nunta a fost la Fetesti, meniul in jur de 400.000. Noi am dat 8.000.000 plus biserica, luminari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Dragilor, cand va aud cu "scoruri" de 600 si 800 EUR mi se ridica parul in cap... sincer, fiecare da cat crede, dar in conditiile in care se vehiculeaza astfel de sume, nunta nu mi se mai pare decat o afacere...scuze in avans daca deranjeaza pe cineva parerea mea, eu asa consider!

http://www.imagestation.com/album/review.html?id=2105801288

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Nu stiu daca e neaparat "afacere" sau mai degraba un ajutor... ca de fapt nasii sunt parintii spirituali, nu?. Daca ai posibilitati de ce sa nu ii ajuti??! Fiecare da bani la nunta cat vrea, sau mai bine zis cat il tine punga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si mie mi se pare mult 30-40 de milioane! Pot sa ii ajut si altfel, cu un sfat, cu o vorba buna, cu bani cand au nevoie...

mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana I. spune:

eu nu stiu cum e pe la voi la bucuresti dar la galati in septembrie nici nu ma gandesc sa dau 500 de euro pt ca sunt nasa. mai ales ca in cazul nsotru finii sunt mai mari la varsta si poate au o situatie materiala chiar mai buna. asa ca daca inaintez cu 300 euro nu imi e rusine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuanaHis spune:

Noi suntem nasi in 02 iulie si m-am gandit la vreo 300 de euro maxim.Nu va fi o nunta foarte mare ( in jur de 80 de invitati)si va avea loc intr-un local cu un ambient placut dar nu foarte pretentios.Eu zic ce e suficient...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna,
Eu pot zice ca am niste nasi de treaba. Sunt mai in varsta, prieteni de o viata ai socrilor. Nu am putut avea nasi de varsta noastra pentru simplul motiv ca nu prea erau cupluri casatorite in grupul nostru.
Nasa mea a facut multe dintre traditiile pe care le-am vrut eu, desi nu le stia, si a fost OK. Si-au indeplinit toate atributiile iar cadoul de nunta a fost pe masura, in jur de 1000 Euro si o icoana pentru casa.
Desi nu avem o relatie f stransa pt ca sunt mai in varsta si nu vrem sa ii stresam, ii respectam.
A adevarat ca nimeni nu e perfect, dar am trecut peste orice mici neintelegeri, mai ales pentru inainte de nunta eu eram f stresata si poate ca exageram unele lucruri.
Noi vom da 500 Euro si un cadou pentru fini, probabil tot o icoana pentru casa si casnicia lor.
Banii nu trebuie sa fie o problema, daca nasii au bine, dau, daca nu, cat pot.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Salutare!
Noi nu vom avea nunta "de fitze", dar am aflat deja cam ce daruri ne pregatesc parintii si nashii Parintii vor da cate 1000 E de fiecare si trebuie sa va spun ca astia sunt bani imprumutati la banca Noi le-am spus sa stea linistiti ... dar cu cine sa te intelegi? Iar nashii ... noi vom avea 2 perechi si de unii stim deja ca strang euro de vreo cateva luni ... deci ... se vehiculeaza tot 1000. Ceilalti cam la fel ... Iar o verisoara buna care o duce bine cu banii se lauda pe la soacra-mea cu vreo 2000 E E bine, nu? Acuma nu aruncati cu pietre in mine ca eu nu am nici o vina

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

kriss, la chisinau este mai importanta cununia civila pentru ca acolo nu se fac cununii religioase simbata (este impotriva traditiei). deci cununia religioasa se face de obicei a doua zi, duminica. probabil de aceea au ales prietenii tai s-o faca in iasi. ca sa fiu sincera, din punctul de vedere al ceremoniei este chiar mai simpla la noi decit cea in rit ortodox "vechi".
cred ca 300 eur e ok, pentru rep. moldova. "preturile" sint undeva la jumatate decit la noi, deci 300 e onorabil. bineinteles depinde si de portofelul fiecaruia, si de asteptari, si de cit de cu pretentii este nunta. dar asta e valabil peste tot! deci mergi pe ceea ce crezi tu ca nu ai cum sa gresesti.

quote:
Originally posted by kriss79

salut
Noi vom cununa un prieten de-al sotului la Chisinau pe 18 august. Stiti ce preturi se practica pe acolo?
Ei fac numai cununia civila si petrecere(100-120 invitati).Noi deja le-am spus ca nu prea avem posibilitatea acum, economiile noastre merg in alta directie anul acesta si ne-au spus ca nu e nici o problema, ca ei isi fac singuri nunta si vor sa se distreze nu sa stranga bani. Bine,bine, dar nici nu vreau sa fim cei mai zgarciti..Noi ne-am gandit la 300 E, sper sa fie ok, ca mai mult nu avem oricat am vrea noi.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina A spune:

Dragelor v-as intreba si eu ceva : in 20 august va trebui sa mergem la nunta fetei nasilor nostrii de cununie care va face si botezul in aceeasi zi. Daca la un botez al unor veri am cotizat sambata trecuta 5mil lei vechi cat ar trebui sa cotizam la o nunta combinata cu botez la care mergem 2 persoane + fetita noastra de 10 ani - stie cineva?

Mergi la inceput